Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה,

לא ממזמן התייעצתי כאן לגביי שדרוג קל לסאונד ברכב אז כרגע אני נמצא בנקודה בה אני מחפש מגבר שמתאים לצרכים שלי ומכיוון שאני לא בא מהתחום אשמח להמלצות מאנשים בעלי נסיון גדול משלי.

כרגע הרכיבים שנמצאים ברשותי הם:

יחידת ראש:

pionner 2750bt

קומפננט:

morel tempo ultra 572 (לפי המלצת חבר מהפורום)

סאב:

focal access 25A1 10"

שמתאים לי מבחינת ביצועים אם אפשר לקרא להם ככה :)

כרגע אני בחיפוש אחר מגבר 4 ערוצים להגברת הסאב והקומפננט רציתי לקבל כיוון כללי לפי מה שאני חושב מגבר 4 ערוצים שמוציא כיוון 100 RMS לערוץ יספק אותי כמובן שחייב להיות בעל גישור לסאב וינגן ב4אום האם הכל נכון?

עריכה: כמעט שחכתי התקציב הוא כ-500 שקלות עם אפשרות ליד 2.

אכן התקציב מוגבל אבל מאמין שאני יכול לעלות טיפה צפונה אם יש סיבה מוצדקת.

תודה לעוזרים!:lol:

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם

האלפיין הוא מגבר 5 ערוצים והנתונים שהוא פירסם שם הם נתוני מקסימום ולא RMS (שהינם 4X40W+1X120W).

ה-JBL הוא אכן עוד מועמד (והיה בין מומלצי הפורום לפני כמה שנים טובות).

וותיק יותר ומקלאס A/B לעומת D של המאסיב.

אם גודל משחק אצלך גם תפקיד, המאסיב הוא בערך חצי מה-JBL.

פורסם

תודה על התגובה אכן יש התחשבות בגודל עקב תא מטען לא גדול במיוחד.

עוד שאלה ברשותך האם יש בעיה במגבר שמפיק וואט RMS יותר חזק ממה שמוצהר על הרמקול?

לדוגמא מגבר בעל הספק 100 RMS ורמקול עם קיבולת של 50 RMS האם זה ישרוף את הרכיב?

8)
פורסם

חפש את המידות של שניהם. בדר"כ מגברים הם שטוחים למדי, ואם הם מותקנים על גב מושב ממילא הם לא תופסים ממש הרבה מקום.

מגבר קומפקטי יותר מאפשר התקנה במקומות צרים יותר כמו למשל מתחת למושב או בפינה מוסלקת של תא המטען.

מה שעובד בשבילך ואצלך.

אם אתה מתייחס לעובדה שהמאסיב מדורג כ-480W בגישור והסאב מוצהר רק ב-200W -

כבר זמן מה שאני תוהה אם הוא אכן מפיק הספק כזה בגישור, לאור העובדה שהוא בעל פיוז של 40A בלבד. קצת חיפוש שעשיתי שוב העלה טענה שצורת המדידה היא כאשר רמקול מחובר במקביל במקום נגד הספק (וכנראה שהענין מקובל בתעשיה) ואז המספר מתנפח כמעה. אבל לא מצאתי מבחן שנעשה לגביו עם תוצאות מוצהרות ברורות.

בכל אופן, עם כיוון גיין נכון וחיתוכים מתאימים, לא צריכה להיות בעיה.

מוזמן בהקשר זה לעשות חיפוש ולהמתין גם לתגובות נוספות.

פורסם

תודה על ההסבר , לגביי המגבר אכן אני עדיין מתלבט אם לבצע בנייה ולעשות למגבר מדף ברצפת תא המטען איפה שהרזרבי או על קרש בגב המושב האחורי כנראה נפתור את הבעיה כשאמצא מגבר :wink:

8)
פורסם (נערך)

בהקשר המדובר, ראה הסרטון הזה למשל:

[video=youtube;gg2gl-fz2Qc]

אגב, עכשיו כשאני חושב על זה, מגבר 5 ערוצים גם יכול לבוא בטוב (אם כי אני לא בטוח אם האלפיין ספציפית מספיק חזק).

הדאבל דין שלך תומך בעבודה 3WAY מלאה ולכן אתה יכול לעבוד בתצורה אקטיבית ולהגביר את הטוויטרים והמיד-באסים בערוצים נפרדים ללא הקרוס המקורי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...