Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להתנתק מ 013 נטויז'ן (ספק אינטרנט) ולא ניסיתי אף פעם את השירות של "נתק".

יש ממליצים ? זה עובד ? כדאי ?

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השתמשתי בעבר בשירות של נתק - היה מצויין! הכל מתועד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עבד מצויין כשביקשתי להתנתק מטריפל סעי

בTripleC אפשר לסגור את המנוי דרך הcontrol panel באתר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלחתי לפני שבועיים בקשת ניתוק ל012 מובייל דרך נתק ולא שמעתי שום דבר מ012, התקשרתי אתמול לשירות הלקוחות ולהפתעתי הרבה, לאחר שהסברתי לנציגה ששלחתי בקשת ניתוק דרך נתק לפני שבועיים, הנציגה מסרה לי שהם לא מקבלים הוראות ניתוק בכתב (מה שנגד החוק) וצריכים ליצור קשר טלפוני.

חסכתי מעצמי עצבים מיותרים (נוספים) ואמרתי לה אוקי, אם כך אני כרגע איתה בטלפון אז שתנתק אותי! אמרה לי שאין בעיה והניתוק בביצוע. בקשתי אישור על הניתוק והנציגה מסרה לי שאין לה אפשרות לשלוח לי אישור אז לקחתי ממנה מספר פניה ופרטים מזהים.

היום קבלתי במייל מ012 אישור על הניתוק.

כנראה שנתק טובים, אבל חייבים לעקוב, כי מסתבר שלא כל החברות פועלות בהתאם לחוק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הקלטת שיחות זה לא העניין, תיעוד רשום צריך להיות זמין ומוסדר. אין שום סיבה שנציג שירות לא יוכל לשלוח פרטי תיעוד שיחה או פעולה ללקוח. הרי אם אתה מכיר מוקדי שירות ידוע לך שכל שיחה שנעשית מתועדת ידנית מעבר להקלטה לצורך מעקב.

ואם שלחתי בקשת ניתוק והם לא מכבדים את זה, אז לפחות שיחזרו אל הלקוח לבדיקה. מה שהיה איתם פשוט היה התעלמות מוחלטת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

דרך נתק, התנתקתי מבזק, יס ו 012.

בזק ויס ניתוק עבר בשלום, 012 חייבו אותי. טלפנתי ל 012 ושאלתי על שום מה? הנציגה בדקה ואמרה נכון יש כאן הודעה מנתק ונזכה אותך.

בדקתי ותוך חמישה ימים זוכתי.

כך שבסופו של תהליך אפשר להגיד שהכל הלך כשורה, אבך צריך להיות עם יד על הדופק ולבדוק בחיובי אשראי ( או הוראות קבע).

פורסם

לא השתמשתי בנתק, יש לי נוהל משלי: שולח מכתב רשום לכתובת שרשומה ברשם החברות. החברות הללו נוהגות להסתיר כתובת למשלוח מכתבים משום מה. במקביל חוסם את הוראת החיוב.

תמיד בסופו של דבר זה מגיע למצב שהחברה יוצרת קשר וטוענת שאני חייב להם כסף ואני אומר להם שיחפשו מי ינענע אותם ובסוף הם מבינים שידם על התחתונה.

השתמשתי בנוהל הזה לנתק את אמא שלי מ012 לפני חצי שנה, עכשיו הבנתי מהשירשור שהם "לא מקבלים הודעות ניתוק בכתב". חצופים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
הקלטת שיחות זה לא העניין, תיעוד רשום צריך להיות זמין ומוסדר. אין שום סיבה שנציג שירות לא יוכל לשלוח פרטי תיעוד שיחה או פעולה ללקוח. הרי אם אתה מכיר מוקדי שירות ידוע לך שכל שיחה שנעשית מתועדת ידנית מעבר להקלטה לצורך מעקב.

ואם שלחתי בקשת ניתוק והם לא מכבדים את זה, אז לפחות שיחזרו אל הלקוח לבדיקה. מה שהיה איתם פשוט היה התעלמות מוחלטת.

הכל טוב ויפה, כשאני מתקשר לשירות לקוחות (ברמת השירות המדהימה בארץ) אני סומך רק על עצמי - אף אחד לא מבטיח לי שהנציג יתעד את השיחה, וגם אם הוא כן יתעד, בטווח הזמנים שיש לו לתעד אף אחד לא מבטיח שהוא יתעד כמו שצריך ובפירוט הנדרש - הייתי אומר שאפילו סביר להניח שהתעוד לא יכלול את כל הפרטים במידה ומדובר בפנייה מעט לא שגרתית.

עוד יתרון להקלטה - לפעמים קשה לזכור בדיוק על מה דובר במהלך השיחה, ולכן כשיש הקלטה אני לא מודאג במהלך השיחה לזכור את הכל (תשלח לפה, תתקשר לשם וכו...), אני פשוט אומר להם תגידו לי בדיוק מה צריך, פרט פרט.

מעבר לזאת, מה אכפת לך ? הקלטת שיחה יכולה לסייע לך במקרים מסובכים. במקום עצבים, הסברים חוזרים וגלגול המקרה שוב ושוב. כל זאת כשכל מה שזה מצריך ממך הוא לחיצה על כפתור (גם זה לא, יש מצב אוטומטי :)).

האמן לי, כשתראה כמה התוכנה הזאת טובה (מאפשרת בקלות לסמן ולשמור שיחות חשובות, לשלוח אותן באימייל, ועוד אופציות מצויינות)... אתה לא תבקש יותר מספר פניות.

כשאתה מבקש מספר פניה אתה תלוי רק בנציג ובתעוד שלו, כשאתה מקליט אתה לא תלוי באף אחד.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גם אני השתמשתי בנתק בהצלחה מרוב השירותים עכשיו שעזבתי את הארץ.

בזק בינלאומי היו היחידים שלקח להם קצת זמן להתאפס על עצמם ודרשו עוד שיחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...