Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב משפחתי חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כבר המון זמן מתלבט ברכישת רכב משפחתי חדש.

כל רכב שאני בודק וחושב לקנות, אני תמיד מוצא איזשהוא חסרון שגורם לי לרדת ממנו.

אשמח אם תוכלו לעזור לי להתמקד/להתפקס על משהו.

ארשום לכם את היתרונות/חסרונות של כל רכב שבדקתי וחשבתי עליו, לפי דעתי כמובן ואשמח אם כמובן תתקנו אותי ותעמידו אותי על טעותי.

טויוטה קורולה: +אמינה, מרווחת, חסכונית -משעממת, אפורה, גיר ציף (רועש/ביצועים?)

האוטו עושה הכל "בסדר" ולא מעבר לזה. סתם הרגשה שב- 130,000 ש"ח אפשר למצוא משהו יותר טוב ונחמד

ג'טה / אוקטביה: +חסכונית, מרווחת, איכותית, שקטה -אמינות, אחזקה, שוק - קונצרן VAG הידוע לשימצה :)

מפחד עדיין מכל נושא ה- TSIּ+DSG...

מזדה 3 ספיריט 2.0: +מאובזרת, אמינה, שוק -צרה לא מרווחת במיוחד במושב האחורי, בגאז לא גדול במיוחד.

אני בחור די גדול עם 2 ילדים וזה די נחמד וכיף "להיכנס" לרכב שהוא מרווח ויש מקום .

פורד פוקוס החדשה: חדשה מדיי, אפילו נסעית מבחן אי אפשר עוד לעשות עליה ואני עוד לא יודע מי?מה?מו?

מה גם שהיא גם די צרה ולא מרווחת וזה די מבאס....חושב שעוד צריך לחכות קצת ולראות מה יהיה איתה.

חשבתי גם ללכת לכיוון האאוטלנדר החדשה שאפשר להשיג אותה במחיר של פחות מ- 140,000 ש"ח (0 ק"מ מליסינג) אבל גם לה הבנתי יש גיר רציף, ובנוסף למחיר שהוא יותר גבוה (גם ככה קשה לי להוציא 130 :) גם עלויות האחזקה עולות....

זהו בערך.

כמו שאתם רואים, יכול להיות שהבעיה באמת אצלי ואני מחפש את הרכב ה"מושלם" לצרכיי (אמינות, שקטה, איכותית, מרווחת, חסכונית) וכנראה באמת אין רכב כזה.

פשוט אני מנסה לקבל את ה- VALUE FOR MONEY הכי טוב שאני יכול לקבל מרכב חדש.

תודה על הסבלנות ואשמח להערותיכם.

שי.

פורסם

גיר רציף = דגש על חסכון במחיר של מנוע שנשאר בסלדים גבוהים וומסרס את המנוע(לטעמי).

הפוקוס אחרי מתיחת פנים ולא חדשה לגמרי, רק הגיר והמנוע. אתה יכול להתייחס אל הדגם לפני המתיחת פנים כאינדיקציה לגודל או להמתין על שיהיו נסיעות מבחן.

המאזדה כנ"ל. שתיהן כנראה יהיו מהנות לנהיגה משאר האופציות שציינת.

כנראה שתצטרך להתפשר על מרווח או לקחת סיכון עם ואגית.

אתה יכול גם ללכת על ג'יפון כמו הקיה או היונדאי ולהתפשר על צריכת דלק.(לא שאני רואה הנאה מנהיגה בג'יפון, אבל זה פרמטר סובייקטיבי כבר).

פורסם

אחרי שבוע עם מאזדה 6 2.0, הייתי מת לTSI+DSG. זה היתרון הכי גדול שיכול להיות לרכב, במיוחד אם אתה מחזיק אותו רק בתקופת האחריות (שהיא עכשיו שלוש שנים בפולקסווגן, לא?).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ככה באמת לא תמצא רכב לעולם. לכל רכב יתרונות וחסרונות.

אתה צריך להגדיר לעצמך מס' פרמטרים שלא תתפשר עליהם. אם אתה רואה שאין רכב בתקציב שלך שנשאר, תתחיל להתפשר!

הרי ההיצע הוא סופי ואין"מבחר" גדול.

תנסה את היונדאי טוסון.

פורסם

אם אתה מחפש Value for money קנה קיה פורטה 0 ק"מ מליסינג, או מהסכונות במבצעי סוף שנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני הייתי הולך על אוקטביה, אוטו גדול, מרווח, חזק וחסכוני. לדעתי הרוב המכריע של הבעיות בגיר/מנוע נפתרו בשנתונים האירוניה בטח בגרסאות היורו 6. אתה מחפש משפחתית או ג׳יפון?

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

הרכב מתוכנן להישאר להרבה זמן (אלא אם כן אזכה בלוטו או באיזו ירושה...).

גם ג׳יפון בא בחשבון כמו האאוטלנדר אבל גם מחירו יותר יקר וגם עלויות האחזקה יותר גבוהות. הג׳יפונים הקטנים יותר (ויטרה, מוקה, טראקס וכו׳) לא מרווחים כל כך.

שמעתי שהרבה מתלוננים באוקטביה על רעשי רוח וגם הביטוח מאד יקר. אם כבר אולי הג׳טה ...?

פורסם

אין ברירה אתה חייב לבצע נסיעות מבחן ברכבים.

א - מאזדה 3 2.0

ב - אוקטביה .

ג - גיפון כגון קאיה ספורטז' או אחר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אתה יכול להשוות 1.2 לא מאובזרת לגרסה הלא מאובזרת של המאזדה, או לחילופין את גרסת ה-1.4 המאובזרת לגרסת הספיריט.

הבעייה עם הקורולה שהיא מרגישה מעט חלבית, מי שנהג ביונדאי I20 הקודמת כנראה יבין על מה אני מדבר.

פורסם

כמו שנאמר כאן כדאי לבדוק את קיא ספורטז' 1.6 או 2.0 גדול ומרווח דלק זה כבר תלוי איך נוהגים

ויש לך את הטוסון החדש 1.6 גדול ומרווח במחיר 142000 יש גם 2.0 אבל יקרה יותר .

יש מבצעים עכשיו על הספורטז' בגלל סוף שנה שווה לנצל את זה ולקבל מחיר יפה על ה1.6 כלל תוספות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
כמו שנאמר כאן כדאי לבדוק את קיא ספורטז' 1.6 או 2.0 גדול ומרווח דלק זה כבר תלוי איך נוהגים

ויש לך את הטוסון החדש 1.6 גדול ומרווח במחיר 142000 יש גם 2.0 אבל יקרה יותר .

יש מבצעים עכשיו על הספורטז' בגלל סוף שנה שווה לנצל את זה ולקבל מחיר יפה על ה1.6 כלל תוספות .

אני ממליץ על הטוסון.

גם הסונטנה ההיברידית מעיינת וכדאי לשקול לבחון אותה.

פורסם
shai_ka[/b];4945694]אני ממליץ על הטוסון.

גם הסונטנה ההיברידית מעיינת וכדאי לשקול לבחון אותה.

שי יש לך את הטוסון ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...