Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות טויוטה ורסו חדשה.

הבעיה היחידה היא שמשענת הראש בורסו נמוכה מדי לאנשים גבוהים, והיא יותר משענת צוואר.

היכן ניתן לרכוש משענת ראש ארוכה יותר חלופית תואמת?

פורסם

בסבירות גבוהה מאוד, לא קיימת משענת ראש חליפית מקורית.

תבדוק אצל היבואן (באולם התצוגה) האם משענות ראש של דגמים אחרים של טויוטה מתאימה למושב של הורסו, ויש להן פרופיל גבוה יותר.אם כן, נסה להשיג משענת כזו מפירוק, משענת חדשה מן היבואן עשויה להיות יקרה.

פורסם
בסבירות גבוהה מאוד, לא קיימת משענת ראש חליפית מקורית.

תבדוק אצל היבואן (באולם התצוגה) האם משענות ראש של דגמים אחרים של טויוטה מתאימה למושב של הורסו, ויש להן פרופיל גבוה יותר.אם כן, נסה להשיג משענת כזו מפירוק, משענת חדשה מן היבואן עשויה להיות יקרה.

תודה! אני אבדוק.

פורסם

"משענת ראש" היא בעצם לא משענת לראש,

אלא אביזר בטיחותי - מעצור לצוואר שמונע ממנו להישבר בעת תאונה

בה הראש נע בפראות קדימה-אחורה. אולי הגובה שלך חריג מאוד,

אבל בכל הרכבים כיום משענת הראש מתכווננת לגובה.

The first one to get angry loses

פורסם
"משענת ראש" היא בעצם לא משענת לראש,

אלא אביזר בטיחותי - מעצור לצוואר שמונע ממנו להישבר בעת תאונה

בה הראש נע בפראות קדימה-אחורה. אולי הגובה שלך חריג מאוד,

אבל בכל הרכבים כיום משענת הראש מתכווננת לגובה.

שאלתי רק מההיבט הבטיחותי.

הגובה שלי 195 - זה די גבוה אבל עדיין לא חריג מאוד.

יש הבדלים די משמעותיים בגובה המירבי של משענות הראש של דגמי רכב שונים.

פורסם

ייתכן שמה שהרגשת כגובה המירבי הנו גבוה מדי עבור התכלית הבטיחותית.

אני מניח שהיצרנים לקחו בחשבון אנשים בג' 195 והקצה העליון אמור להתאים להם

לפחות לתכלית המפרקתית

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

לכל הדברים הנכונים הללו צריך להוסיף שמשענת הראש חייבת גם להיות קרובה לראש ולכן גם קיומו של כוונון מספק למרחק או בזווית חשוב לא פחות.

אם אי אפשר להביא את המשענת למצב קרוב מספיק (שש סנטימטר או פחות) אז צריך להזקיף את משענת הגב כולה עוד יותר ממה שנדרש מבחינת נוחות וזווית ביחס להגה.

מקרים של משענת שלא מגיעה מספיק גבוה כמעט שלא ראיתי, ובמקרים שכן זה נבע ממשענת חלופית (בדרך כלל עם מסך) שניטרלה את הכוונון לגובה ואת הקיבוע של המשענת למקום בזמן התנגשות...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...