Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עניין אותי לדעת מה מצב תיבות ההילוכים של רכבי המנהלים באירופה.

כלומר פה בארץ ניתן לראות שכל רכבי המנהלים פה אוטומטיים בלי אפשרות בכלל להילוכים..

אז רציתי לדעת אם באירופה ארץ הידניים יש רוב של הילוכים או אוטומט? (לא מדבר על היוצא מן הכלל אלא על הכלל)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבט באתר Mobile.de מאשש שרוב רכבי המנהלים המוכרים, ברמות הבסיס, כמו ה 520D, עדיין מגיעים עם תיבות ידניות.

...CASKA for life

פורסם

יצא לי לראות באירופה לא מעט ידניות כולל מכוניות מסדרות גבוהות יחסית כמו E קלאס, A6, סדרה 5 וכו', יצא לי גם לראות סדרות מעל עם גירים ידניים (סדרה 7, A8 וכו')

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היכן ניתן לראות את נתוני מכירות המכוניות הידניות באירופה? האם עדיין ניתן לומר שיש רוב ידני באירופה למרות עידן ה- DSG וה- TCT וכ'?

פורסם

לפני מספר חודשים בדקתי ומצאתי כי בערך 25% מכלי הרכב הנמכרים באירופה הם אוטומטיים\רובוטיים. איני זוכר את המקור ולא בדקתי פילוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביוון , בגרמניה ובאיטליה שם אני מבקר הרבה רוב המכוניות בעלות גיר ידני כולל רכבי יוקרה - מרצדס , בימרים ואאודי .

כשאני מדבר עם המקומיים שבישראל אוהבים גיר אוטומט הם שואלים אם גרים פה נכים .

בשבילם אוטומט זה רכב לנכים .

אם אתה רוצה לשכור רכב עם גיר אוטומט זו הזמנה מיוחדת ומראש .

גם לי לא מובן גיר אוטומט - פחות 10 אחוז בתאוצה , תצרוכת דלק גבוהה ב 10 אחוז ובנוסף , האוטו עולה 20000

שקל יותר במקרה הטוב .

פורסם

נוחיות נוחיות נוחיות. עד לפני שנים לא רבות גם מזגן לא היה מקובל באירופה, אפילו בדרום החם (איטליה, ספרד, פורטוגל). האם רצון לשבת ברכב שאינו לוהט הוא סימן למחלה?

אייל, כבר כתבתי כמה פעמים ב-5 השנים האחרונות: אני נהנה לנהוג בידני, אשתי לא מנוכנה לכך ומסיבה זו יש לנו מכוניות אוטומטיות. רק לציין כי היא נהגה מאות אלפי ק"מ בידניות, לפני שנרכשה האוטומטית הראשונה, אבל לאחר 14 שנים היא לא מוכנה למשהו אחר. כאשר אנחנו באירופה אין לי ברירה, כל מטלות הנהיגה עלי. לעומת זאת בני הבכור שמאז הטסט התרגל לאוטומטיות הסתדר מצויין עם ידניות בשני טיולים באירופה בשנה האחרונה. אני מניח שגם השני יסתדר, אבל עוד לא יצא לנו לבדוק בגלל עלויות מטורפות של ביטוח נהג צעיר ברכב שכור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ביוון , בגרמניה ובאיטליה שם אני מבקר הרבה רוב המכוניות בעלות גיר ידני כולל רכבי יוקרה - מרצדס , בימרים ואאודי .

כשאני מדבר עם המקומיים שבישראל אוהבים גיר אוטומט הם שואלים אם גרים פה נכים .

בשבילם אוטומט זה רכב לנכים .

אם אתה רוצה לשכור רכב עם גיר אוטומט זו הזמנה מיוחדת ומראש .

גם לי לא מובן גיר אוטומט - פחות 10 אחוז בתאוצה , תצרוכת דלק גבוהה ב 10 אחוז ובנוסף , האוטו עולה 20000

שקל יותר במקרה הטוב .

אז זהו, הרובוטיות יעילות (חסכוניות ומבצעות) בדיוק כמו הידניות אם לא יותר ולכן מספרן עולה באירופה. זה מה שמעניין אותם שם ולא שום דבר אחר. כשהרובוטיות יציגו מחיר ואמינות דומים לידני הוא יהפוך להיסטוריה, בדיוק כמו מאפיין אחר שהיה לרכבים אירופאיים, גג נפתח. הוא היה שם כל עוד לא היו מזגנים במכוניות ומאז שהם הפכו לאביזר שגרתי הוא נעלם.

פורסם
אז זהו, הרובוטיות יעילות (חסכוניות ומבצעות) בדיוק כמו הידניות אם לא יותר ולכן מספרן עולה באירופה. זה מה שמעניין אותם שם ולא שום דבר אחר. כשהרובוטיות יציגו מחיר ואמינות דומים לידני הוא יהפוך להיסטוריה, בדיוק כמו מאפיין אחר שהיה לרכבים אירופאיים, גג נפתח. הוא היה שם כל עוד לא היו מזגנים במכוניות ומאז שהם הפכו לאביזר שגרתי הוא נעלם.

אבל לפי מה שהבנתי הרובטיות מאוד איטיות ואדישות לא?

פורסם

בניגוד למיתוס המקובל, העדפה של תיבת הילוכים ידנית באירופה זה הרבה יותר עניין של תרבות צריכה מאשר עניין של תרבות נהיגה.

• תוכן חדש...