Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי סיאט לאון 2014 מנוע 1200 אני מחליף ג'אנטים למידה 18 ( הג'אנט של הFRׁׁׁׂׂׂׂׂׂ)

אני מחפש המלצות לצמיגים טובים, לא סיני המידה היא 225/40

בבקשה רק המלצות ממי שיודע מניסיון (גם אני יודע שמישלין זה טוב)

ואם אפשר לא רק לרשום חברה גם דגם יעזור לי מאוד:lol:

תודה...

פורסם

בשביל המלצות ספציפיות תצטרך לציין תקציב ודרישות.

שים לב שעליך לעמוד גם בקוד עומס ומהירות מינימלים שהינם 92H או 92V.

ראה גם שרשור זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584821-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-225-40-18

במאמר מוסגר אגיד שלדעתי מדובר במידה שהיא אוברקיל עבור הרכב.

פורסם
בשביל המלצות ספציפיות תצטרך לציין תקציב ודרישות.

שים לב שעליך לעמוד גם בקוד עומס ומהירות מינימלים שהינם 92H או 92V.

ראה גם שרשור זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584821-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-225-40-18

האמת שהתקציב לא ממש משנה כי יש לי מחירים מיוחדים אבל ברמת העיקרון באזור ה700-800 ש"ח לצמיג

פורסם

חשוב לציין שאין לי עניין באחיזה מטורפת או כל מיני שטויות זה לא רכב ספורט ואני גם לא מנסה לעשות אותו כזה הרכב משמש אותי לנסיעות יום יומיות וההחלפה היא נטו שיקול של יופי

מחפש צמיג אמין שיחזיק כמה שיותר זמן כמובן שיהיה כמה שיותר בטיחותי ולא ירעיש (שמעתי שיש צמיגים שגורמים לרעש)

פורסם

אם יש לך מחיר מיוחד, זאת אומרת שאתה מכיר מישהו בצמיגיה.

ואם כך הדבר, למה שלא תברר מולו מה יש טרי וזמין ואנחנו נייעץ לך מתוך מבחר ספציפי?

מרבית הצמיגים המומלצים שקיימים גם במידה זו נידונו בשלב זה או אחר בפורום. נסה לדלות מידע ע"י חיפוש.

בסדר מחירים עולה תוכל למצוא פאלקן ZE914, הנקוק K107 ו-K120, גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס,

גודייר איגל אסימטריק 2 ויש עוד כמה בעיקר ברף המחירים הגבוה יותר.

ה-K107 והאסימטריק הם צמיגים קצת יותר ספורטיביים אבל עדין בעלי אופי נוח ביום יום (ע"פ הביקורות פה וברשת)

ואישית, הייתי בוחר באחד מהם.

ואין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

לא, זה לא אומר שאני מכיר מישהו זה אומר שיש לי איזה שהיא קומבינה עם הצמיגים לא חשוב...בעיקרון כל צמיג שאני יבחר יהיה טרי

בגדול הוצע לי קונטיננטל לא יודע איזה דגם,

toyo r888, ודנלופ. אבל אני פתוח להצעות רשמתי את השימושים והתקציב שלי....

פורסם

ה-R888 רחוק מאוד מהדרישות שלך.

דנלופ במידה הזו רק ה-SP MAXX RT מומלץ מבין המבחר הקיים ושאיכשהו עונה לדרישותיך.

לקונטיננטל יש את סדרת הספורט קונטקט על פני כמה דורות (2, 3 ו-5).

אני לא בטוח שיש להם ערך מוסף משמעותי על פני הצמיגים שהזכרתי קודם בהתלבטות ביחס למחיר שלהם.

פורסם

לדעתי בהתאם לדרישות שלך, מבין השניים - גודייר.

לנסיעות מנהלתיות אתה יכול להסתפק בגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס.

מדובר בצמיג ירוק יחסית אבל שלא אמור להתפשר על נוחות ואחיזה.

אם אתה רוצה משהו עם פוטנציאל ספורטיבי יותר, אז האסימטריק 2.

• תוכן חדש...