Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע החלפת שמנים ופילטרים ופלאגים בעצמי ברכב שציינתי.

ישמח להמלצות על שמן מנוע ושמן גיר ונוזל רדיאטור הכי מומלצים.

וגם היכן אני יכול למצוא אותם במחירים נורמליים , ואם אפשר גם היכן אני יכול למצוא פילטר שמן ואוויר ודלק ומזגן ופלאגים שיתאימו לי לרכב.

לצערי לא מבין גדול במחשבים אז לא מצליח להשיג את החלקים ואם יש בארץ עוד יותר מומלץ

הייתי בכמה וכמה חנויות ומוסכים ואין להם איך לעזור.

תודה מראש

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע החלפת שמנים ופילטרים ופלאגים בעצמי ברכב שציינתי.

ישמח להמלצות על שמן מנוע ושמן גיר ונוזל רדיאטור הכי מומלצים.

וגם היכן אני יכול למצוא אותם במחירים נורמליים , ואם אפשר גם היכן אני יכול למצוא פילטר שמן ואוויר ודלק ומזגן ופלאגים שיתאימו לי לרכב.

לצערי לא מבין גדול במחשבים אז לא מצליח להשיג את החלקים ואם יש בארץ עוד יותר מומלץ

הייתי בכמה וכמה חנויות ומוסכים ואין להם איך לעזור.

תודה מראש

אהלן,

תכתוב בגוגל apex motors, ותברר אצלהם מחירים.

אם לא יקדימו אותי אגיע הביתה ואעשה לך רשימה מסודרת של דברים שאתה צריך, מה הקילומטראז' של הרכב?

אתן לך גם קישורים לשמנים וכו'.

כמו כן תשלח לי הודעה פרטית עם הטלפון שלך ואשמח לעזור לך בטיפול.

רועי

פורסם

לצערי הרב לאחר מספר ימים שניסו להשיג את החלקים ומדובר גם רק על פילטרים תפוחי הגה ומשולש ותושבות הם לא מתעסקים

אני ממש כבר אובד עצות איך זה שאין לרכב הזה חלקים בארץ זה הרי אותם חלקים רובם של הביואיק לוצרן מנוע V8

פורסם
לצערי הרב לאחר מספר ימים שניסו להשיג את החלקים ומדובר גם רק על פילטרים תפוחי הגה ומשולש ותושבות הם לא מתעסקים

אני ממש כבר אובד עצות איך זה שאין לרכב הזה חלקים בארץ זה הרי אותם חלקים רובם של הביואיק לוצרן מנוע V8

לאבא שלי יש ביואיק ריגל 93, בקושי אפשר להשיג חלקים מקוריים בארץ,

הכל אני מביא מארה"ב,

אני ממליץ לך לקנות מאייבי את כל החלקים,

יש לך באתר הזה את המקט"ים של החלקים:

http://www.oemautopartsandaccessories.com/

תבחר למעלה Shop By Vehicle,

תעתיק את המק"ט של החלק שאתה רוצה לאייבי ותמצא את החלק.

כדי להוזיל מחירים של המשלוחים תשלח דרך Shipito או Buy2usa,

דברים קטנים ולא כבדים אני ממליץ על Shipito,

חלקים גדולים וכבדים ממליץ על Buy2usa.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם (נערך)

לא משנה לי מקורי או לא אבל שלא יהיה איכות גרוע מאוד

אני צריך מסנן שמן,מסנן שמן גיר,מסנן אויר,קיט גומיות למשלוש עליון ותחתון ו-2 תפוחי הגה

ואם אין קיט גומיות למשולש אז תושבת משולש

עריכה אחרונה על ידי din264
  • תוכן חדש...