Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין כמה רכבים בעיקר מסדרת הסופר מיני..

ההתלבטויות שלי הן בין

אופל קורסה 2011

ראיתי עליו הרבה חוודים שליליים ולא ככ הצלחתי לשים את האצבע למה

פורד פוקוס trend x 2009

גיר טפטרוניק..  לא מכיר ככ ולא יודע מה לחשוב

ממה שהבנתי אחלה רכב. אבל זללן דלק

מאזדה 2 2009

עשה עליי רושם חמוד

וטויוטה יאריס 2008

גיר רובוטי. הרבה מתלוננים עליו. זכור לי שנהגתי על רובוטי ולא הפריע לי כלל

חשוב לי אמינות. בטיחות. ורכב שיחזיק לי להרבה שנים.

הרכב אמור להכיר משפחה..  אך רק לנסיעות חד פעמיות..  ככה שצריך בגאז נורמלי אך נוכל להצטופף מאחורה בנסיעה של פעם בשבוע לקידוש אצל סבתא

רציתי לדעת מה דעתכם על הרכבים.. מה כדאי לעשות ולאיזה כיוון ללכת. תודה רבה!

פורסם

כמה אנשים נוסעים באוטו?

רק גיר אוטומט או שאפשר גם ידני?

בנוגע לרובוטי, תלוי על איזה נהגת. ביאריס יש גיר חד מצמדי שעובד בצורה גסה יותר מגיר רובוטי דו מצמדי.

הפוקוס גדולה יותר משאר האופציות שהצעת ועם גיר אוטמט רגיל,בכללי לא אוטו זריז תודות למנוע עצל.

הקורסה לא נמכרה הרבה ויחסית אין לה יתרונות על המתחרות שלה לאותם שנים. יש סיקור שימוש באתר שמישהו כתב ,חפש אותו.

היאריס תהיה החסכונית מבין האופציות תודות לגיר הרובוטי.

לכל השאר גיר אוטומט 4 הילוכים.

תוכל לשקול גם ניסן מיקרה , סוזוקי ספלאש.

פורסם
כמה אנשים נוסעים באוטו?

רק גיר אוטומט או שאפשר גם ידני?

בנוגע לרובוטי, תלוי על איזה נהגת. ביאריס יש גיר חד מצמדי שעובד בצורה גסה יותר מגיר רובוטי דו מצמדי.

הפוקוס גדולה יותר משאר האופציות שהצעת ועם גיר אוטמט רגיל,בכללי לא אוטו זריז תודות למנוע עצל.

הקורסה לא נמכרה הרבה ויחסית אין לה יתרונות על המתחרות שלה לאותם שנים. יש סיקור שימוש באתר שמישהו כתב ,חפש אותו.

היאריס תהיה החסכונית מבין האופציות תודות לגיר הרובוטי.

לכל השאר גיר אוטומט 4 הילוכים.

תוכל לשקול גם ניסן מיקרה , סוזוקי ספלאש.

בכללי עדיף רכב שיכיל 5 אנשים.

אפשר מאוד גיר ידני.

אני נהגתי על רובוטי של קורולה 2011.. לא יודע אם זה אחר או דומה

הפוקוס שווה את ההשקעה? או שכדאי לפסול את הרכב בשל היותו איטי וכבד?

מה אתה חושב על המאזדה 2?

פורסם

הגיר של הקורולה הוא כמו של היאריס כך שאם אתה התרגלת אז לא צריכה להיות בעיה ,השאלה מה עם הנהגים האחרים.

פוקוס עדיף לחפש את המנוע 2.0 או את המאזדה המקבילה עם מנוע 2.0.

אם 5 אנשים יצטרכו לנסוע באופן תדיר באוטו הייתי מתמקד ברכבים בסגמנט של הפוקוס .

אופציות ידניות , שהן דיי נדירות בגודל הזה ויהיו כנראה עם 150 אלף ק"מ ומעלה הן טויוטה קורולה ,הונדה סיוויק, פולקסווגן גולף.

אוטומטיות אפשר לשקול קיה פורטה, קיה סיד, יונדאי I30 ,סוזוקי SX4.

מאזדה 2 תהיה צפופה והצריכת דלק תהיה טיפה יותר טובה משל הפוקוס.

בגודל שלה עדיף לשקול סוזוקי סוויפט, הונדה ג'אז או פיאט פונטו איבו שיהיו יותר חסכוניות.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 2 דיינמיק 2008 מזה 4 שנים. רכב נהדר, צריכת דלק סבירה בלבד 1 ל10/11.

החסרונות היחידים זה הרעשים בתא נוסע במהירויות גבוהות, העובדה שאתה מרגיש כל אבן על הכביש והדש בורד קצת מצועצע לטעמי חוץ מזה תמורה נהדרת לזוג בלי ילדים או לרכב שני.

• תוכן חדש...