Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא. אפשר עם אותו חשבון לגשת לכל האמאזונים.

התקשרתי לELINE, והם טוענים שזו מצלמה של Yi ולא של שיומי. אני כבר מבולבל.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

דיל מאוד מעניין על ה-Motorola Moto X Style אשר סופג ירידת מחיר ,מכשיר פרימיום גירסת ה 32GB מסך 2K 5.7 אינצ' עם אפשרות הרחבת זיכרון ,עמידות במים תקן IP52, אנדרואיד מרשמלו 6 מגיע כעדכון מערכת.

כל הטוב הזה ב 1700 שח עד הבית .

לרכישה.

פורסם

נדפק לי האמאזון לגמרי, לא נותן להתחבר וגם כשכן, אני מנסה לעשות Check out והוא שוב זורק אותי החוצה ולא מקבל את הסיסמא שלי, החלפתי סיסמא כבר בערך 6 פעמים וכלום, מבאס. שלחתי מייל לתמיכה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נדפק לי האמאזון לגמרי, לא נותן להתחבר וגם כשכן, אני מנסה לעשות Check out והוא שוב זורק אותי החוצה ולא מקבל את הסיסמא שלי, החלפתי סיסמא כבר בערך 6 פעמים וכלום, מבאס. שלחתי מייל לתמיכה

ניסית למחוק קוקיז ומטמון בדפדפן?

פורסם (נערך)

מחודש...

עכבר MX MASTER במחיר של 290 ש"ח כולל משלוח לארץ

http://www.amazon.de/gp/product/B00ULNAOMA?colid=1HW0DLBIODU60&coliid=I39N1SI4HQOV71&ref_=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl

בארץ הוא עולה כ500 ש"ח.

חשבתי לקנות אותו אבל הבנתי שהוא לא עובד עם מאק על בלותות' למרות שהחברה מצהירה שכן.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
  • תוכן חדש...