Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב, לא קריטי, יש עדיין מלאי מברשות מהסופר פארם שצריך לסיים :)

דוקא הנסיון שלי עם משלוח מאמזון uk הרבה יותר טוב מכמה שבועות, יותר לכיוון 3-4 ימים... אבל זה כנראה בגלל ששדרגו אותי לups למרות שבחרתי באפשרות שילוח הזולה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם (נערך)

מיקה במחיר הזה פנקי את כולם .

גם המעמ המקומי יורד.

כדאי לקנות 2 .

המברשת השניה עולה 56 שח בחישוב של 2.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אפשר לקבל שוב קישור לקבוצה בטלגרם?

בנוסף יש כאן מישהו שמשתמש במכשיר אידוי ויכול להמליץ? ללא טבק וללא נוזל, נטו אידוי עשבים שוטים.

טס לארה"ב בקרוב ורוצה להביא

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
והיא טובה ? היה לי נסיון רע עם חשמלית מאעפנה ומאז לא ממש בא לי להתחיל להתעסק עם חשמליות

אני אישית יותר מתחבר לפעולה של קולגייט מזו של אוראלB בגלל צורת ראשים. גם המטען האינדוקטיבי שלהם יותר נוח. עדיף להניח בגומחה מאשר להלביש על פין.

החסרון הגדול שלהן זה חוסר של ראשים תחליפיים כמו שיש למתחרה ואורך חיי הסוללה יותר נמוך.

פורסם
אפשר לקבל שוב קישור לקבוצה בטלגרם?

בנוסף יש כאן מישהו שמשתמש במכשיר אידוי ויכול להמליץ? ללא טבק וללא נוזל, נטו אידוי עשבים שוטים.

טס לארה"ב בקרוב ורוצה להביא

כמובן שאתה מוזמן

האחריות היא עליך

ברור שנשמח לעוד משתתפים .

https://t.me/joinchat/AAAAAEEoxmzOrgFbHpj5Gw

ממתין לך ב ר

פורסם
מיקה במחיר הזה פנקי את כולם .

גם המעמ המקומי יורד.

כדאי לקנות 2 .

המברשת השניה עולה 56 שח בחישוב של 2.

ניסיתי,אבל יש לו limited purchase quantity של 1. לא נותן להזמין יותר מזה.

לא נורא, נחליף ראשים עד המבצע הבא...

פורסם (נערך)

מי ה seller? כי ב20 פאונד רק אמזון מוכרים. אני יכולה לשים כמות של 2, אבל בהגעה לcheck out הוא צובע באדום ומתקן ל-1, עם ההודעה על הlimit.

אני אנסה שוב.

עריכה: לא הולך.

amazon.jpg

בינתיים הוספתי במקום את ה C250 בשחור (https://goo.gl/wFMQS6) . נמכרת ב20.8 פאונד (אחרי הפחתת המע"מ). ההבדלים בינה ובין ה600 הם שאין לה אפשרות בחירת תוכנית ידנית, ומספר הstrokes שלה קטן ב500 לשניה (25,500 לעומת 30,000). תוספת של 100 ש"ח לחבילה הכוללת, עדיין יוצא שווה (וגם יהיה יותר קל להבדיל ביניהן).

עדכן אותי אם אני מפספסת משהו, אני עדיין יכולה לבטל.

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

• תוכן חדש...