Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ידני עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני קטן אמין ידני וחסכוני שנת 2000 לפחות

האוטו יעשה בסביבות ה30 ק"מ ביום

חשבתי על רנו קליאו B או B2 אבל לפי מה שקראתי בטיפולים שלה ממש יקרים ומחייבים מוסך שמתמחה ברנו

חשבתי גם על פורד פיאסטה יונדאי גטס

אם יש עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהם אשמח לשמוע וגם על המינוסים של כל אחת מהן

הכי חשוב זה באמת אמינות ואחזקה זולה

תודה רבה

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

יונדאי גטס או פיאט פונטו הם הדגמים שהייתי מתמקד בהם.

פיאסטה - (לדעתי) עבר זמנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה

אבל אם אפשר לשאול למה עבר זמנה של הפיאסטה ? בנתיים היא נראית לי כהכי אמינה מבין הגטס פונטו וקליאו בי

היא גם אותו שנה וגם האחזקה יותר זולה (אני חושב לפי מה שקראתי)

פורסם

הפיאסטה הרלוונטית יוצרה עד 2002. היא חפה מכל אבזור בטיחותי כלשהו, ואני מעריך שכבר מתחילה להווצר בעיית זמינות חלפים.

בתקציב הנתון אתה יכול למצוא גטס/פונטו צעירות בכמה שנים עם אבזור בטיחותי חלקי או מלא.

כפי שהזכיר דנאיל גם ה-206 באה בחשבון - אישית אני פחות מתחבר אליה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב אז מצאתי פה בעיר פונטו שנת 2004 ידנית במצב חיצוני מעולה לפי מה שבעל הרכב אומר הרכב עם 120 אלף ק"מ

עבר את כל הטיפולים כולל טיימינג ב90 אלף ק"מ ב8 אלף שקל

הבעיה שהוא סוג של סוחר יש לו כמה כאלה שהוא קונה ומוכר

והבנתי שהבעיה המרכזית באוטו הזה זה שגם מים ירוקים רגילים הוא לא מוכן לקבל רק פראפלו או משהו כזה

עד כמה זה קריתי אם יש נגיד מים ירוקים רגילים ?

ומה עוד בכללי לבדוק באוטו הזה איזה מחלות עוד יש ? ואיך האחזקה שלו גם טיפולים שוטפים וגם טיפולים יותר רציניים

תודה רבה ☺

פורסם

עדכון

האוטו נוסע טוב אבל שנותנים גז יש לפעמים כמו גמגומון כזה שכמעט ולא מורגש אבל ברור שזה אולי התחלה של צרה או סתם חוט הצתה בלוי

לאוטו יש מים מהברז... וכל על המיכל מהפנים יש סימני חלודה..

אין נזילה של מים גם לפני וגם אחרי הנסיעה

אבל יש טיפות של שמן

מה אומרים ? האוטו כדאי לקניה ?

פורסם

לא.

זה רכב קלאסי של תפרנים שזלזלו בתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בפיאט חייב פראפלו. מים ירוקים זה גם סביר מינוס, בהנחה וזה איזה PRESTONE ולא מים ירוקים מתחנת דלק.

ככה או ככה, נשמע לי כמו רכב קרוע ושחוט והייתי יורד ממנו.

אני מכרתי לפני שנתיים וקצת פיאט פונטו ספייס 2006, ב-15.5K - אני לא רואה סיבה שאתה תשלם יותר מ-10K כיום על רכב משנתון דומה. תתמקד בשנתון האחרון שלה, תחפש רכב מטופל. זה פחות משנה אם יש לו 200 אלף ק"מ או 180 אלף ק"מ, יותר משנה אם יש לו היסטוריית טיפולים מסודרת. הרכב הזה לא אוהב הזנחה, אבל מצד שני, כל עוד הוא מטופל היטב, הוא סוס עבודה אמין וטוב.

בזמנו קיבלתי אחת כזו בת 5 כרכב השכרה. הייתה עם 180 אלף ק"מ של השכרה (!!!), נהגים יומיים. הרכב היה עם מזגן מקפיא, נסע כמו שד - הדבר היחידי שהיה גרוע בו אלה הסימנים של השחיקה בתוכו, בכ"ז 5 שנים של השכרה יומית עשו את שלהם. אחרי שראיתי איך נראית אחת כזו שעוברת חיים קשים במשך 5 שנים, קניתי אחת גם לעצמי.

פורסם

תחשוב רגע לעומק.

גירסה בלי מד סל"ד וחום זו הגירסא של ההשכרות והליסינג.

נראה לך הגיוני, שרכב שנסע בערך 30 אלף ק"מ כל שנה, בשנה שנתיים הראשונות שלו, נסע ב-10 השנים שאחרי כן, רק 60 אלף ק"מ?

יש אישור לקילומטראז' הזה בכלל, בדמות טיפולים במוסך מורשה? כל מוסך אחר? קבלה מלפני שנה\שנתיים שמראה שהיה לרכב 100 אלף ק"מ ולא 250 אלף ק"מ?

סה"כ אתה קונה נבלה שתעלה לך בתיקונים הרבה יותר ממה שהיא תעלה לך לרכישה, אבל זו זכותך. אני מכרתי רכב במצב מושלם, מצב תצוגה. בלי פלסטיק אחד שבור, בלי גומי אחד קרוע - רק בולמי זעזועים שחוקים שעליהם הורדתי 500 ש"ח מהמחיר שסוכם. זה הכל.

פורסם

אל תתפתה. הרכב לא שמור, 120 אלף ק"מ זה לא בטוח הק"מ האמיתי של הרכב.

יש נזילות שמן, יש מי ברז ברדיאטור, יותר מדי סימנים לרכב מוזנח.

בפורום מכירה יש כמה אופציות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582344-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-2003

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?583845-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-1-9-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2003

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תודה רבה dorsht

יש גולף שנת 99 אוטומט עם 300k קילומטר

האוטו מטופל אצל פדנט שהחליף כל בורג

ההילוכים כולל רוורס עוברים טוב בלי דחיפות או מכות גם בפול גז

הבעיה שהבן אדם אמר שיש קולר לגיר ולפעמים כשממש קר לוקח לגיר כ5 שניות להעביר מD ל R והפוך ב8אלף שח

הרכב כדאי למרות הכל ?

פורסם

לא יודע, בתקציב כזה במידה ואפשר הייתי נמנע מאוטומט.

• תוכן חדש...