Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המפרגנים 8)

לא, אפשר לבחור צבע עור וצבע לחוט תפירה - אין להם טקסטורות שונות שאפשר לבחור מהם, השחור שאתה רואה בתמונות של איתמר הוא האופציה היחידה בשחור (קצת מבאס, כי השחור שלהם טיפה אפור).

אכן זה המצב. להפתעתי ושמחתי הגוון הזה הוא בדיוק הגוון של הדשבורד ברכב, הוא לא שחור-שחור אלה נוטה לגוון אפור כהה מאוד והוא משתלב איתו מצויין, הרבה יותר טוב מהריפוד המקורי שהיה שחור-שחור.

AmitGo, כמו ש evgest כתב העור משתנה עם השנים ונהיה מבריק עם הזמן. ההגה בתמונה שהעלת נראה לי כמו הגה משומש שעברו עליו כמה שנים. אני משער שהטקסטורה המקורית היה עור חלק בגוון מט, כזה שיש עליו חספוס קל מאוד ועם השנים הפך לחלק ומבריק, זה היה המצב אצלי.

matanfr (כלומר matani30cw), כמו ש B4 לגיל 40 כתב אסור למרוח כל מיני חומרים על העור. באוטו אלגנס הוא הסביר לי שהחומרים האלה בתוספת קרינת השמש והחום ברכב עושים יותר נזק מתועלת ולא כדאי להשתמש בהם. כשאספתי את ההגה קיבלתי מהם קובייה של סבון קוקוס ברזילאי שמיועד לניקוי העור עם מטלית לחה פעם בכמה זמן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מילא סבון, אבל סבון קוקוס ברזילאי?! :sissies:

סתם, סתם..

מוזר שכדי לשמור על עור לא צריך למרוח עליו חומרים (גם כאלה שמיועדים להגן עליו).

העבודה מאוד איכותית, מברוק.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שעשו עבודה מושלמת שם. זה נראה לא פחות מדוייק מהמקורי והתפירה האדומה עושה את זה יותר טוב מהמקורי.

אם לא הייתי יודע שהגה מקורי עולה 7K הייתי טוען שזה יקר מדי, אבל עבודה איכותית עולה כסף. לך תסביר דברים כאלה למי שלא מספיק משוגע ורגיל לסטנדרט הישראלי הנמוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסבון הזה - הוא בא גם עם החלקה ברזילאית? :lol:

ברצינות: איזה סבון זה בדיוק? אפשר תמונה שלו או לפחות שם? אני רוצה לנקות את ההגה אצלי ומחפש תכשיר מתאים.

לגבי העבודה: אין הפתעות, אוטו אלגנס אומנם לא זולים אבל התוצר שלהם תמיד מאוד איכותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה הסבון. משער שהוא נתן לי חתיכה קטנה מבלוק יותר גדול. לפני שהוא נתן לי אותו הוא אמר שצריך לנקות את ההגה עם סבון ידיים מוצק, לא נוזלי.

IMG_20151030_083112.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...