Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משנה את התנהגות הרכב???

גורם לאיבוד שליטה על המצערת???

ברצינות,

טרחת לקרוא פידבקים של אנשים שאשכרה התקינו את המוצר?

ברור לי שלא כי מבלי לפגוע חבר- אתה פשוט כותב שטויות שבינם לבין מה שהמוצר עושה אין שום קשר.

אני לא מוכר את המוצר הזה, אין לי קשר למישהו שמוכר את המוצר הזה וגם מעולם לא התקנתי אותו ברכבים שלי כך שאין לי שום אינטרס לבוא ו"להלל" אותו.

יחד עם זאת באמת ניסיתי להסביר במה הוא טוב ולמי הוא יהיה טוב כי בניגוד לשטויות שכותבים פה (ותסלחו לי) יש לי נסיון עם המוצרים האלה ורציתי להאיר את עינכם.

לא הצלחתי, לא נורא :)

פרשתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוצר מעולה! מחדד את דוושת הרכב מרגישים מומנט כל הזמן הרכב מרגיש זריז יותר אין את ההחנקות הזאת שעוזבים את הקלאץ ונותנים גז בפקקים או בהתחלת נסיעה ,נוסע עם זה כבר מעל לשנה , קודם תנסו ואחר כך תקטלו ממליץ בחום .

פורסם
מוצר מעולה! מחדד את דוושת הרכב מרגישים מומנט כל הזמן הרכב מרגיש זריז יותר אין את ההחנקות הזאת שעוזבים את הקלאץ ונותנים גז בפקקים או בהתחלת נסיעה ,נוסע עם זה כבר מעל לשנה , קודם תנסו ואחר כך תקטלו ממליץ בחום .

אתה מודע לזה שההחנקות יכולה להמנע על ידי לחיצה חזקה יותר על דוושת הגז?

מה עם זינוק בעלייה? התגובה לא חזקה מידי , אתה לא מריח קלאץ מחליק ונשרף?

פורסם

כן אני מודע לזה אבל לא כיף לדרוך על הדוושה עד ״החצי״שהאוטו יגיב וזה פשוט פותר את זה , לוקח מספר ימים להתרגל למידת העוצמה שדורכים על הגז ואז זה עולם אחר , אין שום הרס לקלאץ ולא ריח שרוף מפרידים רגיל ועוד דוגמא ברגע שנוסעים לדוגמא על כביש מהיר ולוחצים על הגז האוטו מגיב ישר ומרגישים שיש מומנט כל הזמן , זה לא שמן נחשים זה מוצר שעובד ומשדרג את הרכב בצורה משמעותית גם אני לא האמנתי בהתחלה ואמרתי שילכו $150 לזבל ומסתבר שטעיתי .

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

המוצר הזה עולה בסביבות 1500 ש"ח לפי הודעה הראשונה, לא יודע איך הגעת ל150$. יכול להיות שזה נחמד ומתקן תגובת דוושה לא לינארית ברכבים מסויימים, אבל ברור לכולם שמדובר בסך הכל בסוג של אשליה. כמו שהרכב מהיר יותר אחרי תדלוק או שטיפה.

אני מעדיף להוציא סכום כזה על שיפור אמיתי ולהמשיך ללחוץ את הדוושה טיפה עמוק יותר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדן בהמשך לתגובה הקודמת , נהגתי על סדרה 3 מבלי המכשיר הזה.

כדי שהרכב יהיה פחות עצלן תלחץ יותר על הדוושה , אני לא רוצה שום התקן שגורם לי לאבד את כל החלק העליון של הדוושה.

אתן את הדוגמא שלי, סאאב 9-5 , הרכב בD עצלן מאווווווווווד.

אפשר להוריד 75% דוושה כדי שהיא תתחיל לגדוש ותעשה טובה שהיא זזה בכלל.

לעומת זאת במצב S, כל ליטוף דוושה מעלה את הסל"ד במהירות ומעביר את הגדישה בטורבו לאיזור המקסימום, הרכב מרגיש מאוד מאוד נמרץ ולא עצל בכלל , תגובות מאוד חדות וספורטיביות.

לגבי רכב אטמוספרי - תעשה טובה לכולנו , התקן שגורם לצריכת דלק שלך להיות גרועה מאוד בזה שהוא נותן לך סתם תחושה חדה אפילו כשאתה צריך נהיגה איטית הוא לא התקן שמומלץ או בכלל שמותר להתקין על רכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
עדן בהמשך לתגובה הקודמת , נהגתי על סדרה 3 מבלי המכשיר הזה.

כדי שהרכב יהיה פחות עצלן תלחץ יותר על הדוושה , אני לא רוצה שום התקן שגורם לי לאבד את כל החלק העליון של הדוושה.

אתן את הדוגמא שלי, סאאב 9-5 , הרכב בD עצלן מאווווווווווד.

אפשר להוריד 75% דוושה כדי שהיא תתחיל לגדוש ותעשה טובה שהיא זזה בכלל.

לעומת זאת במצב S, כל ליטוף דוושה מעלה את הסל"ד במהירות ומעביר את הגדישה בטורבו לאיזור המקסימום, הרכב מרגיש מאוד מאוד נמרץ ולא עצל בכלל , תגובות מאוד חדות וספורטיביות.

לגבי רכב אטמוספרי - תעשה טובה לכולנו , התקן שגורם לצריכת דלק שלך להיות גרועה מאוד בזה שהוא נותן לך סתם תחושה חדה אפילו כשאתה צריך נהיגה איטית הוא לא התקן שמומלץ או בכלל שמותר להתקין על רכב.

גם אצלי ב D , כשאני עוזב את הרגל מהברקס (לדוגמא ברמזור) יש שנייה שהרכב לא זז ורק אז מתחיל לזוז, והדוושת גז לא מגיבה ישר.

בהילוך S , הדוושה כמו שתיארת.

לדעתי, אפשר להתחבר ל VAG COM או משהו דומה, ולהגביר את הרגישות ב D מאשר לבזבז 1500 שקל. (לבעלי VAGיות לדוגמא)

פורסם

בוא תעשה אתה טובה ואל תיהיה נחרץ במשהו שברור שאין לך בו מושג.

זה באמת מדהים לראות את הנחרצות של אנשים לגבי דברים שהם לא מכירים ולא מבינים.

פורסם (נערך)

עידן, בגלל שכבר יצא לך לנהוג ברכב עם ההתקן הזה: האם אתה חושב שהוא באמת שימושי ברכב ממוצע ופשוט בישראל? אני לא מדבר על במוו עתירת צילינדרים אלא על קיה ריו פשוטה.

ד"א, הקטילה של המוצר בשרשור הזה היא כתוצאה מהטענה הראשונית של פות"ש שהרכיב מוסיף לו כוח כשבפועל אין שינוי בכוח הופק ע"י המנוע.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה לא תלוי בסוג הרכב, זה תלוי בכיול המצערת, אם המצערת מכויילת על הצד המתון אזי הרכיב הזה יוכל לשפר את המצב.

בלא מעט רכבים עממיים המצערת מכויילת דווקא ההיפך כך שהרכב ירגיש זריז יותר בהתנהלות במהירות נמוכה וכבר נתתי את הדוגמא של הסיוויק 2008 של אבא שלי שמרגישה מאוד נמרצת בתחילת נסיעה עד איזה 30 קמ"ש ואז פותחים לוח שנה כדי לתאם תאריך הגעה ל-100 קמ"ש, ברכב כזה למשל לא רואה צורך בהתקן כזה כי המצערת שם גם ככה מכויילת יחסית "אגרסיבי".

אני התייחסתי לדגמי ב.מ.וו פשוט כי בהם הרכב מרגיש מאוד כבד בתחילת תנועה ובהם יצא לי להתנסות לא פעם ברכיב הזה והוא עבד מעולה.

פורסם

לא מכיר את המוצר אבל ראיתי שracechip מוכרים משהו דומה וזו חברה של צ'יפים חיצוניים שאני מכבד. בכל מקרה, הפותח שרשור כנראה כל כך מבואס מכל התגובות שכדאי שימכור את המוצר לזה שרוצה לשפר אוריס היברידית בשרשור אחר...

פורסם

אין מה למכור, בטח לא מתגובות של אנשים באינטרנט.

נכון, כשיש איזה נושא שאפשר להוציא קצת צחוקים אז ממהרים לצחוק [ואני הראשון], אבל לרוב זה סתם כדי לצחוק, ואולי להעיר על משהו, אבל בטח שלא לפגוע [אני מקווה לפחות]. בד"כ ההודעות שמכילות ביקורת גם לא מכילות בדיחות או הומור.

אם פות"ש מרוצה שלא יוריד. אם אני הייתי מרוצה גם לא הייתי מוריד, בטח לא בגלל הודעה בפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא שמישהו כאן ישנה את דעתי על המוצר.

אני יודע שאף אחד מכם לא התנשא במוצר הזה וכל התגובות שלכם הם על פארש ומה שאתם חושבים בראש.

לכל מי שחושב שזה גורם לדוושא להיות יותר לחוצה שלוחצים על הדוושא כש-הSPRINT BOOSTER עובד וכו'

זה שטויות במיץ

לצורך העיניין לחיצה על פול במצב לא מופעל

לחיצה על פול במצב ירוק ולחיצה על פול במצב אדום

יש שינוי בפתיחה של הרכב ומרגישים שהרכב מגיב בצורה הרבה הרבה יותר טובה גם בעיקפות וגם ביציאה מהמקום.

הרכב מגיב חזק גם בעליות כשהרכב מרגיש איטי.

הסבר קצר באנגלית

Vehicles in the 21st century have replaced the more conventional throttle cable technology for an ECM(Electronic Control Module) that translates pedal travel into electronic signals in order to provide power to the wheels.

The ETC system (Electronic Throttle Control) – also known as drive-by-wire –has the unfortunate downside of delayed throttle response and subdued acceleration, creating problems in certain circumstances such as up-hill starts, quick gear changes, overtaking, etc. The Sprint Booster aims to over come this throttle response delay for ETC-equipped vehicles, providing crisp on-tap acceleration at the driver’s disposal.

Sprint Booster might very well be the “smartest” gadget on your car.

It is a device that improves acceleration by continuously measuring and converting the digital signal provided by the ETC’s potentiometer, and providing the ECM with a new and altered signal.

The design of the SprintBooster allows for its easy installation in all models, without the need to cut any wires (plug n’ play) or intervene in the automobile’s electronics (it does not affect other systems such as electronic injection, ABS, etc.).

Sprint Booster connects on the accelerator pedal connector. All you need to do is disconnect the OEM connector from the accelerator pedal and connect Sprint Booster in between (one side connects to the pedal and one side on the OEM connector).

אצרף לכם גם גרף

graph.jpg

לכל הלא מביני עניין לפני שאתם נותנים ביקורת על משהו וצוחקים עליו , תתנסו

ולא רק אני אומר את זה , תקראו המון תגובות של אנשים בפורומים בחו"ל על המוצר והם יעידו לכם שהמוצר אכן עובד בצורה מעולה ויש שינוי מורגש בתאוצה של הרכב.

• תוכן חדש...