Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש כאן עצות לגבי מה לעשות עם הסניק 2002 שגמרה את הגיר שלה. הרכב שימש אותי ונסע עד תחילת השבוע. במהלך הנסיעה הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים ולקרטע. הגעתי איתו עד חניה ציבורית שממנה לא הצלחתי לצאת מפני שהרכב סרב לנסוע אחורה, גם כששילבתי לרברס ובעצם גם כשהיה משולב ב D הוא פשוט הפסיק להעביר כח לגלגלים. בכל מקרה שאר המכלולים הם בסדר כולל מנוע שמטופל בזמן ובסך הכל הרכב במצב די טוב (יחסית לאוטו בן 13) ועם טסט עד יולי 16.

יש לציין שבכל מקרה התכוונתי להחליף את הרכב בחודש הבא למשהו חדש יותר (עוד לא ידעתי אם במסגרת טרייד אין או לנסות למכור אותו בעצמי). כעת אני בדילמה - החלפה או שיפוץ גיר בסניק עולה סדר גודל של 4000-6000 ש"ח תלוי אם מדובר בשיפוץ של הגיר או החלפה לגיר מפירוק או חדש. ביד 2 מבקשים על רכבים כאלו בין 5,000 ל 7,000 ש"ח. בדקתי עם מספר מקומות שקונים רכבים לפירוק וקיבלתי הצעות 500-700 ש"ח.

השאלה שלי אם למישהו יש איזשהו רעיון שיאפשר לי למקסם את מה שאני אקבל על הסניק מעבר ל 700 ש"ח. אשמח לשמוע כל הצעה.

תודה רבה לעונים,

גדי

פורסם

לא נראה לי שתקבל הרבה יותר, בכל מקרה אחרי שתמכור אל תשכח לבטל את הרכב במשרד הרישוי - כך תוכל לקבל את יתרת אגרת הרישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תעיף את הנבלה כמה שיותר מהר, כמה שיותר רחוק.

תדאג להוריד אותה מהכביש במשרד הרישוי בשביל לקבל כמה שקלים של אגרת הרישוי לזמן שנותר.

חבל להתעסק עם הגוויה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שלום לכולם,

אני מבקש כאן עצות לגבי מה לעשות עם הסניק 2002 שגמרה את הגיר שלה. הרכב שימש אותי ונסע עד תחילת השבוע. במהלך הנסיעה הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים ולקרטע. הגעתי איתו עד חניה ציבורית שממנה לא הצלחתי לצאת מפני שהרכב סרב לנסוע אחורה, גם כששילבתי לרברס ובעצם גם כשהיה משולב ב D הוא פשוט הפסיק להעביר כח לגלגלים. בכל מקרה שאר המכלולים הם בסדר כולל מנוע שמטופל בזמן ובסך הכל הרכב במצב די טוב (יחסית לאוטו בן 13) ועם טסט עד יולי 16.

יש לציין שבכל מקרה התכוונתי להחליף את הרכב בחודש הבא למשהו חדש יותר (עוד לא ידעתי אם במסגרת טרייד אין או לנסות למכור אותו בעצמי). כעת אני בדילמה - החלפה או שיפוץ גיר בסניק עולה סדר גודל של 4000-6000 ש"ח תלוי אם מדובר בשיפוץ של הגיר או החלפה לגיר מפירוק או חדש. ביד 2 מבקשים על רכבים כאלו בין 5,000 ל 7,000 ש"ח. בדקתי עם מספר מקומות שקונים רכבים לפירוק וקיבלתי הצעות 500-700 ש"ח.

השאלה שלי אם למישהו יש איזשהו רעיון שיאפשר לי למקסם את מה שאני אקבל על הסניק מעבר ל 700 ש"ח. אשמח לשמוע כל הצעה.

תודה רבה לעונים,

גדי

אתה סגור על האבחון של הגיר שהוא מחייב שיפוץ או החלפה?

זה הרגשה שלך או שבעל מקצוע שמבין בנושא בדק את הרכב?

פורסם

שים גיר של סניק 2. בגרושים. מתאים. יותר אמין. יש בשפע.

כולל עבודה צריך לעלות 1500-2000.

ואז תתפלל שתקבל 4-5 על הרכב. בשוק של היום בכלל לא בטוח..

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
תשפץ ב4, תמכור ב7, הרווחת 3.

השאלה האמיתית היא כמה זמן יש לך להתעסק עם זה

הוא לא יקבל 7 לאוטו וניחוש זהיר שלי אומר שכנראה גם לא 5. 7 זה פחות או יותר מה שמבקשים ביד 2, המחיר שמתקבל בסוף הוא נמוך הרבה יותר.

7 הוא מחיר ריאלי לסניק 2005. ולא, גם במחיר הזה לא הייתי מציע לאף אחד להכנס להרפתקה - למרות שמדובר באחת המכוניות הנחות ביותר שהיו לי אי פעם.

אל תכנס להפרתקה שאינך יודע איך תצא ממנה - תמכור לברזל אחרי שתבדוק עם איש מקצוע שאכן מדובר בתקלה יקרה לתיקון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דורש שינויים ברמת חווט שינוי במחבר המלבני בקולר שמן בחיישנים שחסרים הגיר וכן יחס העברה לא ממש תואם לגיר השני אז ברור שמכר אותה מיד

פורסם

אם נניח לצורך הדיון שבאמת יש תקלה בגיר שמצריכה שיפוץ - אי אפשר למקסם את הרווח.

תיקון גיר כמו שצריך יעלה יותר ממה שתוכל לקבל על הרכב, גם אם הוא במצב טוב מאוד.

אני לא תומך בשום אופן ברעיון לתקן בזול ולמכור, אתה לא רוצה שיעשו לך את זה, אז על תעשה לאחרים. (וגם אז - מקסימום תרוויח אולי 1000 ש"ח שלא שווים את הזמן ואת המאמץ).

ולכן יש שתי אפשרויות - או לתקן ולהמשיך להשתמש ברכב עוד תקופה, או למכור ככה, לקבל כמה שיתנו.

להרוויח משהו בכל מקרה אי אפשר כאן.

• תוכן חדש...