Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע TSI מוחלש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם המנוע 1.2 בסיאט איביזה שהספקו 90 כ"ס זהה לחלוטין לזה שהספקו 105 כ"ס?

אני שואל מבחינת כל שאר המכלולים ברכב, עדכון תוכנה שיביא את המנוע החלש להספק זהה לזה של המנוע החזק יביא לעומס גבוה מזה שקיים במנוע החזק?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

המנוע 90 כ"ס זהה למנוע 110 כ"ס, שניהם שונים מהמנוע 105/86, לפי מה שקראתי, ל90/110 יש DOHC גל זיזים עליון כפול, מיקום שונה של מגדש ואם אני לא טועה פחות משקל.

מה שבטוח המנוע 105 זהה ל86 והמנוע 90 זהה ל110

פורסם

מה ההיגיון?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כסף

ריבוי גרסאות אשר המבוססות על אותה ״חומרה״ מאפשרות למקסם רווחים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

במקרה שמחזקים מנוע חלש זה הגיוני, אבל להחליש מנוע חזק לא ברור לי מה הרעיון.

פורסם

לא מבין למה אתה מתכוון - פיתחו מנוע אחד עם מגוון הספקים אשר מתאימים למספר דגמים בהתאמה. עלות המנוע X, אך היכולות לקבל יותר כסף מהצרכן עקב מספר גרסאות תוכנה, מייצרת החזר הרבה יותר אטרקטיבי על ההשקעה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא יותר הגיוני לבקש יותר כסף על המנוע החזק במקום לבקש פחות כסף על המנוע החלש?

פורסם

ופחות כסף על המנוע המוחלש, כשהם יכולים לבקש יותר כסף על אותו מנוע בדיוק רק לא מוחלש.

פורסם

אכן גרסא מוגבלת מחשב, זה קיים עוד אצל הרבה יצרנים.

קיימות סיבות רבות לביצוע של המהלכים האלו על ידי היצרנים.

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם

מיתוג...תחשוב שבתור יצרן על אותו מנוע אתה בונה 2 מכוניות מכוון אחת ל 90 כוח ואחת ל 110, שם באחת קצת יותר אבזור ובשנייה פחות, אז חסכת פיתוח של מנוע נוסף (עם תוכנת מחשב בלבד) ונכנסת אוטומטי ל 2 קהלי יעד...אלא שאוהבים את האבזור והכוח, ואלא שרוצים נטו רכב עם אבזור מינימלי במחיר שפוי לאותו דגם. (מהלך חכם שגורם למכור יותר מכוניות מאותו דגם).

קח לדוגמא אאודי a4 שקיימת עם מנוע 1.8 ו 120 כוח במחיר שפוי, ואותה אאודי עם אותו מנוע רק יותר מאובזרת עם 170 כוח עולה כמעט 80 אלף יותר. (מה גם שעם תוכנה ניהול תגיע לאותו הספק בשניהם).

פורסם

אני מבין את ההיגיון בזה, מה שכן מעניין אותי זה האם רשום אותו "מספר מנוע" על שני המנועים הזהים?

ואולי יש שינויים כלים במשאבת מים וכאלו?

פורסם

זו השערה נכונה מאוד, אין שום ערבות לכך ששתי גרסאות המנועים יהיו זהות גם אם חיצונית הן נראות אותו הדבר וגם אם בכל פורום אפשרי אנשים מתאבדים על דעתם ורושמים שהן זהות.

ניתן לאמת את זה רק ע"י השוואת מק"טים בין המנועים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...