Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מנהיגה ב-208 GTI באיטליה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מודה, שלא יוצא לי לבדוק הרבה מכוניות ספורטיביות. בדרך כלל, עוברות תחת ידיי מכוניות עממיות רבות, בסיגמנטים כאלה או אחרים. לכן, היכן שיש הזדמנות, אני לוקח אותה בשתי ידיים. גם את ההזדמנות, וגם את המכונית, כמובן. לפני כשבוע שילבתי ביזנס ופלז'ר: הייתי באיטליה במסגרת העבודה וארגנתי לעצמי כמה ימי נהיגה עם פיגו' 208GTI חדשה.

נתחיל בזה שהרכב שקיבלתי היה בצבע שחור/אפור כהה מט מאד ייחודי, ברמה שאפילו איטלקים וכמה אירופאים מאומות נאורות אחרות מהיבשת הקלאסית, התעניינו והתפעלו - לא התוודיתי שהרכב אינו שלי (וחבל שלא!)...

ספוילר: לאחר למעלה מאלף ק"מ של נהיגה, אני יכול לומר בפה מלא, שהתאהבתי ברכב הזה, הוא פשוט נפלא! לפני שנהגתי בו, קראתי מבחנים ששיבחו, והעיתונות החמיאה לנוחות הרבה שמאפשרת גם לרכב ספורט להיות ידידותי ונוח בחיי היום-יום. וזה נכון: בכל הקילומטראז' הרב שכיסיתי, היה לי מאד נוח, וגם לאשתי שהצטרפה ובילתה עימי בכיסא הנוסע. נכון, בעיר הרכב מעט נוקשה - אפילו בערי איטליה שסלולות טוב יותר מאשר בישראל (בדרך כלל) - בכל זאת, הוא עם נטייה ספורטיבית חזקה, אך כשיוצאים מהעיר המצב משתפר פלאים.

ההיגוי מצוין, די מתקשר, האחיזה נהדרת, הכוח - 208 סוסים שמחכים רק שתשתמש בהם, וההילוכים הידניים מדויקים ונעימים לתפעול, וכך גם המצמד. הנדסת האנוש, במפתיע, אף היא טובה. למה במפתיע? כי בדקתי בימי חיי אינספור צרפתיות, וכל אחת עם המוזרות שלה.

בהשראת חבר מהפורום שעקבתי בעבר אחר טיול שביצע (נדמה לי שעם אודי A5?) לקחתי את ה-GTI לדולומיטים - האלפים האיטלקיים. בין השאר, טיפסתי לפסגת PASSO DI STELVIO המושלגת (4 מעלות - כרגע די נעים שם...), הדרך המובילה לשם פשוט מהממת, עם 81 פניות הדוקות, והנהיגה - במקומות בהן לא באה מכונית מולי - הייתה מאתגרת, ומאד מהנה. אגב, צריכת הדלק המשולבת עמדה על 12/13 ק"מ לליטר.

2015-10-08 13.50.47.jpg2015-10-08 13.29.27.jpg2015-10-08 14.06.33.jpg2015-10-08 13.24.30.jpg2015-10-08 15.47.54.jpg2015-10-08 14.06.49.jpg2015-10-08 13.51.10.jpg

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי של אוטו(חוץ מהצבע), יופי של טיול(איטליה. תמיד כיף) ויופי של כביש.

שמח שנהנית.

שכרת את הרכב? אם כן, מאיזו חברה ובכמה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

וואו איזה צבע מטמטם!!!

למה אין כאלו בארץ(?!)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תודה על השיתוף.

אומנם אנחנו טיפסנו את הפסטו די סטלביו עם טיגואן אבל בהחלט מאתגר במיוחד שבפנייה מולך מגיע אוטובוס..

אגב, אני אמנם אוהב פסטו אבל זה "פאסו", מלשון מעבר...:lol:

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

איך אתה מתייחס לביקורת הזו, לאור ניסיונך?

It’s effortlessly fast and easy to drive at serious speed, but the chassis lacks accessible adjustability – ESP off or on – and the steering masks almost all feel beneath its electric assistance. On the roads we tested it on it felt over-tyred, we’d happily have sacrificed some of the massive grip for a sense that the car wanted to trim its line on a lifted throttle. But you can drive it right up to and even over its limits and it won’t get ragged, and the back end will break free if you’re willing to trail-brake hard into a bend.

למה אין כאלו בארץ(?!)

אוף טופיק: הסתקרנתי... מה זה אומר, הפיסוק הזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו "?!", אבל ביותר חלש ופחות עצבני :)

(ניסיתי לכתוב הסבר טוב יותר, אבל גיליתי שלהסביר איך פלוני קורא פיסוק "לא סטנדרטי" זה קשה מכפי שחשבתי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רכב לא רע בכלל , הנדסת אנוש לקויה עם לוח שעונים שנראה חצוי בגלל שהוא ממוקם גבוה מידי. לא נסבל , במיוחד לא ברכב ספורט.

חבל.

פורסם
כמו "?!", אבל ביותר חלש ופחות עצבני :)

(ניסיתי לכתוב הסבר טוב יותר, אבל גיליתי שלהסביר איך פלוני קורא פיסוק "לא סטנדרטי" זה קשה מכפי שחשבתי)

"?!" זה לא עצבני, זה רק אומר שהשאלה רטורית (כלומר, אתה לא מצפה לתשובה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההיגוי מצוין די מתקשר? לא מבין את ההיגיון במשפט הזה. ההיגיון מצוין רק אם מתקשר מצוין, אם הוא רק די מתקשר אז הוא לא מצוין.

בכל אופן, לא מתחבר לרכב הזה בכלל.

• תוכן חדש...