Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות 10 מול לינוקס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע מה זה live cd. עשיתי את זה עם knoppix ורק לאחר מכן ניסיתי על הVM. גם בהגדרות של הVM שיחקתי ואכן זה השתפר מעט אך לא התקרב לדסקטופ של ווינדוס מבחינת רזולוציה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בVM צריך לוודא שנתת מספיק זיכרון לכרטיס מסך. בלי מספיק זיכרון, לא יהיו רזולוציות גבוהות ותמיכה ביותר ממסך אחד. בVMWARE הגדרות חומרה ברירת המחדל שונות עבור מערכות הפעלה שונות.

אין שום בעיה להריץ לינוקס עם כל רזולוצייה שתומך כרטיס מסך, על מספר מסכים וכד'. אני עובד עם NVIDIA QUADRO, הדרייבר המקורי תומך בזה באופן מושלם (היה לי גם NVIDIA מהסדרה הרגילה וזה גם עובד מושלם), אפשר לחבר מספר מסכים והכל עובד ללא דופי.

למשתמש ביתי שצריך רק גלישה באינטרנט ומייל, אין פתרון יותר טוב מלינוקס. גם למשתמשים מתקדמים שצריכים עריכת תמונות, וידיאו וכד' הלינוקס מתאים במידה רבה (רק צריך ללמוד להשתמש בתוכנות של הלינוקס). יש גם פתרונות עבור משתמשים עסקיים, אם צריך לעבוד עם מסמכים, אשר לשמור כPDF ואז גם בעברית זה ניראה כמו שצריך על כל מחשב.

בהרבה הפצות כברירת המחדל לינוקס מקצה RAM DISK לחלקים קריטיים של מערכת הפעלה ולכן זה עובד מעולה. ובכלל הלינוקס עובד מעולה - מהר, קליל וקל מאוד לשימוש והתקנה של תוכנות (באובונטו זה לא יותר קשה מבאנדואיד או מק).

אני עובד עם לינוקס שנים ונהנה מכל רגע. עוד לא נתקלתי בבעיות כלשהן. הדבר היחיד שחסר לי בלינוקס זה משחקים (אבל גם זה משתנה עם STEAM OS), אבל למשחקים יש לי פלייסטיישין וגם פה אין בעיה (זאת מכונת יוניקס מדהימה למשחקים).

מאז שאני עם לינוקס, לא הייתי צריך לשדרג את המחשבים, הלינוקס רץ על הכל, כולל מעבד ATOM, מעבדי CORE DUO ישנים עם מעט זיכרון, ועל תחנת העבודה שלי קסאון כפול עם 8GB זיכרון בת 8 שנים עם RAID 0 זה פשוט טס (וינדוס 7 לא טס ככה על קסאון כפול חדש עם 24 ליבות ו64GB זיכרון, מערך RAID - מניסיון וכאשר התקנתי על המפלצת הזאת לינוקס, זה רץ כל כך מהר שפשוט לא יאמן שמחשב יכול לעבוד מהר).

וינדוס הופך כל מחשב לגרוטא מבחינת הביצועים. והביצועים עם הזמן כמובן נופלים בגלל REGISTRY ושאר זבל שמצטבר על מחשב. עם לינוקס זה לא קורה, המערכת נותן ביצועים מדהימים, לא צריך לעשות RESTARTים, זה יציב בטירוף, ולא צריך כל שנתיים להתקין מחדש כדי לרענן ביצועים כי זה תמיד במיטבו.

אם להשוות עם מנועים, לינוקס זה כמו מנוע גודש - טורבו נותן כנפיים :D ווינדוס זה מנוע אטרמוספרי מיושן ומסורס שמאבד מביצועים כאשר לא עושים לו טיפולים.

אבל, כל אחד שישתמש במה שטוב לו :)

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לי ספק שמתישהו אני אעבור סופית ללינוקס. אך בינתיים נוח לי להשתמש בויזואל לכל ההגשות שלי אז אני עם הווינדוס. מתישהו, כשיהיה לי באמת זמן, אני אתעסק עם זה יותר לעומק ואעבור ללינוקס. כשיהיה פה שרשור להמלצה על הפצה, תדעו שהחלטתי סופית :)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

כמה קיצורים מועילים ביותר שהכרתי כרגע

קודם כל אפשר להשתמש במספר דסקטופים - מועיל ביותר למולטיטסקרים כמוני - WIN+TAB עובר ביניהם. בכלל כל הנושא של ריבוי דסקטופים כלל לא קיים בחלונות, וחבל כי זה מאד מאד נוח כשיש הרבה חלונות פתוחים.

alt + f1 - פותח תפריט START

alt + f2 - פותח שורת פקודה להרצת תוכניות

מעבר לטרמינל טקסטואלי (במקרה ורוצים לשנות דברים מחוץ לסביבה הגראפית) alt + ctrl + f1

כאן יש את כל הקיצורים

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

יש ריבוי דסקטופים בווינדוס. לפחות מווינדוס 8, יכול להיות שגם לפני

פורסם

בווינדוס 10, יש על הסרגל סמל של ריבוע שמונח על מלבן, תלחץ עליו.

ואז בצד שמאל למטה (אם זה בעברית) יופיע לך

+שולחן עבודה חדש

באנגלית בהתאמה זה יהיה בצד ימין.

פורסם

חיפשתי קצת ברשת ולפי מה שהבנתי בחלונות 8 אין אפשרות של ריבוי מסכים. היו תוכניות לעשות משהו כזה, בסוף לא עשו.

די מדהים בהתחשב שזו פונקציה מועילה מאד וקיימת לפחות 20 שנה בלינוקס.

פורסם

בלי קשר ללינוקס כרגע, הבעיה עם קליטה של כרטיס הרשת האלחוטי מוכרת ב DELL, תעדכן דרייבר עם הגרסה האחרונה וזה אמור להסתדר.

היה גם לי.

פורסם

כמו כל דבר ,הווינדוס יותר קל רק כי התרגלנו אליו .

לאחר שימוש בלינוקס של כמה ימים , החלטתי שבמחשב הראשי בבית (בו משתמשים גם הילדים) אשאיר את הווינדוס .

לעומת זאת ,ב htpc אתקין לינוקס בלבד מהסיבות שהוזכרו כאן.

פורסם

יש מצלמות אבטחה מבוססות WEB ואין צורך בתוכנת צפייה נפרדת. בדרך כלל יש אתר למצלמה שאפשר להתחבר דרכו (אם זאת מצלמת IP) או אתר למכשיר מקליט (אם המצלמות אנלוגיות).

נסה להתחבר עם דפדפן לIP של המצלמה/מקליט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא מה ששאלתי, כנראה הובנתי אחרת.

אני מכיר את כל שיטות הצפייה במצלמה, דרך ה web, אפליקציות אנדרואיד ובווינדוס.

אני מחפש דרך לצפות ולהקליט במחשב.

מה שיש לי זה מצלמות ip, אין dvr.

• תוכן חדש...