Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה של הבימבה 500 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי כמעט חודש בלי רכב, שבוע שעבר ביום שישי קיבלתי את ה500 שלי.

מנוע 1.2, גיר ידני, רמת גימור POP (ותודה לסמל"ת שלא מביאים גרסה ידנית מאובזרת יותר) :evil:

הרכב הזה מחליף את הרנו קליאו III הידנית שהייתה לי (למי שלא מכיר אותי בפורום), חיפשתי רכב קטן, חסכוני, עם תחזוקה זולה ושיהיה ייחודי. ומצאתי.

לא יצא לי לנהוג עליה יותר מדי (משהו כמו 120 ק"מ בשבוע האחרון, רובם היו בנסיעת ההעברה של הרכב שביצעתי מאשדוד לבאר שבע), אבל בנתיים עושה רושם טוב. המזגן מקרר טוב, הרכב סוחב יפה ולמנוע יש צליל מיוחד שאהבתי.

הסוכנות באשדוד הבטיחה לספק את הרכב תוך 18 ימי עסקים, בפועל הרכב סופק תוך 7-8 ימי עסקים, העיכוב העיקרי נבע עקב החגים הרבים שהיו באמצע. (יום כיפור וסוכות, שלא נספרים כימי עסקים)

נקודות לטובתה לעומת הקליאו:

מערכת מקורית טובה יותר.

בידוד רעשים יותר טוב.

סל"ד נמוך יותר במהירויות גבוהות = יותר שקט.

נקודות לרעתה לעומת הקליאו:

אין בקרת שיוט.

אין שליטה מההגה.

יש שיגידו שהרכב קטן יותר, אך אני רווק והגובה שלי הוא 1.70 מטר בלחץ, אז אני נכנס בקלות בכל רכב.

בתכנון העתידי: מערכת טובה יותר, ג'אנטים, משענת יד ופנסי ערפל.

ובמקום לחפור, ניתן לתמונות לדבר:

DSC_0146.JPG

וכמובן שאי אפשר בלי מדבקת הפורום (יש גם על החלון):

DSC_0006.JPG

וקצת בפנים:

DSC_0003.JPGDSC_0004.jpgDSC_0005.JPGDSC_0143.JPGDSC_0144.JPGDSC_0145.JPG

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש. ה-1.4 מגיע ב-500S.

תודה.

הספורט כיום מסופקת עם מנוע 0.9T של 110 כ"ס (המנוע הבסיסי של המיטו), אבל המחיר הזוי - 110 אלף ש"ח.

חבל שאין פשוט ב75-80 אלף ש"ח דגם ידני מאובזר יותר כמו שיש ברובוטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חבר, כפי שכבר איחלתי לך - תתחדש ותהנה. אהבתי את הגוון הזה של האפור.

לגבי הג'אנטים, חבר מוכר סט 16' מקורי של אבארת עם צמיגים חדשים - אם זה מסקרן אותך. ניתן לאשר 195/45/16 גם על שלך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש,הסלון של ה500 לדעתי יראה טוב גם בעוד כמה שנים.

איך היא מבחינת נוחות וזריזות לעומת הקליאו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש, אוטו מתוק וצבע מדהים!

תהנה וסע בדרכים טובות.

תודה!

חבר, כפי שכבר איחלתי לך - תתחדש ותהנה. אהבתי את הגוון הזה של האפור.

לגבי הג'אנטים, חבר מוכר סט 16' מקורי של אבארת עם צמיגים חדשים - אם זה מסקרן אותך. ניתן לאשר 195/45/16 גם על שלך.

תודה.

דבר איתי על זה בפייסבוק.

תתחדש,הסלון של ה500 לדעתי יראה טוב גם בעוד כמה שנים.

איך היא מבחינת נוחות וזריזות לעומת הקליאו?

תודה

נוחות - סבבה יחסית, פחות טובה מהקליאו.

זריזות - מרגישה יותר זריזה מהקליאו. בזכות העובדה שהמומנט מגיע יותר מוקדם והמשקל הנמוך.

וכן, תא הנוסעים ייחודי יחסית, למרות שמדובר ברכב בן 8 (ה500 הושקה ב2007), עדיין כוחו במותניו.

פורסם

זה עדיין הרדיו המעפן הזה שאין לו usb או aux? אמנם הם עשו מתיחת פנים עם מערכת חדשה עם מסך צבעוני והכל, אבל לא היו יכולים לתת משהו לבנתיים, איזה aux עלוב או משהו? :shock:

והצבע נראה מעולה, ראיתי אחד בצבע הזה ברחוב והסתכלתי עליה דיי הרבה, פשוט מתאים לה מאוד. גם האדום בפנים יצא ממש יפה

ג'אנטים תשים רק מקוריים ובמידה 15 או 16, אמנם סינים 14 זה זול אבל זה לא איכותי נשרט בקלות, צריך מתאם, נראה של בן מיעוטים וכו' - של אבארט יראה מדהים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
זה עדיין הרדיו המעפן הזה שאין לו usb או aux? אמנם הם עשו מתיחת פנים עם מערכת חדשה עם מסך צבעוני והכל, אבל לא היו יכולים לתת משהו לבנתיים, איזה aux עלוב או משהו? :shock:

והצבע נראה מעולה, ראיתי אחד בצבע הזה ברחוב והסתכלתי עליה דיי הרבה, פשוט מתאים לה מאוד. גם האדום בפנים יצא ממש יפה

ג'אנטים תשים רק מקוריים ובמידה 15 או 16, אמנם סינים 14 זה זול אבל זה לא איכותי נשרט בקלות, צריך מתאם, נראה של בן מיעוטים וכו' - של אבארט יראה מדהים.

כן, זה עדיין הרדיו הזה, לא AUX ולא USB. גם הזה שיש בדגמים המאובזרים יותר (BLUE AND ME) עם USB, הוא דרעק לא קטן, כי ממה שאני זוכר בפורום ראיתי שהרבה סובלים ממנו ושהוא לא תומך בכל סוג של דיסק און קי.

R14 ראיתי פעם של 500, נראים טוב, אבל מאז הם נעלמו מהאתר של ג.מ. פורטל, כנראה שלא יהיה מנוס מהחלפה לR15/16.

תתחדש, נראית מצוין! :)

מחזק את ההמלצה של קודמיי להעיף את הטאסות ולהתקין חישוקים קלים - מוסיף המון.

אני מדסקס את הנושא כרגע עם RS. יש מצב שאחליף לR16.

פורסם

דור, אתה טועה. ה-Blue & Me לא מדהים, אבל בניגוד ל-Sync של פורד, שאינה קוראת DOK שגדול מ-16GB. באבארת' קורא DOKים של 64GB בקלילות, ללא בעיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בסדר, בכל מקרה אני מעיף את הזבל המקורי לטובת פיונייר איכותי.

פורסם
אין כמו הריח של אוטו חדש. תתחדש!

מעדיף ריח של פחית קליפורניה ;)

תודה.

• תוכן חדש...