Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה של הבימבה 500 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה500S מכונית מדהימה, אבל המחיר מופרז, 110 אלף ש"ח.

נכון, הרכב מגיע יותר מאובזר, מנוע חזק יותר, ידני 6 הילוכים, צריכת דלק טובה יותר, אבל לא מצדיק עבורי תוספת של 40 אלף ש"ח.

בתקווה שמחשב הדרך מדויק, הוא מציג לי בעיר צריכת דלק של 1:14.3. זה מכובד מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתקווה שמחשב הדרך מדויק, הוא מציג לי בעיר צריכת דלק של 1:14.3. זה מכובד מאוד.

סביר מאד שהקריאה מציאותית, לי יש פנדה מהדור החדש שכבדה יותר מה-500 ובנסיעה עירונית מאומצת למדי בחיפה עם מזגן (100% עירוני) אני משיג תוצאות סביב ה-13 עד 14 ק"מ לליטר, בנסיעה מעורבת הצריכה משתפרת לכ-16-15 ק"מ לליטר ובנסיעה שרובה המכריע בין עירונית עם רגל מעט כבדה (אינני נוסע "חסכוני" וצריכת הדלק לא ממש חשובה לי) התוצאה משתפרת למשהו בין 17-18 ק"מ לליטר תלוי במהירות ובכביש שכן כל עליה משנה את התוצאה (מדידות ידניות ולא מחשב רכב).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הצריכת דלק של הtwinair ממש לא יותר טובה :lol: המנוע 850 סמק הכי לא חסכוני איי פעם כנראה

אבל הוא כיף גדול

הטווין אייר החדש שונה משלך, הוא יותר חזק (110 כ"ס לעומת 85 כ"ס בגרסה שיש לך אם אני לא טועה).

בנהיגה רגועה סביר להניח שאפשר להוציא ממנו צריכה טובה.

סביר מאד שהקריאה מציאותית, לי יש פנדה מהדור החדש שכבדה יותר מה-500 ובנסיעה עירונית מאומצת למדי בחיפה עם מזגן (100% עירוני) אני משיג תוצאות סביב ה-13 עד 14 ק"מ לליטר, בנסיעה מעורבת הצריכה משתפרת לכ-16-15 ק"מ לליטר ובנסיעה שרובה המכריע בין עירונית עם רגל מעט כבדה (אינני נוסע "חסכוני" וצריכת הדלק לא ממש חשובה לי) התוצאה משתפרת למשהו בין 17-18 ק"מ לליטר תלוי במהירות ובכביש שכן כל עליה משנה את התוצאה (מדידות ידניות ולא מחשב רכב).

אצלי הרכב עדיין בהרצה, אז מן הסתם צריכת הדלק יכולה עוד להשתפר, היצרן מצהיר על 6.4L/100KM בעיר, שזה 1:15.6, אם אשיג 1:13-1:14 בעיר, זה יהיה מצוין. לתדלק את הרכב פעם בחודש כשאני עובד או כשאני לומד (וכשאין נסיעות מיוחדות מחוץ לעיר), זה מצוין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כי במבחנים קורעים את הרכב, כשהרכב שלך פרטי יש לך אינטרס (לרוב) לחסוך בדלק.

אני עם הונדה ג'אז הייבריד הגעתי בעיר ל1:15-1:15.5 בנהיגה לא רגועה.

פורסם

תחת ההנחה שמחשב הדרך ב500 זהה למחשב בפונטו איבו / בראבו, כנראה שהוא מדוייק למדי. בשני הרכבים שלי אני מבצע השוואה בין הצריכה בפועל (חישוב ידני) לבין הצריכה לפי מחשב הדרך, והסטייה שלו היא באחוזים בודדים בלבד (3% בממוצע, לפעמים לחיוב לפעמים לשלילה).

בלי קשר לכלום, משום מה החלטתי לעשות ניסוי ולראות כמה חסכונית הבראבו תהיה בנהיגה רגועה, היות ובשוטף אני מקבל צריכה לא חסכונית במיוחד של 1:11~. הטנק אוטוטו נגמר ואני על אזור ה14 קמ"ל בנסיעה שהיא 50-50 עירונית/בינעירונית וכוללת בתוכה 3 גיחות לחיפה המשופעת, בתכלס הופתעתי לטובה.

האיבו עושה 1:13-14 כתלות בכמה פעמים אשתי מגיעה לחיפה. לא טירוף אבל לא רע.

עריכה: הסתקרנתי אז בדקתי, הסטיה בבראבו היא 1.98%+ (כשמשקללים עשר מדידות בערך).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האתר הלא נגיש בעליל של פיאט מבלבל אותי, ואני לא מצליח למצוא שם מחירון לרכבים.

כמה עולה פיאט 500 כזו במחירון?

אני שואל כי זה נראה לי קצת מגוחך שרכב מכוון להיות רכב נישה ולכן נמכר יותר יקר ממתחרים אבל מגיע עם טאסות (אלא אם אני טועה והמחיר דומה לרכבים באותה הסקאלה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

oryo - ממה שראיתי מחשבי הדרך ברוב הרכבים האירופאיים די מדויקים. גם בהונדה די מדויק.

בקליאו שהייתה לי גם כן מחשב הדרך היה די מדויק לרוב, עם סטיות קטנות.

מקס (?) - אין שם מחירון. על ה500 היה מבצע בדגם הידני, 70 אלף ש"ח. המתחרות בנישה הן מכוניות כמו אופל אדם, ואדם עולה עוד 20-25 אלף ש"ח. נכון שלזכותה עוד נקודות כמו מנוע חזק וגדול יותר, אבזור ועוד, אבל לא בטוח שכל התוספות האלו מצדיקות כזאת תוספת.

פורסם

תראה, בינינו יכלו לתת קצת יותר, לפחות שליטה מההגה או פנסי ערפל, אבל רצו לעשות הבדלים רציניים בין רמות הגימור השונות כנראה.

רמת הגימור הבאה כוללת: ג'אנטים מקוריים במידה 15, מערכת מקורית עם AUX, USB, בלוטות' ושליטה מההגה, חלון קבוע בגג (לא נפתח), פנסי ערפל, מראות צד בצבע הרכב, הגה מצופה עור, מושב אחורי מתקפל 50/50 ו"בד מהודר".

פורסם

יפה מאוד, לא אוהב את הגודל שלו, אבל אני ארוך ורחב ;)

מה שכן, בגרסה האוטומאטית יש אבזור יותר טוב ממה שאני מכיר, תהנה! :)

פורסם

כנראה שהרובוטית שאתה מכיר היא מרמות הגימור הגבוהות ולא הMY POP.

פורסם

אז ככה לגבי צריכת הדלק

כשאני לא על מצב ספורט ועם מזגן כל הקיץ הכי נמוך שהוצאתי הוא 1ל15 בוודאות.כל טנק אני מחשב

ובחורף שבדכ אני בלי מזגן ועל מצב חיסכוני הכי גבוהה שהוצאתי ממנו הוא 1 ל19

פורסם

אין לי מצב ספורט, זה 1.2.

מצב ספורט יש ב0.9T וב1.4. (וכמובן באבראת')

• תוכן חדש...