Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה של הבימבה 500 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהדיעה שלי לא פופולרית, אבל מאד אהבתי את הג'אנטים ברזל עם הטאסות של דגם הבסיס.

הם קטנים, נפוחים כאלה אבל הולמים בעיני את העגלגלות של האוטו.

חשבתי להחליף אבל בסוף נשארתי איתם בכיף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן זה ביקולור (הציעו לי גם, אבל בשביל גבר זה מכוער),

ואין ג'אנטים כאלו ממה שידוע לי במידה 14".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בסדר, בכל מקרה אני מעיף את הזבל המקורי לטובת פיונייר איכותי.

הרדיו הזה בעיצוב רטרו יפה. הייתי מנסה להשאיר אותו עם מתאם USB ובודק גם איך מוסיפים קרוז קונטרול.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
הרדיו הזה בעיצוב רטרו יפה. הייתי מנסה להשאיר אותו עם מתאם USB ובודק גם איך מוסיפים קרוז קונטרול.

נכון, אבל אין תחליף מבחינת איכות לרדיו יצרן צד ג' כשאתה רוצה לשים מגבר, סאב וקומופוננט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דור, אין שום בעיה להשאר עם הרדיו, להתקין מנחת איכותי ומתאם USB - מבלי לגרוע במראה של תא הנוסעים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה. תתחדשו!

מאיפה הג'אנטים על הרכב שלכם?

קיבלנו עם הרכב, מחר אבדוק אם ניתן לזהות דגם ויצרן הגנט

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רק אבהיר שהרכב שלנו נרכש כיד שניה והיד הראשונה ביצעה שדרוג של הג'נט וגם קיבל אישור ברישיון להגדלתו, אבדוק הפרטים מחר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

אין צורך, איש. זה סט מקורי של לאונג' - כזו הייתה לי כרכב גישור עד לקבלת האבארת'.

אין שום בעיה לאשר 185/55/15 באוטו, זו הרי המידה של הלאונג'. 16' קיים ב-500S.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

תתחדש, אחלה בובה (אני לא משוחד בכלל)

הפנים של הרכב יפה יותר מהחצי עור חצי בד! אהבתי מאוד את השילוב של הצבעים עדיף בהרבה וגם פחות חמים בקיץ, וכן גם יותר נוח.

חשבתי שה USB מגיע כסטנדרט, מוזר שלא, אבל זכרתי שבתא כפפות אמור להיות לדעתי יציאה של USB או AUX לפחות??

ויאללה, עכשיו לצבוע בפלסטידיפ את הניקלים ;)

נ.ב החישוקים הם אותם חישוקים שיש אצלי ב 1.4 הרגילה (לא לאונג'), מגיעים בלאונג' במידה 15' ויש גם סוג אחר בחדשות יותר - עם יותר צלעות

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
למה 16 ולא 17?

אני אשים ג'אנטים ממרכבה סימן 2 וזהו.

ליאב - אין USB ואין AUX, זה רק ברמות הגימור הבאות.

אגב, אם מחליפים מידת ג'אנטים וצמיגים, מה זה אומר לגביי הצמיג הרזרבי?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

עד כמה שאני יודע , אין שום בעיה להשתמש ברזרבי עם הג'אנטים הגדולים יותר מכיוון שמבחינת "גובה" הרכב הוא ישאר זהה, כי ככל שהג'אנט יותר גדול כך חתך הצמיג קטן יותר ולהפך. לדוגמא ב208 ( את זה אני פשוט זוכר בעל פה :wink: ) במידה 15 החתך 65 , במידה 16 הוא 55 ובמידה 17 הוא 45 .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...