Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה של הבימבה 500 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דור, בעניין תא מושב הנוסע, כך זה נעשה אצלי, פשוט מכניס את היד מתחת למשענת, אוחז במושב ומרים לכיוון החזית:

Fiat500USA-Fiat+500+-+Seat+recess.jpg

לחלופין אפשר לשים שם דברים רגישים מדי עבור תא בכפפות הפתוח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
1.כן, נהגתי בכולן, גם ב-"14. מאחר וה-"14 קצת "נמרחים" בסיבובים, ה-"15 הם הפשרה הטובה ביותר, לטעמי.

2.פוגם במידה כזו שאתה עשוי להתחרט על ההחלפה שעשית.

קרוב לחודש (עד לקבלת האבארת') התניידתי על 500 מאובזרת עם 15', ולאחר מכן גם יצא לי לבלות 24 שעות עם 500 (חדשה לחלוטין) דומה לשל דור על 14' (ורובוטית לצערי).

מסקנות:

14' - מעט נוחה יותר. כן נמרחת הרבה יותר ופחות אוחזת.

15' - מעט נוקשה יותר, אבל לא בצורה אקוטית / דרמטית וכו'. פחות נמרחת ואוחזת יותר.

דור נסע עימי באבארת' שלי - עם הקיט, והוא לא התלונן (אצלי יש 17' בנוסף).

אבארת' על 16' - בלי קיט, לא רחוקה בנוחות הנסיעה שלה מזו של 500 על 15'. ארענן את זכרונך - נעשה שינוי מהותי במערך המתלים של האבארת' מדגמי 13 / סוף 13. על הדרך גם שודרגו הבולמים לקוני FSD, מה ששיפר באופן ניכר את הנוחות נסיעה והפך אותה לכלי הרבה יותר נעים ו"אכיל" כדיילי USE (ואכן, הדגמים הראשונים סבלו מנוקשות שוברת עצמות).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דור, בעניין תא מושב הנוסע, כך זה נעשה אצלי, פשוט מכניס את היד מתחת למשענת, אוחז במושב ומרים לכיוון החזית:

[ATTACH=CONFIG]441021[/ATTACH]

משה חמודי, זה קיים גם באבארת'?!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות.

זוכר את הקליאו שהייתה לך, כמובן שזו יותר מעניינת ומושכת.

סליחה, לא קראתי את כל ההודעות, כמה עלתה לך על הכביש?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תתחדש!

אהבתי מאד את שילוב הצבעים (הכי מוצלח לטעמי). יפה לראות איך העיצוב של רכב וותיק מאד בשוק נשאר רענן ואטרקטיבי גם היום = עיצוב קלאסי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בנוסף לפגיעה בנוחות הנסיעה, חישוקים גדולים מידי וצמיגים רחבים יפגעו גם בביצועים ובצריכת הדלק, ולא מדובר במנוע חזק במיוחד.

עלייה של אינץ' אחד מספיקה בהחלט.

וכן, אהבתי מאד את הצבע.

תתחדש ותהנה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איזה פתרון מגניב!

תתחדש!

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אני מאוד אוהב את העיצוב של ה-500 וחושב שמדובר ברכב מיוחד מאוד. תתחדש.

בהחלט רכב ייחודי ולא נדוש על הכביש, זה לא יונדאי/קיה/טויוטה.

תודה.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

נשמח לשמוע התרשמויות נוספות שלך מהרכב בעתיד.

תודה. כמובן שאחת לשנה יגיע סיכום שנה.

1.כן, נהגתי בכולן, גם ב-"14. מאחר וה-"14 קצת "נמרחים" בסיבובים, ה-"15 הם הפשרה הטובה ביותר, לטעמי.

2.פוגם במידה כזו שאתה עשוי להתחרט על ההחלפה שעשית.

ראה את תגובתו של אוראל.

תתחדש! בונבוניירה אמיתית

סימו וטלי מפיאט אשדוד מדהימים!

תודה!

הלכתי להתרשם מהרכב והתלבטתי קצת, הם ניסו לסדר שאקח את הרכב לבדיקה בבאר שבע במקום לטרטר את עצמי שוב לאשדוד. בסוף הצליחו.

אני אנסה.

התא הזה יחסית קטן אבל אפשר למצוא לו שימוש לכל מיני דברים.

קרוב לחודש (עד לקבלת האבארת') התניידתי על 500 מאובזרת עם 15', ולאחר מכן גם יצא לי לבלות 24 שעות עם 500 (חדשה לחלוטין) דומה לשל דור על 14' (ורובוטית לצערי).

מסקנות:

14' - מעט נוחה יותר. כן נמרחת הרבה יותר ופחות אוחזת.

15' - מעט נוקשה יותר, אבל לא בצורה אקוטית / דרמטית וכו'. פחות נמרחת ואוחזת יותר.

דור נסע עימי באבארת' שלי - עם הקיט, והוא לא התלונן (אצלי יש 17' בנוסף).

אבארת' על 16' - בלי קיט, לא רחוקה בנוחות הנסיעה שלה מזו של 500 על 15'. ארענן את זכרונך - נעשה שינוי מהותי במערך המתלים של האבארת' מדגמי 13 / סוף 13. על הדרך גם שודרגו הבולמים לקוני FSD, מה ששיפר באופן ניכר את הנוחות נסיעה והפך אותה לכלי הרבה יותר נעים ו"אכיל" כדיילי USE (ואכן, הדגמים הראשונים סבלו מנוקשות שוברת עצמות).

האבראת' שלך אכן סבירה יחסית, לא ברמה של רכב צרפתי אבל נסבל, חושב שאצלי טיפה יותר נוח (בכל זאת מאז שנסעתי איתך עברו יותר משלושה חודשים), אבל אם ה16 ייתן נוחות דומה לשלך זה יהיה סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שוב אי אפשר להגיב לכולם.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

זוכר את הקליאו שהייתה לך, כמובן שזו יותר מעניינת ומושכת.

סליחה, לא קראתי את כל ההודעות, כמה עלתה לך על הכביש?

תודה.

הרכב על הכביש עלה כ-74 אלף ש"ח. זה מורכב ממחיר בסיס של 69,900₪, תוספת של 2000₪ על הצבע, קודן ומרימי שמשות (800₪) ועוד 1200-1300₪ אגרות רישוי ואביזרי רישוי.

תתחדש!

אהבתי מאד את שילוב הצבעים (הכי מוצלח לטעמי). יפה לראות איך העיצוב של רכב וותיק מאד בשוק נשאר רענן ואטרקטיבי גם היום = עיצוב קלאסי.

תודה!

תתחדש ותהנה!

התא הזה מתחת למושב הנוסע פשוט גאוני.

תודה! אני רק צריך למצוא אותו ;)

בנוסף לפגיעה בנוחות הנסיעה, חישוקים גדולים מידי וצמיגים רחבים יפגעו גם בביצועים ובצריכת הדלק, ולא מדובר במנוע חזק במיוחד.

עלייה של אינץ' אחד מספיקה בהחלט.

וכן, אהבתי מאד את הצבע.

תתחדש ותהנה !

השאלה בכמה זה יפגע? הרי בחו"ל ניתן לרכוש את הדגם הזה עם חישוקי 15/16 מקוריים. (ה1.2 הרובוטית מגיעה עם חישוקי 16 בדגמים הבכירים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תתחדש ותהנה, גם אנחנו התחדשנו ב-500 לפני שבועיים אם כי יד שניה-בת חצי שנה ורובוטית (איכס.. אבל האשה לא נוהגת על ידני) ואני מצרף תמונה להשוויץ...

צריך לתת למנוע "להיפתח" מעט, ההבדל משמעותי ואני מרגיש זאת בפנדה שלי.

unnamed.jpg

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה. תתחדשו!

מאיפה הג'אנטים על הרכב שלכם?

• תוכן חדש...