Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה של הבימבה 500 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שבזמנו היתה לך התלבטותותונת לגבי הצבע... הצבע ממש ממש מוצלח (ואני לא אוהב רכבים אפורים בד"כ), ועיצוב הפנים של הרכב עדיין עולה על רובן המוחלט (אם לא כל) המתחרות, למרות גילו המופלג. בכלליות לדעתי לא ניתן לשים לב לגיל העיצוב, שזה מרשים - ה500 מזדקנת היטב מבחינה עיצובית.

אגב - ראיתי היום במקרה 500 כזו באפור כזה ב'מוסך שמשון', בול כמו שלך, והיא נראית נהדר.

תתחדש ותהנה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה. רכב יפה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש דור!

צבע יפה מאד, בזמנו רציתי צבע כזה עם מושבים אדומים ידנית אך לא ניתן היה להביא, לכן הלכתי על לבנה.

המושבים זכורים לי כנוחים מאד, ואתה תוכל בכיף להעלות 40 קילו ועדיין יהיה לך נוח (אל תנסה...).

למרות שהאוטו קטן מאד, הדלתות והמושבים הרחבים מסייעים לכניסה ויציאה נוחות.

המערכת סבירה אך המחסור בכניסת USB מציק. ניתן להוסיף מודול כזה, אך הסיפור יקר. בדיעבד הייתי צריך להוסיף ולא לנסות להסתדר רק עם דיסקים.

הסלון יהיה נאה ועדכני לדעתי עוד זמן רב, בזכות העיצוב הקלאסי שלו. מאד נהניתי מהמראה של ה-500, בעיקר מבפנים. ההרגשה הייתה של נסיעה בקומקום איטלקי מעוצב :)

תתחדש, שים ערכת ע"ר בתא שמתחת למושב הנוסע, נגד עין הרע, וסע לשלום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחדש ותהנה.

גם אני מוצא את ה-TECH HOUSE GREY מתאים מאוד למכונית, במיוחד עם נגיעות אדומות/לבנות בפנים הרכב.

מבחינת חישוקים, אל תעלה ל-"16. נהגתי על 500 רגילות(ללא קשר לאבארת) בכל מידות החישוקים - וההבדל בנוחות הנסיעה בין "15 ל-"16 בולט לרעה ומורגש מאוד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תתחדש, רכב חמוד ביותר שתמיד תהיה לי פינה חמה אליו.

כמעט ורכשנו כזאת לחברה שלי, אבל היא צריכה אוטומט והאוטומט מזעזע, עשינו נסיעת מבחן והתיבה הזאת זו הסיבה היחידה שלא רכשנו.

אם היא הייתה נוהגת על ידני בוודאות היינו רוכשים כזאת בשבילה.

שוב - תתחדש!

פורסם
תתחדש וסע בדרכים טובות.

תודה!

לא מאמין שבזמנו היתה לך התלבטותותונת לגבי הצבע... הצבע ממש ממש מוצלח (ואני לא אוהב רכבים אפורים בד"כ), ועיצוב הפנים של הרכב עדיין עולה על רובן המוחלט (אם לא כל) המתחרות, למרות גילו המופלג. בכלליות לדעתי לא ניתן לשים לב לגיל העיצוב, שזה מרשים - ה500 מזדקנת היטב מבחינה עיצובית.

אגב - ראיתי היום במקרה 500 כזו באפור כזה ב'מוסך שמשון', בול כמו שלך, והיא נראית נהדר.

תתחדש ותהנה.

גם אני לא נוטה לאהוב צבעים כהים, אבל זה בהחלט מיוחד. רוב ה500 שאני רואה על הכביש הן לבנות.

תתחדש ותהנה. רכב יפה.

תודה!

תתחדש דור!

צבע יפה מאד, בזמנו רציתי צבע כזה עם מושבים אדומים ידנית אך לא ניתן היה להביא, לכן הלכתי על לבנה.

המושבים זכורים לי כנוחים מאד, ואתה תוכל בכיף להעלות 40 קילו ועדיין יהיה לך נוח (אל תנסה...).

למרות שהאוטו קטן מאד, הדלתות והמושבים הרחבים מסייעים לכניסה ויציאה נוחות.

המערכת סבירה אך המחסור בכניסת USB מציק. ניתן להוסיף מודול כזה, אך הסיפור יקר. בדיעבד הייתי צריך להוסיף ולא לנסות להסתדר רק עם דיסקים.

הסלון יהיה נאה ועדכני לדעתי עוד זמן רב, בזכות העיצוב הקלאסי שלו. מאד נהניתי מהמראה של ה-500, בעיקר מבפנים. ההרגשה הייתה של נסיעה בקומקום איטלקי מעוצב :)

תתחדש, שים ערכת ע"ר בתא שמתחת למושב הנוסע, נגד עין הרע, וסע לשלום.

תודה!

ערכת עזרה ראשונה הייתה לי גם בקליאו, אם אני זוכר טוב זרקתי אותה בתא הכפפות האחורי.

איך מגיעים לתא האחסון מתחת למושב הנוסע?

לגבי המחסור בUSB - יפתר בקרוב כשיגיע כבל עבור המערכת שרכשתי. כך גם תהיה דיבורית בלוטות', שקע AUX וסוף סוף יהיה לי רדיו נורמלי שקורא קבצי FLAC!

אז אני לא מבין בשביל מה קנית רכב חדש.

פחיות קליפורניה שמים בצרפתיה סרוחה, וגם זה רק כשרוצים למכור :lol:

:lol::lol::lol:

הקליאו זכתה לפחיות כאלה מגיל חצי שנה!

תתחדש! צבע יפה ובהחלט משוועת לג׳אנטים גדולים יותר.

תודה. לגביי הגאנטים זה יגיע בהמשך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אי אפשר היה להגיב לכולם בציטוט אחד.

תתחדש, דור.

לדעתי אחד הרכבים הכי חמודים חיצונית שקיימים אי פעם בארץ.

תודה מיסטר קורולה ;)

תתחדש ותהנה.

גם אני מוצא את ה-TECH HOUSE GREY מתאים מאוד למכונית, במיוחד עם נגיעות אדומות/לבנות בפנים הרכב.

מבחינת חישוקים, אל תעלה ל-"16. נהגתי על 500 רגילות(ללא קשר לאבארת) בכל מידות החישוקים - וההבדל בנוחות הנסיעה בין "15 ל-"16 בולט לרעה ומורגש מאוד.

נסעת על ה15?

הבעיה שה16 יותר נפוץ וגם קיים באבראת' ויש לי הצעה במחיר טוב יחסית עם צמיגים.

כמה זה פוגם בנוחות?

תתחדש וסע בדרכים טובות!

תודה!

תתחדש, רכב חמוד ביותר שתמיד תהיה לי פינה חמה אליו.

כמעט ורכשנו כזאת לחברה שלי, אבל היא צריכה אוטומט והאוטומט מזעזע, עשינו נסיעת מבחן והתיבה הזאת זו הסיבה היחידה שלא רכשנו.

אם היא הייתה נוהגת על ידני בוודאות היינו רוכשים כזאת בשבילה.

שוב - תתחדש!

אני לא יודע איך הרובוטית, אבל כן, אני לא נוטה לחבב תיבות רובוטיות בעלות מצמד אחד. לעומת זאת תיבות כפולות מצמד בהחלט יכולות לבוא בחשבון. חבל שאין גרסה אוטומטית אמיתית (למרות שסביר להניח שעם ה1.2 היא הייתה די עגלה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסעת על ה15?

הבעיה שה16 יותר נפוץ וגם קיים באבראת' ויש לי הצעה במחיר טוב יחסית עם צמיגים.

כמה זה פוגם בנוחות?

.

1.כן, נהגתי בכולן, גם ב-"14. מאחר וה-"14 קצת "נמרחים" בסיבובים, ה-"15 הם הפשרה הטובה ביותר, לטעמי.

2.פוגם במידה כזו שאתה עשוי להתחרט על ההחלפה שעשית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...