Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2006 מושך ימינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני כמה ימים הורכבו על הרכב של גיסתי 4 צמיגי שנה טובה חדשים מדובר על מאזדה 3 2006 כמובן נעשה במקום גם איזון גלגלים והרכב לפני כ4 חודשים גם עבר כיוון פרונט

ועדיין הרכב מושך ימינה במהירויות גבוהות במהירות נמוכה בתוך העיר לא מרגישים את המשיכה . מה יכולה להיות הבעיה ??

תודה מראש על כל עזרה שתתנו .

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

לאחר כיוון הפרונט עדיין היו משיכות לצד ימין ?

אם כן סביר להניח או שכיוון הפרונט בוצע לא נכון, או שאחד הגלגלים עקום .

Audi A3 8L

פורסם

הכיוון פרונט לפני כמה חודשים נעשה על צמיגים אחרים שהיו די שחוקים.

בכל מקרה אם הכיוון לא נעשה נכון האם אפשר לחזור אליו יש על זה איזה אחריות או משהו . (לא מבין בזה )

פורסם

אפשר להסתכל גם בדף של הפרונט , לראות מה יצא ירוק ומה יצא אדום , איזה סטיות יש.

יצא לי כבר פעמיים שלוש לחוות כיווני פרונט בקורולה 99 שלי עם נתונים של הקורולה השונה מעט , 2002+.

הנתונים והמערכות היגוי אמנם די דומים אבל לא זהים.

דווקא בכיווננים האלו מעסיקים אנשים שלא יודעים דברים לפעמים ואז מתפתחות בעיות.

פורסם

הכי מהיר זה כנראה להחליף בין הצמיגים הימני והשמאלי, לנסות לפסול את האפשרות הסבירה שזו בעייה באחד הצמיגים.

אם הרכב פתאום מתחיל לסחוב לכיוון ההפוך הבעייה באחד הצמיגים, אם לא בעייה בכיוון הפרונט.

אצלי ברכב הייתה בעיה דומה שהתבררה כעיוות בצמיג.

פורסם

לגבי הצמיגים הם צמיגים חדשים אבל אני יחליף בינייהם כידי לבדוק . ובנוגע לכיוון פרונט איך אני יכול לדעת במאה אחוז שהם לא טעו או משהו איך לבדוק את זה ??

פורסם

צמיגי שנה טובה = צמיגי Goodyear? :)

מאיפה אתה בארץ? ממליץ לך ללכת למקום מקצועי. אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ לך על מכון הציר בפתח תקוה. לבעלים קוראים אבי והוא מקצועי ביותר.

פורסם

כן הכוונה ל goodyear והרכב נמצא בפתח תקוה ושם הוא עבר את כיוון הפרונט לפני כמה חודשים אני לא יודע בדיוק איך קוראים למקום אני יבדוק את זה .

פורסם
לגבי הצמיגים הם צמיגים חדשים אבל אני יחליף בינייהם כידי לבדוק . ובנוגע לכיוון פרונט איך אני יכול לדעת במאה אחוז שהם לא טעו או משהו איך לבדוק את זה ??

כנראה לא ביקשת את הדף תוצאות!

בדף התוצאות יש את הנתונים של היצרן לזוויות של רכב X, מה המעלות שהיו לפני הכיוון ומה אחרי. כשהכיוון יוצא תקין בדרך כלל הכל יוצא ירוק ובמסגרת הנתונים של היצרן.

כמובן שיש אנשים שמשחקים עם זה לטובת אחיזה וכאלו כגון סטיות שליליות אבל זה שוחק צמיגים.

פורסם

בדקתי אין דף תוצאות כנראה צריך לעשות פרונט מחדש . בכל מקרה תודה על העזרה ואני יעדקן בהמשך אלה אם כן יש משהו אחר לעשות.

פורסם
כן הכוונה ל goodyear והרכב נמצא בפתח תקוה ושם הוא עבר את כיוון הפרונט לפני כמה חודשים אני לא יודע בדיוק איך קוראים למקום אני יבדוק את זה .

סתם שאלה

למה דווקא צמיגי Goodyear?

אם יהיה לך בעיה בכיוון פרונט ואתה צריך להגיע למישהו אחר אני ממליץ על צמיגי כדורי

במתחם הבורסה ברמת גן

לא שהוא הכי זול או משהו

אבל הבנאדם סופר מקצועי ואמין

אני רק אצלו

פורסם

התכנון היה לקנות קונטיננטל אך שהגעתי לפנצריה גיליתי שהמידה היא גדולה יותר ואז במקום היו לי שתי אופציות פירלי וגודייר אז הלכתי על הגודייר. יום ראשון אני ילך לעשות פרונט אני עדיין לא יודע איפה אבל לא אותו מקום שעשיתי קודם לא שאני מאשים או משהו פשוט לא יקח את הסיכון ואז נראה אם מסתדר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים עדקון קטן עשיתי פרונט מחדש וגם החלפתי בין הגלגלים אבל בכל זאת יש נטיה ימינה .הפרונט עזר הרכב מושך פחות אבל עדיין מושך. מה אפשר לעשות עוד ?

• תוכן חדש...