Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפות"ש, תתחדש!

האמת שחשבתי (קיוויתי) שהחיידק הזה נרגע מתישהו. הייתי בטוח אני אתבגר מתישהו בעתיד ואבין שאפשר גם להחזיק רכב יותר משנה~שנתיים וגם לא חייבים שהוא יסע חזק... בינתיים זה לא קורה.:roll:

טוב נו אולי עד גיל 30 אני אתבגר עוד...לא.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש ! אתה בהחלט הולך להנות !

מתחשק לעשות סיבוב עכשיו (4:28 לפנות בוקר).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תהנה ותתחדש. לדעתי אי אפשר להשוות בין ATS למיאטה. ATS מיועדת כרכב בודד ועיקרי. מיאטה הולכת רק כדובדבן בקצפת מבחינת צי רכב משפחתי.

מה שמצחיק שקאדי, למרות היותה אמריקאית, הרבה יותר קשיחה ופחות נעימה ביום-יום.

פורסם

לגמרי מבין את הראש וההתלבטויות בכלל משעשע כמה הפורום הזה התבגר מחברה של חובבי 106 ראלי:)

גם אני שקלתי מיאטה, אפילו נכנסתי לסוכנות במטרה לקנות ND, אבל הדילרים עדיין חיים בסרט.. אולי מתישהו אני יחזור לרעיון של איזה מיאטה NB במחיר מצחיק רק לסופ"ש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה ממנה הרבה. המאזדה היחידה שהייתי קונה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קטעים איתך, אני קורא את המלל ונדמה לי שכתבתי אותו בעצמי.

נראה שאופן המחשבה / ניתוח מציאות שלנו קורלטיבי בטירוף..

מאחל לך המון הנאה עם הצעצוע, עוד שנה/תיים כשאני אשבר ואחליט להשתדרג אני אחזור לשרשור הזה ואעשה קופיפייסט לרוב ההקדמה, יחסוך לי זמן... ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קוף שלג, תתחדש! אני עוד זוכר שהייתה לך פונטו hgt :)

אני רוצה לדבר על המחיר! המיאטה הכי זולה ביד 2 מפורסמת ב88

וnb מפורסמות ב65-70

מה נסגר???

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתחדש ותהנה, אני בטוח שזו אחלה רכישה!

בחודשים האחרונים התלבטתי גם לא מעט לגבי רכישה של nc, בעיקר לאחר שהבנתי שה-nd תהייה יקרה בצורה לא פרופורציונלית.

בינתיים החלטתי לוותר, בגלל שהמחירים באמת הרבה יותר גבוהים ממה שציפיתי לרכבים שהם שמורים (לא נכנסתי יותר מדי ליד 2, אלא רק פרסומים בפייסבוק, שהגיעו אלי דרך חברים).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
תהנה ותתחדש. לדעתי אי אפשר להשוות בין ATS למיאטה. ATS מיועדת כרכב בודד ועיקרי. מיאטה הולכת רק כדובדבן בקצפת מבחינת צי רכב משפחתי.

מה שמצחיק שקאדי, למרות היותה אמריקאית, הרבה יותר קשיחה ופחות נעימה ביום-יום.

יש מצבי מתלים משתנים בשביל זה.. ו

אם נתעלם לרגע מהגג הנפתח שמעצים את החוויה, ה ATS עדיפה מבחינתי בכל פרמטר, כאשר החיסרון הגדול שלה מבחינתי הוא הגיר האוטומטי שקצת מסרס את ה FUN. מעבר לכך, היא לא נופלת מהמיאטה בניהוג ואחיזה (אולי טיפה בתקשורת אבל הפער לא גדול כל כך ויורגש רק בכבישי נהיגה ובמוד קרב), לעומת זאת, מבחינת ביצועים, עם למעלה מ 300 כ"ס באחוריים, 45 קג"מ מומנט (צ'יפ) והמשקל הקל בקטגוריה, היא בליגה אחרת.

אבל אל תקשיבו לי. אני Biased לגמרי.

...CASKA for life

פורסם
יש מצבי מתלים משתנים בשביל זה.. ו

אם נתעלם לרגע מהגג הנפתח שמעצים את החוויה, ה ATS עדיפה מבחינתי בכל פרמטר, כאשר החיסרון הגדול שלה מבחינתי הוא הגיר האוטומטי שקצת מסרס את ה FUN. מעבר לכך, היא לא נופלת מהמיאטה בניהוג ואחיזה (אולי טיפה בתקשורת אבל הפער לא גדול כל כך ויורגש רק בכבישי נהיגה ובמוד קרב), לעומת זאת, מבחינת ביצועים, עם למעלה מ 300 כ"ס באחוריים, 45 קג"מ מומנט (צ'יפ) והמשקל הקל בקטגוריה, היא בליגה אחרת.

אבל אל תקשיבו לי. אני Biased לגמרי.

אתה מפספס את המהות של הרודסטר (מעבר לגג הנפתח). קאדילק ATS שוקלת איזה 300-400 קילו יותר, יש לה בסיס גלגלים ארוך משמעותית וגיר אוטומטי.

עם כמה ש(אולי) היא טובה בניהוג ואחיזה, זה ברמה אחרת (למטה) מהמיאטה כשמדברים על דרישות מרכב ספורטיבי קליל. אני מבטיח לך שהפער מורגש הרבה יותר מאשר "רק בתקשורת ובכבישי נהיגה במוד קרב".

מה שכן, אתה כמובן צודק לגבי הביצועים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...