Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לדעת אם רכב היה מונית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. רציתי לדעת איך אפשר (או לפחות לדעת אם יש סיכוי טוב) אם רכב היה בעבר מונית... הבנתי שאפשר ללכת למשרד הרישוי ולבדוק אבל זה לא רלוונטי.

יש דרך לדעת לפי המספר רכב לא? זה רכב שאני לא מכיר את הבעלים שלו ורואה אותו רק מבחוץ. אז אין דרך לבדוק ברשיון..

תודה לעוזרים.

פורסם

העובדה שהרכב היה מונית בעברו מופיע ברשיון בסעיף מקוריות או רישום קודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חוץ מזה שלרוב ניתן לזהות לפי מספר רישוי, תחילית 9X וסיומת לא קשורה לשנתון של הרכב (נניח 76 שהיה בעיקר לרכבים מ2011, על רכב מ2003 פתאום).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל כך אפשר להתבלבל בין רכבי ייבוא אישי.

יש המון מרצדסים בייבוא אישי שמתחילים ב-9 ומסתיימים ב-7X

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לחלק מהדגמים יש גם רמות גימור שנמכרות רק לנהגי מוניות. יותר מזה - יש אפילו דגמים שתוכננו במחשבה על שימוש כמונית, לדוגמא צ'קר המיתולוגית, או סקודה סופרב דור קודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן אבל לא סביר שהמרצדס מיבוא אישי תהיה דיזל.

בגדול אם מדובר במנוע דיזל, רכב בצבע לבן ולוחית רישוי כמו ש dorsht ציין - לא היית חושב פעמיים.

פורסם

אגב יצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים מוניות לשעבר ש"אוזרחו" ונצבעו בצבעים כמו כסוף ושחור, כך שיותר קשה לזהות, אבל עדיין צליל הדיזל והמספר מסגירים את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אי אפשר לייבא רכב עם מנוע דיזל

ז״א שבמבט ראשון אפשר לזהות לפי המספר

במבט שני- לפי הרשיון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ראיתי כבר כמה וכמה רכבים שהגיעו בייבוא אישי עם מנועי דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אי אפשר לייבא רכב עם מנוע דיזל

זה היה נכון עד 1995...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש מצב שאסור לייבא רכב אספנות דיזל?

כך או כך, למדתי משהו חדש, תודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רכב אספנות לא ניתן לייבא עם מנוע דיזל.

רכב עד 24 חודשים - ניתן.

אגב, ליד מקום העבודה שלי ישנה מרצדס E חדשה, CDI, לבנה מיבוא אישי. מוזר אך יש גם כאלה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

גם האיסור לייבוא של רכב אספנות עם מנוע דיזל נמצא בצנרת לביטול.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אגב יצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים מוניות לשעבר ש"אוזרחו" ונצבעו בצבעים כמו כסוף ושחור, כך שיותר קשה לזהות, אבל עדיין צליל הדיזל והמספר מסגירים את הרכב.

היו פעם גם מוניות לא בצבע לבן. אני זוכר שבשנות ה90 הסתובבה בחדרה מונית אופל אומגה בצבע כחול כהה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק ב-1993 נחקק שכל המוניות צריכות להיות לבנות.

לפני זה זכור לי מוניות גם בצבע שחור, צהוב ואדום (בעיקר מרצדס).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...