Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 השעות של צ'מפיון חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה1 ליטר style DSG (איביזה) נמכר במחיר רגיל של 83,100 או שגם עליו צפויה הוזלה ביום המכירות?

מישהו התנסה בעבר עם טרייד אין בסוכנויות VAG? ההצעה טובה יותר מחברות ליסינג או אותו הדבר? (מדובר גם ברכב VAG)

אגב איביזה, אמור לצאת דגם מתיחת פנים חדש או שה-1 ליטר זה הדגם החדש?

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב איביזה, אמור לצאת דגם מתיחת פנים חדש או שה-1 ליטר זה הדגם החדש?

ה-1 ליטר זה הדגם מתוח הפנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההנחה היחידה על הפולו GTI היא איתוראן חינם,טוענים שזה פחות 1800ש"ח.

למי שמטפח תקוות לגבי טרייד אין - קחו בחשבון שהם חותכים כמה אחוזים נכבדים (סביב 6-10) מהמחירון והיד נטויה (לפני בדיקה)

זתומרת שאם תבואו עם רכב שהמחירון שלו 58,הם יציעו 52 לפני בדיקה,וכמובן יירצו להוריד כמה שיותר לאחריה (לא אומרים מה,מי,מו לגבי הבדיקה - סטייל אוטודיל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני באמת לא מבין למה לכתוב משהו כולל על כל הרכבים בטרייד אין.

עשיתי כבר כמה עסקאות טרייד אין ללקוחות שלי , היו פה חלק לא מבוטל שקיבלו מחירון. וחלק מחירון -צמיגים\טיפול\טסט.

כאיש מכירות יש אינטרס ברור שהלקוח יקבל כמה שיותר קרוב למחירון , כי זה מה שיעזור לו לסגור את העסקה בסופו של דבר. לקוח ששוחטים אותו יברח.

פורסם

תמיר מצטער אם נפגעת,זו לא הייתה כוונתי ועל כך מתנצל

אך כאשר אני יושב עם מנהל אולם התצוגה,והוא לא בא לקראתי בשום דבר ומציג את הדברים כמו שהם בלי אף התחשבות או רצון לבוא מעבר,אז זה עוד יותר מוריד את הרצון לשדרג רכב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם לסבתא היו גלגלים...

הדגם הזה מופיע במחירון שלהם ובמפרט ואפילו בחלק מאולמות התצוגה עם מחיר ולמרות זאת הוא לא למכירה.

פורסם

מישהו רכש רכב כלשהו ?

אני מעוניין לעשות טרייד אין על פולו 2014 , יש הנחה על הדגם 110 כ''ס שזה יוצא 106 אלף. והאוטו שלי שווה לפי מחירון 92 אלף

אין לי בעיה להוסיף עוד 15 אלף ולצאת עם רכב חדש מהחברה.

• תוכן חדש...