Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 השעות של צ'מפיון חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצתי היום לסוכנות בשביל לסגור על טרייד אין (ויתרתי על לבזבז את הזמן שאין לי על המכירה).

3 אלף הנחה על גולף GTI

9 אלף הנחה על גולף רגיל

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קפצתי היום לסוכנות בשביל לסגור על טרייד אין (ויתרתי על לבזבז את הזמן שאין לי על המכירה).

3 אלף הנחה על גולף GTI

9 אלף הנחה על גולף רגיל

מרוב מבצעים, הנחות ומחירים מיוחדים אחרי מו"מ למה לא לציין מחיר. לדוגמא, כמה מבקשים על GTI ובאיזה תצורה (ידנית/DSG, דלתות)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מאמין שבקרוב נדע את כל פרטים - אבל מניסיון של המתרונים הקודמים.

מי שרציני שיקדים את תאריכי המבצע ויילך לשריין לו רכב. כי במהלך התאריכים עצמם - נשארים מעט מאוד רכבים אם בכלל (כשהמבצע אטרקטיבי) - אני זוכר שב-2011 ירדו עם גולף אוטומטית ל-115 והידנית ל-108. הרכבים נחטפו.

פורסם

תודע על הקישור אבל זה כמובן מאוד חלקי, ומדבר על דגמי הבסיס. ידוע מתי יהיה מידע מלא לפי דגמים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אני מחכה לרשימה של הרכבים והנחות.

אגב, בטרייד אין (ברכב VAG אחר) הם נותנים מחירון או יש קיזוז משלהם?

בכלל, המבצע הזה תופס גם על טרייד אין? (כך שתוספת התשלום על הרכב החדש תהיה נמוכה יותר מאשר טרייד שמבוצע ללא מבצע\ימי המכירה)

פורסם

במחירונים של האוקטביה, היטי והלאון יש גם דגמים עם מנועי יורו 5 וגם עם יורו 6 במקביל בגרסאות ה-1.2 וה-1.4 (וגם בגרסאות ה-1.4 של הראפיד).

השאלה אם מדובר בגרסאות מקבילות, אם יש הנחה גם על הדגמים בתקן יורו 6

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באוקטביה ובספייסבק למשל כתוב שהמחיר הוא לדגם סטייל ואלה השמות של הדגמים לאחר השדרוג ליורו 6.

לאוקטביה המאובזרת לפני השינוי קראו אלגנס.

פורסם

סקודה 1.2 סטייל (אלגנט) בהנחה של 8,300 ש"ח.

הוצאתי את ההנחה הזאת [מעוגן בהצעת מחיר כתובה!] מהנציג שלי (בסוף לא רכשתי) ביום רגיל! בלי מבצעים!

פורסם

אתמול קפצתי לבדוק מחיר מבצע עבור האיביזה 1 ליטר Style ידני. מסתבר שהם לא מביאים את הרכב הזה בגירסה הידנית למרות שהוא מופיע במחירון שלהם, במפרט רכב, וגם באולם תצוגה היה אחד לתצוגה בלבד. ממש חבל, הם כנראה חושבים שאין לו שוק בארץ. ל1 ליטר FR ידני יש הנחה של 4000 שח למחיר של 99000.

• תוכן חדש...