Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 השעות של צ'מפיון חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל בנינו לקוח שהוא מעל 10 שנים עם 4 רכבים אצלכם . לא תבואו לקראת לקוח שבא לשדרג את הרכב? ולשמר את הלוקחות?

GTI הולך להיות הרכב השלישי שלי, שאני קונה בצ'מפיון מוטורס ב3 השנים האחרונות.. הייתי צריך לדרוש הנחה של מינימום 20 אלף לדעתך?

א. הרכב שלי אחד השמורים . כל שבוע שטיפה ידנית. מטפל בצבע שלו כמו אחד שיש לו מרצדס.

אוטם צבע, גלייז , ווקס כל חצי שנה . אין סרוולים בכלל הסלון נקי כמו חדש.

מה הרכב עבר מ2014 ? 12 אלף ק''מ

תאמין לי יחטפו אותו בחוץ . מחיר מחירון של לוי יצחק משוכלל הוא 92.500 אלף

אז תאמין לי ב90 אלף יחטפו אותו.

תנסה, גם אני הייתי אופטימי והכי קרוב שהגעתי במהלך החודש זה אלפיים שקל מתחת למחירון ולי יש רכב שהוא כביכול נחשב ל"רכב נישה".

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
GTI הולך להיות הרכב השלישי שלי, שאני קונה בצ'מפיון מוטורס ב3 השנים האחרונות.. הייתי צריך לדרוש הנחה של מינימום 20 אלף לדעתך?

תנסה, גם אני הייתי אופטימי והכי קרוב שהגעתי במהלך החודש זה אלפיים שקל מתחת למחירון ולי יש רכב שהוא כביכול נחשב ל"רכב נישה".

אני לא יודע מה נתפסתם על ה20 אלף הנחה, אני בקשתי רק לקבל את החיישנים והאיתורן עליהם.

זה ממש לא 20 אלף.

הטרייד אין זה על המבצע הארצית + ה6000 שקל.

החיישנים והאיתורן תבואו לקראת הלקוח הכבד שלכם ותשמרו אותו אבל במקום זה אתם עושים רושם רע.

אז בוא ניצא מנקודת הנחה . שבקשתי הנחה על 4 אלף , ומה זה בשבילהם לעשות חיישנים ? חרטה בפיתה

עכשיו זה בסדר גמור ?

נו אז יפה אמרת , קיבלת 2000 שקל מתחת למחירון

המחירון שלי המשוכלל הוא 92.500 .. זה מה שהציעו לי אצל הסוכנות 90 אלף .

פורסם

אם האוטו שלך כ"כ סבבה, תמכור בחוץ, למה לך את היבואן בכלל?

(רמז - לא באמת מעניין אנשים שאתה שוטף ידנית. כל מי שזה מעניין אותו גולש בפורום המשפשפים כאן. גם היתר לא מעניין. ב-90 אלף, כמו שכבר אמרו לך, לא קונים משומש)

בסופו של דבר קיבלת הצעה טובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה שאתה נציג מכירות שלהם זה סבבה.

אבל בנינו לקוח שהוא מעל 10 שנים עם 4 רכבים אצלכם . לא תבואו לקראת לקוח שבא לשדרג את הרכב? ולשמר את הלוקחות?

אז לדחוף את החיישנים ואיתוראן זה אתם יכולים נכון ?

בנינו מה הגיפטקארד הזה שווה? זה רק בשביל לסתום את הפה של הלקוח.

אז לא. ה2000 שקלים האלה הם מזומן לכל דבר אתה יכול לרכוש כל דבר ברשימה של לאומי קארד כולל מבצעים והנחות (חוק מדינה!)

ובנינו בנינו בנינו הרכבים במסגרת 72 נמכרים במחירי הפסד. הרווח כבר יגיע מהטיפולים התקופתיים במוסך.

ולא לשאלתך , יש לי לקוח עם 30 רכבים (משפחה+עובדים) ואלו ההטבות שהוא קיבל.

פורסם

גם אני הלכתי היום למתחם צ'מפיון אחרי שהתקשרו אליי וביקשו שאקפוץ לביקור.

רשמים: הייתה תנועה מאוד גדולה של אנשים כאילו שמחלקים דבר מה בחינם.

הסניף העמוס ביותר היה של סקודה (אי אפשר היה לזוז שם) אח"כ סיאט ולבסוף פולסווגן עם כמות נמוכה משמעותית.

היחס היה מצוין, המון סוכנים שמנסים לעזור, כיבוד, קפה וכמובן רכבים מצוחצחים שאפשר ללטף ולהיכנס להתרשמות.

הבחנתי בהמון עסקאות שנסגרות במקום, עושה רושם שיהיה מאוד מוצלח.

הרכבים שהכי הרשימו אותי היו הלאון, האיביזה החדשה והפאביה החדשה. כולם מחליפות ראויות לאיביזה שלי.

הסוכן בסיאט נתן לי הצעה של 120K ללאון מאובזרת 1.2 DSG או 157K לדגם FR 1.8 יחד עם מחירון על האיביזה שלי (2014).

בסקודה היה מאוד עמוס ולא היה לי את הזמן לחכות להצעה.

בסופו של דבר הרגשתי שעדיין מוקדם מדי להחלפה. חזרתי מאושר לאיביזה שלי.

סה"כ הרכב מאוד צעיר, מהנה מאוד ויש לו עוד המון מה לתת.

S60 Rdesign

פורסם

הייתי היום בסוכנות אחרת כ"לקוח פוטנציאלי" לפולו GTI. תכלס רציתי לראות אם ניתן לקבל את ההנחות וגם 2016, אך לפי מנהלת הסוכנות (שלא ידעה מי ומה אני) לא ניתן. היא טוענת שהפולו הנ"ל "עפות" ולכן היבואן לא מוכן להתגמש.

מה שכן, היתה התנפלות המונית על הסוכנות - גם בפולקסווגן ובעיקר בסיאט. את השאר לא בדקתי.

אנשים עומדים בתור כדי לסגור עסקאות, כל הנציגים תפוסים ולא יכולים לנשום, עסקאות נסגרות בעמידה ויושבים ליד השולחן בזריזות רק כדי לחתום ולשים צ'ק!

אנשים לא עושים נסיעת מבחן שחס וחלילה לא ייגמרו המכוניות במלאי וגם לא מתכוונים לעשות (אה - אני עשיתי. קצת באיחור אבל עשיתי).

אנשים נותנים צ'קים רק כדי לתפוס את הרכב, שחס וחלילה לא ייגמרו המכוניות.

תור ענקי של אנשים שמעוניינים להתיישב בפנינה המוטורית הגולף הכחולה. עוד תור לא פחות גדול לדוכן הכיבוד.

תור ע-נ-ק של בחורים צעירים מול הסיאט איביזה מתוחת הפנים, מתקבצים ליד נציגה שעומדת (כי כל השולחנות תפוסים) ומנסה להסביר לכל המקהלה ביחד על הרכב, בזמן שכל אחד זורק לה שאלה ממקום אחר בחדר.

תגידו, מה נסגר? מחלקים שם מכוניות חינם?! בקיצור - ברחתי! הרגשתי כמו ב"אוטומוטור".

פורסם

אנשים לא שמעו על התרגיל של זיהום האוויר ברכבי VAG ? מה עם התקלות במנועי TSI ותיבות DSG גם על זה לא שמעו היהודים ?

שיקנו ושיהיה במזל טוב.

איזה כייף לי :)

פורסם
אנשים לא שמעו על התרגיל של זיהום האוויר ברכבי VAG ? מה עם התקלות במנועי TSI ותיבות DSG גם על זה לא שמעו היהודים ?

שיקנו ושיהיה במזל טוב.

אני חושב שרובם לקוחות חוזרים.

הביקורת שלי היא יותר כלפי צ'מפיון ופחות למותג העולמי. השרות אותו קיבלתי לאורך השנים לא היה אחיד.

האמת, כלקוח שלהם לא פוסל רכישה נוספת של אחד מרכבי הקונצרן למרות שאלפה מיטו, פג'ו 208 ורנו קליאו גם יהיו על הכוונת שלי.

S60 Rdesign

פורסם

לגביי הטרייד אין, אני חוויתי שירות זוועה. הייתה לי ,A3 2013 Sharp עם מספר תוספות נוספות מדגם ה Sline. במחירון הרכב היה 150k. הציעו לי 128k. הרכב ללא תאונות, ללא תיקוני צבע כלל. את אותה ההצעה קיבלתי עבור טרייד ב סקודה Vrs ואודי s3.

ביקשתי מהנציגים/מנהלי אולם לנסות לשפר את ההצעה של אוטודיל אך הח לא התעניינו בהרמת טלפון שוב פעם לנציג.

היו בבעלותי 4 רכבי Vag, חלקם יד 1 וחלקם יד 2. המשותף לכולם הוא רכבים ספורטיביים/יוקרתיים. בכולם היו לי מספר רב של תקלות.

בסופו של דבר לפני כשבוע מכרתי את באודי לבד וקניתי בסוף סובארו, כן כן סובארו עם 5 שנות אחריות. כמובן שלא רגילה אלא Brz.

פורסם

בכמה מכרת את האאודי? תתחדש על הרכישה הנהדרת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אז לא. ה2000 שקלים האלה הם מזומן לכל דבר אתה יכול לרכוש כל דבר ברשימה של לאומי קארד כולל מבצעים והנחות (חוק מדינה!)

ובנינו בנינו בנינו הרכבים במסגרת 72 נמכרים במחירי הפסד. הרווח כבר יגיע מהטיפולים התקופתיים במוסך.

בוא... אם צ'מפיון מרוויחים 6000 ש"ח לרכב, אתם יכולים ללכת הביתה, שהאחרון יסגור את האור.

פורסם

טוב אז סגרתי מקדמה, אני כרגע עם איביזה FR 1.2 ששווה בלוי יצחק 90 אלף משוקלל.

זה גם מה שהציעו לי כטרייד אין, הלכתי על SEAT LEON FR 1.8, ג'אנט 18 מערכת ה LED והכל בדגם ה FR רגיל..

המחיר הסופי על הכביש עם חיישני הרוורס וכל השיט מסביב יצא 156 אלף.

ציפיתי להנחה יותר משמעותית על הדגם אבל הוא התחיל להסביר לי שברגיל זה עולה 160 אלף ואחרי תוספות והכל על הכביש משלמים גם 170 בימים רגילים.

האם באמת הרווחתי מהמבצע הזה? קיבלתם הצעות יותר אטרקטיביות?..

אני פשוט חושב מטעמי נוחות שזה טרייד אין + אני משתדרג ניראה לי לרכב שתמיד רציתי שהוא הלאון ובעצם מנוע 1.8 בשרני יותר (זה ה EURO 6 האלו גם) אני מקווה שלא אתאכזב..

אם למישהו יש עוד עדכונים או הנחות שקיבל אודה לכם.

תודה,

פורסם (נערך)

נקמיצ'י - שים לב כמה פוסטים עברו מההודעה שלו ועד שהגבת, ואף אחד לא התייחס. זה כי כולם מבינים שזה חרטא.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה מצפה יותר מידי מהיבואן הזה. הייתי במקרה דומה.

אנשים נלחמים על הזכות לרכוש איביזה או סקודה אוקטביה. השתגעו לגמרי. חסר רק איזה מסע פרסום של איזו מפלגה כמה קשה פה :-)

הכרטיס הוא סבבה לגמרי, מצידי שכל ההנחה תהיה בכרטיס (קונים אותו בהנחה של בערך 15% - מניח שיותר במקרה של רכישה גדולה כזו, כך שההנחה בפועל קטנה יותר מהנחת מזומן). אבל באמת שהם לא מפסידים מזה...

לגבי 30 רכבים, אני דווקא הכרתי מישהו דומה וההנחות וההטבות שהוא קיבל בקונצרן (בעיקר באאודי), היו מפליגות, אבל זה לא אומר כלום, ואולי באאודי המרווח עוד גדול יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נקמיצ'י - שים לב כמה פוסטים עברו מההודעה שלו ועד שהגבת, ואף אחד לא התייחס. זה כי כולם מבינים שזה חרטא.

זה ידוע שיבואן מוכר ב15-20 אלף רווח גולמי לפני הוצאות משכורות תפעול וכד.

תוריד מזה את ההנחות ותוריד מזה שהרכבים חלקם נלקחים במחיר מחירון וקיים סיכוי שיעמדו חודשיים ושלושה בטרייד אין ויפסידו חודשים ותבין שחלק לא מבוטל מגיע לרמה של הפסד או ללא רווח.

• תוכן חדש...