Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 השעות של צ'מפיון חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורסם אתמול בעיתון "כלכליסט" שהמכירות בכל מותגי צ'מפיון ירדו בעשרות אחוזים מאז חשיפת התרמית. מישהו אמר פאניקה ?

פורסם

התרמית הייתה ברכבי דיזל בלבד.

רוב המכוניות של

VW הנמכרות בארץ מונעות בבנזין, לא רואה שום סיבה לפחד!

אגב כמה אנשים בארץ שמעו על זה? וכמה ביניהם זה השפיע על החלטתם לרכוש רכב חדש, אני מניח שהמספרים שואפים לאפס!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כולם מדברים על זה, בכל העולם. שכנוע עצמי זה נחמד, במיוחד כשיש לך רכב של היצרן, אבל לא מעשי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב כמה אנשים בארץ שמעו על זה? וכמה ביניהם זה השפיע על החלטתם לרכוש רכב חדש, אני מניח שהמספרים שואפים לאפס!

איך הטענה שלך מסתדרת עם הנתון הזה:

פורסם אתמול בעיתון "כלכליסט" שהמכירות בכל מותגי צ'מפיון ירדו בעשרות אחוזים מאז חשיפת התרמית.
פורסם
כולם מדברים על זה, בכל העולם. שכנוע עצמי זה נחמד, במיוחד כשיש לך רכב של היצרן, אבל לא מעשי.

יפה!!

הסבר יפה ממי שמחזיק רכב מחברה הידועה ביותר בהיסטוריה ככישלון חרוץ ביחס לאיכות. דווקא אצלך השכנוע העצמי עובד יפה.

מתערב איתך שהמכירות בימים הקרובים יעברו את מה שאלפא מוכרת בשנה?

Kia Niro 2017

פורסם

טוב אתה :)

שים לב שלא דיברתי על מכירות, איכות, או כל דבר אחר. דיברתי וציינתי כעובדה, שהסיפור הזה כ"כ חם בתקשורת שהוא חורג בהרבה מעולמם של חובבי הרכב. זאת עובדה. שים לב לציטוט של Kreios לעיל (אגב, למיטב זכרוני גם מחזיק ואגית). אתה, מאידך, בחרת להטריל. שיהיה לך לבריאות, אולי מהכמות העצומה שימכרו (כנראה באמת יותר ממה שאלפא מוכרים בשנה, אגב) יעשו לך הנחה על החלפת DSG :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התרמית הייתה ברכבי דיזל בלבד.

אז הצניחה (ללא מצנח) של המניה מייצגת רק את דגמי הדיזל?

זה לא משנה אם מדובר בתרמית נקודתית או משהו רחב היקף, זה צבר כל כך הרבה רעש והשורה התחתונה שאמון הציבור במותג נפגע קשות.

זה בא לידי ביטוי באותה צניחה של המניה (וחכה, היא עוד לא הגיעה לתחתית שלה), זה בא לידי ביטוי בכך שאנשים מעדיפים לא לרכוש את רכבי הקונצרן, לפחות בשלב זה.

אחת הסיבות לאותה פגיעה באמון הציבור זה הנסיון של הקונצרן לגמד את היקף התרמית תוך נסיון לשמור את הפאשלה רק בגבולות VW, רק בהמשך כשהבין שאנשים לא מטומטמים הוא ניאות להודות שהתרמית התרחשה גם במותגים אחרים של הקונצרן.

בקיצור, ניסה לעשות תרמית על התרמית.

בשורה התחתונה- זו היתה תרמית מספיק גדולה כדי לגרום למנכ"ל הקונצרן להתפטר מתפקידו לאחר 8 שנים בתפקיד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בחברה ישראלית הש"ג היה מפוטר.

זו מכה כלכלית אדירה שנדמה לי שברגע זה איש לא יכול לאמוד באמת את גודלה, וכיצד הקונצרן ימשיך לתפקד גם בעתיד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא זה בדיוק הזמן ללכת לרכוש ואגית. לא יודע אם בארץ ייכנעו ללחץ, אבל מאמין שדילרים בחו"ל ישמחו לעשות הנחה נאה לאור ה-Recent doscovries.

פורסם (נערך)

אנשים פה מדברים יותר ממה שהם יודעים.

בתור איש מכירות פולקסווגן הלקוחות אומנם שואלים לגבי הפרשה אבל לא לוקחים את זה בחשבון יותר מידי.

אין שום שינוי מבחינת נפח המכירות או ההתעניינות ברכבים.

72 שעות מראה סימנים טובים בנתיים.

להתלכלך על פולקסווגן תמיד היה באופנה. זה בכלל לא משנה שטויוטה הרגו אנשים עם הדוושה וGM הרגו אנשים עם הסוויץ ובכלל לא אכפת ונמצא מאחורי אור הזרקורים העיניין שגם BMW , אופל וסיטרואן בעצמם בילפו בזיהום אוויר.

אותו דבר עם כשלי הDSG כמה נוטים לציין אותו לרעה מול התיבת הPOWERSHIFT של פורד למרות שגם הPOWERSHIFT מלאה בתקלות שאפילו לא נפתרו לעומת הDSG. ?

מזכיר לי את הסיפור עם האייפון 6 שהתעקם "BENDGATE" התלכלכו ועשו כותרות בעיתון. בסוף גילו שהטלפונים של יצרניות אחרות מתעקמים ביתר קלות מהאייפון אבל מה זה חשוב ? ללכלך על אפל זה יותר מעניין מאשר ללכלך את HTC או סמסונג.

כל מה שרשמתי לא יזיז בחצי אגורה את המשכורת שלי אז שלא תחשבו שאני מנסה למכור לכם פה משהו.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
פורסם אתמול בעיתון "כלכליסט" שהמכירות בכל מותגי צ'מפיון ירדו בעשרות אחוזים מאז חשיפת התרמית. מישהו אמר פאניקה ?

נשמע כמו המצאה של כתב, אלא אם לכלכליסט יש מידע פנימי ואני בספק בכך.

• תוכן חדש...