Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 השעות של צ'מפיון חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב תמיר. אתה אומר שמאז ומעולם ירדו על VW. תראה, בבקשה, מתי לפני פרשיית החלונות הנופלים ירדו על VW.

24337447.jpg

:wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי שרק עכשיו VW צריכים להחזיר את אמון הציבור? וקודם הציבור האמין שהם מיצרים מכונות אמינות, עם מנועים אמינים, עם גיר שלא עושה צרות? אז לציבור הזה יש בעיה.

לגבי התרמית. יש חשש שחברות אחרות גם עושים דברים דומים והגרמנים לא לבד. אלגוריטם של הבדיקה כל כך פשוט וסטנדרטי, שכל ילד יכול לכתוב תוכנה שתזהה את מצב הבדיקה. גם במנועי בנזין. "כולם רמאים". קוריאנים זייפו נתוני צריכת דלק ושילמו מיליונים בקנסות. צרפתים לא עושים ריקולים על תקלות סידרתיות. GM, טויוטה ומי לא? ברגע שאינטרס של בעלי המניות גובר על כל שיקול אחר - מקבלים שוק מלוכלך.

פורסם

היום הייתי בפולקסווגן,הם הציעו לי הנחה של 6000 שקל פלוס גיפטכארד על סך 2000 שקל,זה בגדול פחות או יותר.

לגבי היחס בסניף זה כבר סיפור אחר ובאמת שאין לי כוח להיכנס לזה,חבורה של אנשי מכירות ערסים.

חלק מהדגמים כוללים מוביל איי,אני אישית לא אוהב את המערכת הזו.

וזה עוד לפני ימי המבצעים.

לפי איך שזה נראה,כל חבילת ההנחות והמתנות יגיעו ל 10K בימי המבצעים,פלוס מינוס.

פורסם
אהההמ

הילד רכש גולף GTI לפני חודש , למי לפנות כדי לקבל את ההנחה בדיעבד?

כמה זה כמה אלפים?

שיתחדש וייסע בבטחה, נראה לי רחוק מידי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פולקסווגן הולכים להוציא בשנה הקרובה עשרות אם לא מאות מילירדים של דולרים בקנסות ותיקון הרכבים.

כמה מבכירי החברה יכנסו לכלא בטוח.

תהיו בטוחים שהחברה תפגע קשות בשנים הקרובות.

בחו"ל בטוח תהייה צניחה במכירות של רכבי בנזין של החברה והפסקת מכירות של דיזל .

בארץ יש מבצע אז תהייה עליה במכירות.

כמו

פונטיאק סולסטיס שנמכרו בארץ בכמויות אחרי שהחברה נסגה.

אייל

פורסם

עכשיו ב"בלומברג" כתוב שאמריקאים גם חושדים ש vw גם לא אמינים בסטטיסטיקה של נפגעים בתעונות ברכבים שלהם (to good to be true). נראה כמו נסיון לסלק את החברה מהשוק אמריקאי או לפחות לפגוע כמה שיותר קשה.

פורסם
למישהו ידוע על הנחות כלשהן לסיאט איביזה רמת גימור fr _ידני?

כן. חבר רכש בכ-128K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...