Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 השעות של צ'מפיון חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משנת 2000 היו לי רק ואגיות רצוף.

אני כן חושב שהן בד"כ עדיפות על רוב המתחרות. כל מקרה לגופו.

עכשיו שהחלפתי רכב כבר לא לקחתי יותר רכב של ואג.

הרכב טוב. השירות מאוס.

שאתה מכניס רכב למוסך מורשה שבולם נהדר עם נשיכה יפה בליטוף הדוושה ומוציא רכב אחרי החלפת רפידת מקוריות (אני שם רק מקורי ברכבים שלי) עם דוושה ספוגית ומבטלים אותך שאתה חוזר. ושכל התנהלות היא רשלנית ומעולם לא יצאת ממוסך בהרגשה של "וואלה שילמתי יותר, אבל קיבלתי שירות" - נמאס לי. אז הלכתי ורכשתי משהו אחר. אין לי ספק שלא זאת הסיבה שבגללה מנכ"ל VW התפטר, אבל אם כל כך מתעללים בך - תלך.

לעומתם לדוגמא - כלמוביל - אומנם משווקים רכבים שאין לי הרבה עניין בהם (למעט מרצדס שאני לא רואה את עצמי רוכש) - אבל השירות - מעולה. ככה בדיוק שירות צריך להיות.

כמו שציינתי הרכבים שלהם אחלה, אבל בכל אינטרקציה עם מוסך שירות, יצאתי לא מרוצה.

לצערי הרב ומניסיון של חברים- השירות של כלמובייל כשאתה צריך אותם על הפנים. מלחמת התשה מיותרת גם כאשר אתה צודק וברור להם שאתה צודק. פשוט חבל.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

חחחחח מצחיק, לכל רכב שלי יש קונה עתידי. כנראה שאני עושה משהו נכון.

אני מטפל ברכבים הרבה לפני הזמן ומשקיע בדיוק במה שצריך קוסמטית ומכנית. דווקא אצל סובארו היחס דיי סבבה. בפנס אחד הלכה מתחילה קצת להתקלף, קיבלתי אישור להחליף פנס אחד למרות שבהתחלה התעקשו לפוליש. עכשיו אני מחכה לאישור לפנס השני (מעדיף 2 חדשים באותה הבהירות) ואז אגיע להחליף.

פורסם
לצערי הרב ומניסיון של חברים- השירות של כלמובייל כשאתה צריך אותם על הפנים. מלחמת התשה מיותרת גם כאשר אתה צודק וברור להם שאתה צודק. פשוט חבל.

צודק מאד מנסיון של אחותי.

ובנוסף פשוט ניסו לעקוץ אותה במורשה שלהם בניפוח היקף תיקון פי 10 (!!!) מעלות התיקון בפועל.

פורסם

זו נבלה וזו טרפה. חבר עם סמל״ת וגיר רובוטי בפונטו כבר התייאש אחרי תיקונים ביותר מ10 אלף שח החליפו לו חלקים שהתגלו כתקינים ודרשו עוד 11 אלף שקל להמשך ניסוי וטעיה.

הרכב עומד בראשון עם קורי עכביש ושכבת אבק מלפני שנה וחצי. בנתיים נוסע בסוזוקי שנותנת לו ראש שקט.

פורסם

חוזר לנושא העיקרי.

הלכתי לראות את הסופרב החדשה הייתי בטוח שאוהב ואזמין אחת (כמובן שתעלה לכביש רק בינואר) ואוותר על ההנחה המצחיקה.

היה שם עמוס מאוד והרבה לקוחות מתלוננים שאין מלאי בכלל אז מה הטעם ביום מכירות.

הלכתי לאולם של פולקסוואגן שם היה ממש ריק,הקפה ברמה גבוהה מהקפה בסקודה, במשך שעה בדקתי את הפסאט ואף נציג לא פנה אלי , בשלב מסויי ניהלתי שיחה עם לקוח אחר ללא שום הפרעה של נציג כל שהוא, מיותר לציין שהיו באולם לא מעט נציגים שפשוט היו עסוקים בעניינם או בקפה והעוגה, דווקא המנקה שאל אתנו לשלומנו בזמן ששטף את הרצפה לידנו ( באמצע יום מכירות ).

בסופו של דבר לא התלהבתי לא מהפסאט ולא מהסופרב כנראה שהסטנדרט שלי עלה . כל מקרה לדעתי זה או הCC או הסופרב הפסאט מיותרת מחיר שלה.

פורסם

אני התרשמתי משתיהן באותה מידה.

הפסאט מרגישה קצת יותר מאופקת ומינימליסטית והסופרב קצת יותר עשירה.

גם המושבים בסקודה היו יותר נוחים לי.

פורסם

בעיני...הסקודה נראית דינמית, על אף גודלה...מרשימה בחניה ובנסיעה

הפאסאט - גורמת לי לחשוב על חניה מקורה ל20 שנה - לא הייתי רוצה להיראות בה, גמלונית ומשעממת.

שלא נדבר על המפרטים, ותמחור, זה לא כוחות.

והמכירות של הסופרב החדשה...כנראה יביאו את פוולקסווגן להפשיל שרוולים, אם הם רוצים למכור פאסאטים

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
כל מקרה לדעתי זה או הCC או הסופרב הפסאט מיותרת מחיר שלה.

CC כן ופסאט לא? אם אני לא טועה CC עולה איזה 250 אלף וזה דגם שהוא מיושן. יצא לי לשבת בה בסוכנות ואת האמת קצת התאכזבתי מהאיבזור. אם אני לא טועה ב230 אלף אתה מוריד לכביש פסאט עם 1.8 הכי מאובזרת.

ללא ספק, הסופרב החדשה הולכת להיות עיסקה הכי מוצלחת משלושתן אם לא אכפת לך מהסמל.

פורסם
CC כן ופסאט לא? אם אני לא טועה CC עולה איזה 250 אלף וזה דגם שהוא מיושן. יצא לי לשבת בה בסוכנות ואת האמת קצת התאכזבתי מהאיבזור. אם אני לא טועה ב230 אלף אתה מוריד לכביש פסאט עם 1.8 הכי מאובזרת.

ללא ספק, הסופרב החדשה הולכת להיות עיסקה הכי מוצלחת משלושתן אם לא אכפת לך מהסמל.

לא טועה בכלל , אבל הCC ניראת איכותית הפסאט והסופרב פחות , אבל מסכים שהסקודה עדיפה על הפסאט בגלל המחיר והגודל.

פורסם
אני אשמח להבין מה הכוונה בנראית איכותית יותר או פחות.

הכוונה שהפלסטיקה ואיכות החומרים בCC נראים מעולים ושונים , בסופרב הם דומים לרמות איכות הישנות בדגמי היצרן או חומרים ואיבזור שמופיע ברכבים זולים של היצרן.

• תוכן חדש...