Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. הכלבה שלי מבוגרת והתחילו לה בעיות של צורך בניקוז בלוטה אנאלית. זה התחיל לפני יותר מחודש, התחילה לדמם , מעט משחה נסגר. כעבור שלושה שבועות התנפח ממש , וכאשר אח שלי נגע בזה התפוצץ ועכשיו יש חור שוב שמטופל ע״י משחה. הווטרינר שלה אמר שלא יהיה מנוס מלהוריד את הבלוטות. אצלה כרגע רק צד שמאל בעייתי. הוא אומר שהוא מוריד את שתיהן ביחד (כמובן המחיר מכפיל את עצמו) . בתור התחלה לפני שמתחילים ובכדי לבדוק אם הכלבה תוכל להחזיק מעמד בניתוח כזה, יש צורך בבדיקת דם שעלותה היא 450 שקלים. בנוסף עלות כל צד בניתוח הוא בסביבות 1450 שקל. אשמח לקבל המלצות על וטרינרים רחמנים יותר וכמובן מקצועיים מאוד שיחוסו במידה על כיסי המדולדל. תודה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם אתה מאיזור פ"ת\שהם\ראש העין והסביבה אני יכול להמליץ לך על הוטרינר מס' 1 בארץ בגם מאוד הוגן במחירים.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

מכיר וטרינרית מעולה בנס ציונה.

היא גם הוטרינרית של המרכז הישראלי לגידול כלבי נחייה בבית עובד.

אם זה עוזר,שלח לי בפרטי.

סלע

פורסם
אם אתה מאיזור פ"ת\שהם\ראש העין והסביבה אני יכול להמליץ לך על הוטרינר מס' 1 בארץ בגם מאוד הוגן במחירים.

אני מהסביבה

בדיוק נגמר לי המנוי הנוכחי, אשמח להמלצה

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לזכרוני אתה מרחובות.

אני מטפל ב"תיבת נוח", הוא ברחוב הנשיא הראשון, טיפל גם בכלבה הקודמת שלי, מרוצה ממנו מהמחירים ומהטיפול. מה גם ש24 שעות אפשר לדבר איתם אם קורה משהו

פורסם

אני מרחובות ותודה לכל מי שהגיב. אין לי בעיה לנסוע גם לאיזור.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
ראה ה"פ

לא קיבלתי הודעה פרטית .

פורסם
מוכנים לחלוק את המחירים שאתם משלמים?

כמה עולה ביקור?

צילום רנטגן?

בדיקות דם?

הרדמה מקומית?

האם אתם משלמים על כל ביקור אצל הווטרינר גם עם מנוי ?

פורסם

אני נמצא בתוכנית בריאות אצל וטרינר שהומלץ בפורום - וטהאוס בחיפה. עלות ביקור יורדת בחצי, מ180 ל90. עלות ההשתפות בתוכנית היא 500 ש"ח ותקפה לשנה. כוללת את כל החיסונים הדרושים, 50% הנחה בביקור, 10% בפרוצדרות ובדיקות.

פורסם

ד"ר טלי שטיין מרחוב חיים כהן בפ"ת 050-2772773

הערכת מחיר לניתוח כזה כולל בדיקות דם כ- 2000 שקלים (שתי הבלוטות ) .

רק שלצורך ניתוח כזה היא מזמינה את הכירוגית כלבים מספר אחת בארץ שתבצע את הניתוח !

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

המרפאה של גיא וטינה אוהב שלום בראשון לציון. (הרצל 83 ליד תחנת הדלק)

על בדיקה ויזואלית בלבד לא נוהג לגבות תשלום. וגם שאר המחירים שלו סבירים , אבחן את הבעיות של הכלב וידע במקרה הצורך לשלוח למומחים שצריך.

צריך לקחת בחשבון שחניה באיזור היא בעייתית (אם מגיעים מרחוק)

ובנוסף יש תור המתנה ארוך במרפאה, לעיתים גם שעה או שעתיים. מומלץ להתקשר לפני להרשם לתור.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ד"ר טלי שטיין מרחוב חיים כהן בפ"ת 050-2772773

הערכת מחיר לניתוח כזה כולל בדיקות דם כ- 2000 שקלים (שתי הבלוטות ) .

רק שלצורך ניתוח כזה היא מזמינה את הכירוגית כלבים מספר אחת בארץ שתבצע את הניתוח !

זה מחיר שנבדק איתה ? אם כן חסכת לי כ1500 שקלים

• תוכן חדש...