Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אתם משלמים על כל ביקור אצל הווטרינר גם עם מנוי ?

אצל הוטרינר שהמלצתי לך בפרטי לא משלמים על ביקורים במידה ויש מנוי.

שווה לברר מולו גם על עלות הניתוח הספציפי.

בהצלחה.

פורסם
המרפאה של גיא וטינה אוהב שלום בראשון לציון. (הרצל 83 ליד תחנת הדלק)

על בדיקה ויזואלית בלבד לא נוהג לגבות תשלום. וגם שאר המחירים שלו סבירים , אבחן את הבעיות של הכלב וידע במקרה הצורך לשלוח למומחים שצריך.

צריך לקחת בחשבון שחניה באיזור היא בעייתית (אם מגיעים מרחוק)

ובנוסף יש תור המתנה ארוך במרפאה, לעיתים גם שעה או שעתיים. מומלץ להתקשר לפני להרשם לתור.

ממליץ גם. מחירים מאוד זולים והם מאוד מקצועיים. בסופו של דבר עברתי לטפל בכלבים קרוב לבית כי הנסיעה לראשון וההמתנה בתור הארוך פשוט לא היו שווים בזבוז של חצי יום.

פורסם
אצל הוטרינר שהמלצתי לך בפרטי לא משלמים על ביקורים במידה ויש מנוי.

שווה לברר מולו גם על עלות הניתוח הספציפי.

בהצלחה.

לא קיבלתי ממך הודעה פרטית

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למה לא לפרסם כאן מרפאות מומלצות?

בדיוק אתמול חיפשתי וטרינר מומלץ,

בסוף הגעתי ל:http://www.vet-clinic.co.il/

אין לי מנוי,ביקור עולה 120 שקל,לקחו לי על חצי ביקור.

יחס מצויין ואכפתי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
סליחה, שלחתי לבחור עם צרפתיה אחרת :)

אנא בדוק עכשיו...

והבחור מודה לך מאד... :mm_yeah:

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
זה מחיר שנבדק איתה ? אם כן חסכת לי כ1500 שקלים

כן, בדקתי עבורך וזה המחיר.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...