Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות עם מזגן חזק מדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

אשמח להיעזר בכם אם זה אפשרי.

אצל הוריי מזגן מיני מרכזי / מרכזי (אני לא יודע במדוייק) שבק חיים וצריך להחליפו. (אחרי שעה פשוט מפסיק לקרר - לא בעיה של חוסר גז לפי הטכנאי)

אין לי מושג מה חוזקו של המזגן הנוכחי אני רק יודע שהוא הגיע במקור עם הבית שהוא בערך בן 15-18 שנה (שכונת אזורים ברחובות) ונראה לי שהוא של אלקטרה.

גודל הדירה הוא 3 חדרי שינה בגודל של כ 10-11 מטר מרובע (לכל חדר יש יציאה אחת לאוויר) פלוס גודל הסלון + פינת אוכל + מטבח אני מאמין בסביבות ה 40-50 מטר. סה"כ הדירה הוא בסביבות ה 100-110 מטר מרובע (ללא המרפסת) (ישנם שני יציאות מהמזגן אחת לסלון ואחת לפינת האוכל)

ישנה חוגה של המזגן הישן שקובעת חלוקה לשלושה מצבים (רק חדרי שינה רק סלון או כל הבית יחד)

טכנאי שבדק להם את המזגן אמר להם לקנות מזגן של 5 כוחות סוס.

האם זה חזק מדיי??? או לחלוקה כזו זה תקין?

מודה מראש לכל העוזרים

אולי שווה לך לנסות להבין מה הבעייה במזגן הקיים. יכול להיות שזו בעייה של הבקר שלו ואת זה לא קשה ולא יקר להחליף (יש בקרים אוניברסליים). אבל צריך טכנאי מזגנים טוב ולא חאעפר.

אצלי כשקניתי את הדירה היה מזגן שלא עבד. הטכנאי הראשון שהגיע לא הצליח להגיע למדחס כדי לבדוק אותו (לא היה לו סולם) התחיל להתעסק עם הכרטיס הסתבך לגמרי השאיר הכל מפורק ואמר שצריך להחליף מזגן. הבנתי עם מי יש לי עסק ושלחתי אותו לדרכו.

הזמנתי טכנאי אחר בהמלצה של מישהו, הוא הגיע ראה את הבלגן שהשאיר הקודם, הביא מהרכב בקר מזגנים אוניברסלי חיבר אותו תוך 5 דקות, והמזגן עובד מעולה עד היום - כבר 8 שנים !. המחיר היה סביב ה 400 שקל לכרטיס + עבודה.

פורסם

כאמור אתה צריך מישהו מקצוען ולא חאפר

זה יכול לבדוק את כל הפרמטרים של הדירה, כולל אזור, קומה, כיווני הדירה, מבנה החדרים וסוג הבנייה, ואז ימליץ לך על גודל של מזגן.

לדעתי מזגן 4 או 5.

תכלס, אין דבר כזה כ"ס במזגנים, יש BTU וכל הפרמטרים שרשמתי ועוד קובעים כמה BTU אתה צריך לדירה.

עכשיו אני נזכר שיכול להיות שבאחד האתרים (אלקטרה אולי) יש מחשבון בשביל זה.

פורסם

הגיעו כבר שלושה טכנאים שהגיעו לאותה המסקנה

הטכנאי הנוכחי הומלץ להם על ידי מישהו והיה כבר בדירה שלוש פעמים ולא הצליח לתקן (לא יודע מה הוא עשה)

הוא רק אמר לנו לקנות מזגן (ישלח לי פרטים איזה סוג וחברה)

והוא ייקח תשלום רק על ההתקנה של המזגן שנקנה.

יש המלצה גורפת לסוג/חברה מסויימת של מזגן?

הדירה בקומה שלישית עם שני כיווני אוויר שצד של חלון הסלון פתוח אין בניינים ממול.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

בשום פנים ואופן לא טורנדו.

אתה צריך טכנאי מזגנים ותיק שמכיר את המזגנים הישנים, אלו הצעירים אין להם מושג מהחיים שלהם, יודעים למלא גז ולהתקין מזגן (וגם זה בספק).

אם תרצה המלצה למישהו מקצועי שיודע מה הוא עושה אשלח לך.

• תוכן חדש...