Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בצמיגי השלושה ביהוד וקניתי צמיגים לרכב , רציתי לקחת ZE 914 אבל המוכר שם אמר לי שהיצרן הוא מתאילנד ולא כדאי לי שזה לא ממש יפני , אחרי זה ראיתי דאנלופ והוא אמר לי שלא כדאי כל כך כי הצמיג דק מאוד בצד שלו והוא לא יחזיק הרבה מעמד ואפנה אותי לצמיג של KLEBER הוא אמר לי שזה הצמיג הכי טוב ושאין לו אינטרס , הצמיג של דאנלופ היה עם אחיזת כביש A והצמיג של KLEBER היה B אבל המוכר התעקש שהצמיג של קלבר הוא יותר טוב ואף הדגיש שכל הצמיגים היפנים נוקשים והצמיג של קלבר צרפתי הוא רך על הכביש והנסיעה טובה יותר , אני חושב שהייתי צריך לקחת את ה ZE 914 ואני מפחד שעשיתי טעות ... זה נכון שהצמיג של KLEBER יותר נעים על הכביש ? רך יותר ? הוא אמר לי שהצמיג האירופאי רך יותר על הכביש מהצמיג היפני ולא קשה .

הצמיג שהוא מכר לי : KLEBER DYNEXER HP3 איך הוא ?

פורסם

נשמע חארטה..

לי יש את הפקאן 912 כבר שנתיים וגם הם מיוצרים בתיאלנד ואין לי שום מילה רעה על הצמיגים האלה

מאוד שקטים ואוחזים מעולה.. לא יורד ברמה משום צמיג אחר שהיה לי על הרכב ברידג'סטון וקומו שעלו הרבה יותר מהפאלן

הינה ביקורת על הצמיגים שקנית

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kleber/Dynaxer-HP-3.htm

וזה הל ה ZE914

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZE914.htm

לכול חנות לא משנה אם אתה קונה צמיגים או מסטיקים

לכול מוכר יש אינטרס למכור משהו יותר מהשני לכן תסגר על מה שאתה רוצה לפני שאתה מגיע לחנות

פורסם

אני גם חושב שצריך לעשות שיעורי בית לפני שקונים אבל במקרה הזה הוא לא דחף לך צמיג סיני עלום שם אז הכל בסדר.

הקלבר צמיגים טובים מבית טוב ולא תיפול איתם. מה היו ההפרשים במחיר?

פורסם

זה נכון שהצמיג הצרפתי קלבר יותר רך על הכביש פחות נוקשה ?

לא היה הפרש הוא פשוט " לחץ " על הקלבר ואמר לי שהוא אירופאי יותר טוב ויש לו ניסיון טוב איתם ...

שבאתי הייתי נעול על ה ZE 914 הקטע עם התאילנד הלחיץ אותי והכי הלחיץ אותי שהוא אמר לי שהדאנלופ בצד הם רכים שאין הרבה " בשר " לצמיג ... נקווה שהקלבר טוב

פורסם

גם המישלין רך בצד זה אומר שלא קונים? בכל אופן לא קרה הרבה לקחת צמיג מחברה אחרת בעיקרון לא השתנה הרבה.

אגב הפאלקן 914 שמיוצר בתאילנד הוא דווקא האיכותי יותר אם אני לא טועה יש עוד דגמים של אותה חברה שהם לא מיוצרים בתאילנד והם פחות מוצלחים.

8)
  • 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהל'ן, 

אצלי יש Falken ZE-914 195/60R15, לא פחות ולא יותר מ 05/2015, היום אנחנו ב 10/2020 קרי 5 שנים וחצי כבר (על הסרן האחורי זה חשוב להדגיש!!) וזאת טויוטה קורולה נסעתי איתם בול 100א' ק"מ!! (יש לי קובץ אקסל לרכב.... כן ,, כן...)

וזאת הבשורה.. הרכב נכשל בטסט על צמיגים קדמיים בכלל שנרכשו ב 10/2016... של דנלופ SPFM800.

פורסם
בתאריך 26.9.2015 בשעה 17:27, DavidBB כתב:

זה נכון שהצמיג הצרפתי קלבר יותר רך על הכביש פחות נוקשה ?

לא היה הפרש הוא פשוט " לחץ " על הקלבר ואמר לי שהוא אירופאי יותר טוב ויש לו ניסיון טוב איתם ...

שבאתי הייתי נעול על ה ZE 914 הקטע עם התאילנד הלחיץ אותי והכי הלחיץ אותי שהוא אמר לי שהדאנלופ בצד הם רכים שאין הרבה " בשר " לצמיג ... נקווה שהקלבר טוב

זה נכון שהקלבר "רך" יותר.גם לי יש נסיון מוצלח איתם.

פורסם

לKLEBER יש צמיגים מצויינים,

אני יודע שלמשלין יש חלק ניכר מהבעלות על החברה הזו, והיא דואגת שהיא גם תצליח,

היה לי כמה נסיונות עם הצמיגים שלהם ואף פעם לא התאכזבתי.

פורסם

אין שום צורך להקפיץ שרשור בן חמש שנים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...