Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום סניק 7 מקומות, בעל הרכב כנראה עלה על מדרכה או על אבן שפה ודפק את הסף התחתון של הרכב בצורה די רצינית, לדבריו הוא מכניס את הרכב לתיקון אבל לפני שאני נכנס בכלל לסיפור, לפי התמונה האם מדובר בתאונה שלדה במשמעות גבוהה ?

1.jpg

2.jpg

פורסם

זאת לא תאונת שלדה, צריך לבדוק שהמכה היא "חיצונית" ולא חדרה פנימה יותר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה מה שנקרא תיקון בסף / החלפת סף.

החלק הוא לא חלק שילדה אבל בחלק מהמכוניות הוא לא מוברג.

אשתי עשתה נזק דומה לרכב שהיה לנו והתיקון אגב היה יקר מאוד ברמה של הפעלת ביטוח בלי לחשוב פעמיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לקחתי את הרכב היום לבדיקה לאחר שהפעילו ביטוח ותיקנו את הסף, בבדיקה מצאו שמדובר בפגיעה במשמעות גבוהה, מדובר בסניק 2014 7 מקומות בנזין עם 40000 קמ, ממש כואב הלב, לפני הבדיקה סגרתי עם המוכר על 105K אבל אחריה החלטתי לעשות חושבים, ובטח לא לשלם מחיר כזה, אני מעלה את תוצאות הבדיקה, מה לדעתכם מחיר ששווה לקחת את הרכב אם בכלל ?CCF02102015-page-001.jpg

פורסם (נערך)

להבנתי (ואני אולי טועה), הסיבה למשמעות הגבוהה אינה ההפגיעה המצולמת כשלעצמה, אלא החבילה הכוללת שע"פ דו"ח הבדיקה מציגה פגיעה רחבה יותר המביאה למשמעות גבוהה (ואולי היה מדובר בבעיה קטנה אבל התיקון, לעיניים מקצועיות, היה גרוע והביא את הבוחן לרשום את שרשם).

פגיעה כזו במדרכה קיימת בהמון מכוניות וספק כשלעצמה, כאשר אינה עמוקה ופגעה ממש בשלדת הרכב כפי שנרשם כאן קודם, אם עולה כמשמעות גבוהה.

מכל מקום, נרשם אז נרשם.

גם אם הנתונים טובים, וגם אם מסתדרים על המחיר, לא יודע אם הייתי הולך על זה.

בן.

נ.ב. יש שם הרבה יותר מלעלות על מדרכה. והכי חשוב: "תיקון תאונה צד ימין ובתחתית הרכב..."

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הסיבה לכך שהמשמעות גבוהה היא שפגיעה בסף היתה משמעותית וחייבה חיתוך הסף והחלפתו בחדש. פעולה זו פוגעת בחוזק המבני של המרכב כי מדובר בהלחמות/ריתוכים שאינם מקוריים. לא בטוח שהייתי רוצה להסיע את משפחתי ברכב הזה, כמו"כ לדעתי כשתרצה למכור - זה יהיה לא פשוט - אם בכלל.

לפי הפגיעה נראה שהרכב נסע במקום עם סלעים או עצים כרותים שגרמו לנזק הנראה.

הבודק רוצה רק את התוצאה (החלפת הסף) אין לו (בד"כ) אפשרות לדעת כתוצאה מאיזה נזק הוחלף הסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תיקון סף שמדבר על תיקון ריצפת רכב ומשקופים?

לא נשמע שזה הדבר היחיד שתיקנו שם

נכון הספים מחוברים בריתוכים אבל זה לא ברמה הזו.

ראיתי בדיקות עם החלפת סף - זה לא נראה ככה.

Then dying is forgetting

פורסם
תיקון סף שמדבר על תיקון ריצפת רכב ומשקופים?

לא נשמע שזה הדבר היחיד שתיקנו שם

במקרה הספיציפי חיתוך הסף לכל האורך חייב גם את חיתוך החיבור שלו לעמוד (= משקופים) נראה שהפגיעה חדרה מעבר לסף וחייבה גם החלפה של הקצת הימני של הרצפה.

בקיצור בפגיעה לא סמפטית שנגרמה כתוצאה מעצם/עצמים בולט מהקרקע שפגע ברכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן נשמע יותר משמעותי בצורה רצינית ממה שהיה לי בזמנו ברכב שנמצא כמשמעות נמוכה בבדיקה.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...