Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק גם מחפש אחת. האם המקלדות של דאס מוארות? זה דיל ברייקר מבחינתי.

מתלבט בינה לבין המקלדת של רייזר (אותו מחיר)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

משעשע. אני מקליד כמו קלדנית על ספידים אחרי שנים של עבודות תמלול, והמקלדת הכי נוחה עד כה היא... של המקבוק פרו. הזוי, אבל אמיתי.

מקלדות מוארות זה נחמד אולי למי שאיננו מקליד עיוור, חוץ מזה מיותר.

המקלדת הכי טובה היא פשוט מקלדת שאיננה נמעכת באמצע. זאת מחלה משותפת ל-90% מהניידים וגם ללא מעט מקלדות חיצוניות רגילות, למשל בלוג'יטק הפשוטות.

חוץ מזה מדובר בטכניקה נטו, מניחים את האצבעות על שתי הבליטות במקלדת ואט אט מפתחים תחושות של עיוור שקורא ברייל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני אחרי סיפור אהבה ארוך שנים עם מקלדות מכניות עברתי סופית למקלדות של אפל.

זה שונה משמעותית , גם הKeystroke הוא קצר אך טוב.

אני מבלה מעל 9 שעות ביום מול המקלדות האלו עם 0 תלונות ומהירות ואיכות הקלדה מאוד גבוהה.

Yet - מי שמחפש מכנית - זה ממש לא הכייון - הם מאוד לא דומת , ובנוסף נראה שאפל גם משנים אותן עם המקלדות החדשות בMacbook one שעם מנגנון פרפר (לא יצא לי לנסות מעבר לכמה דקות , אבל דיי מוזר)

מקלדות מושיות רגילות הן אכן דבר נורא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
מה ההבדל בין סוגי הסויצ'ים? הבנתי גם שהמקלדת אמורה להיות שקטה יותר (לא שהרעש מפריע..)

תלוי בסוג הסוויץ'.

הסוויצ'ים החומים והאדומים מתיימרים להיות השקטים ביותר, כשההבדל הוא בהתנגדות של הסוויץ' ללחיצה.

הסוויצ'ים הכחולים הינם רועשים יחסית (בחירה שעשויה להיות גרועה עבור מקלדת למקום עבודה), אך מי שמתרגל למקלד על מקלדת בעלת סוויצ'ים כחולים יכול באמצעות תרגול לשפר את הספק ההקלדה שלו מאחר ואין צורך לבצע לחיצה מלאה על כל מקש, אלא מספיק ללחוץ אותו עד לנקודת ההפעלה שנמצאת פחות או יותר באמצע המהלך של המקש (ישנו קליק טקטלי באמצע המהלך שמציין שהלחיצה נקלטה, דבר שלא קיים בסוויצ'ים האדומים או השחורים לצורך העניין).

במחשב השולחני בבית אני עם ה Majestouch II של Filco בעלת סוויצ'ים כחולים, אך יתכן שבקרוב היא תוחלף במקלדת בעלת סוויצ'ים ירוקים או לבנים (את הסוג האחרון די קשה להשיג).

מידע נוסף על המקלדות המכאניות, אפשר לקבל כאן ומגיגול כללי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש Corsair K60 עם סוויצ'ים אדומים כבר כמעט 3 שנים- מרוצה.

כבר התרגלתי לרעש, אבל מאז שעברתי למכנית אין "פספוסים" בהקלדה כשנוגעים רק טיפה במקש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לי יש את זה, שקניתי ב150 ש"ח בדילאקסטרים:

http://m.dx.com/p/ydl-v300-1-mechanical-automatic-breathing-backlit-usb-wired-104-key-gaming-keyboard-black-silver-377898

לשימושים שלי במחשב הביתי (בעיקר משחקים) היא מאוד נוחה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני משתמש בבית ב לוגיטק G910 מכנית פיתוח סווצים של לוגיטק שילוב של סוויץ חום ואדום בתחושה הטוב מ 2 העולמות.

בעבודה משתמש daskeyboard-4-professional סוויטצ חום.

פורסם

נצל"ש, אני מקליד עיוור ומהר, אבל לא מרגיש לי מהר מספיק. המלצות איך להתאמן על שיפור מהירות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הממליצים, יהיה ממש נחמד אם תוכלו לרשום את המחיר של המקלדת ואולי אפילו לינק לרכישה. כדי לחסוך חיפושים וזמן :oops::-)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
מה ההבדל בין סוגי הסויצ'ים?

הבנתי גם שהמקלדת אמורה להיות שקטה יותר (לא שהרעש מפריע..)

לא הייתי אומר שהמקדלת שקטה יותר.. אפילו דיי להפך עם סויצים כחולים.

יש לי Filco Ninja Majestouch-2 עם סויצים חומים כבר כמה שנים והיא מעולה. היתה עדיפה בזמנו על DAS, לא יודע אם גם היום.

filco_tenkeyless_ninja_brown_large.jpg

קניתי כאן.

עריכה אחרונה על ידי Morph00
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ה- Corsair K60 שכתבתי שיש לי, עלתה כ- 500 ש"ח בשנת 2012. זה דגם שכבר לא נמכר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...