Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני הולך לקבל עוד מעט מרצדס c קלאס מודל 2007.

אני מתכנן לחדש אותו כמה שאפשר. שכרגע זה אומר לעשות לו ווקס ולהחליף את הבולמים כדי שישב יותר טוב ויפה על הכביש. ברור שאני יקח אותו לבדיקה במוסך ויחליף את כל מה שצריך מבחינה מכנית. רציתי לשמוע ממכם מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא יראה כמה שיותר חדש? רק לציין שמבחינת פחחות היא במצב מעולה ואין לו מעיכות וכאלה.. תודה לעוזרים

פורסם

באיזו צורה מדובר?

203 או 204? איזה צבע?

כמו שציינו, גריל ספורטיבי ופנסים בתור התחלה.

ברכב כזה לא הייתי שם בולמים מונמכים, הייעוד של הרכב הוא נסיעה חלקה ונעימה, תחליף לבולמים שמיועדים לכך.

פורסם

כנראה שמדובר על בודי 203

עדיף שתעלה תמונה שנראה איך הוא נראה ונתן לך רעיונות , אבל סה״כ גריל ספורטיבי שחור עם סמל גדול , ג׳אנט 17\18 בטעם טוב (כבר נמאס לראות מרצדסים עם ג׳אנטים שחורים דמוי AMG) ואולי ליפ ספויילר לתא המטען והחלון האחוריImageUploadedByTapatalk1442841604.094321.jpg כמו ששמתי אצלי .

C200k W204 & C180k W203 coupe

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות.

הבודי הוא 203, סוף 2007. הפנסים הקדמיים במצב טוב אז אני רק יעשה להם ווקס שיהיו שקופים. את הפנסים האחוריים אני יחליף לחדשים.

לגבי הגריל - הספורטיביים הם עם סמל גדול של מרצדס באמצע. ולדגם הזה יש את הסמל שעומד על מכסה המנוע, לא נראה לי שזה יפה ביחד. וגריל חדש יעלה בסביבות ה1000 ש״ח... אז נראה לי שאני יוותר על זה.

לגבי הבולמים - כמו שSharkol אמר נראה לי שאני ישים בולמים רגילים ולא מונמכים, כי הדגם הזה גם ככה נמוך יחסית לרכבים חדשים יותר.

לגבי הג׳אנטים - הבנתי שלא כדאי לשים ג׳אנטים גדולים יותר ממה שהרכב מגיע איתם כי זה פוגע בביצועים ובדיוק של המד מהירות. וגם צריך לשנות ברישיון רכב... אז אני יחליף לאותו גודל כמו המקוריים.

שוב תודה רבה על התגובות. אם יש עוד הצעות אני ישמח לשמוע.

• תוכן חדש...