Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן בגולף 150 (וב- GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההשוואה ל60 באמת לא במקומה לדעתי. לפחות לא בשבילי כל עוד אין לי נכדים :-)

בנוסף, בעוד שהתגובה לאלפא תהיה ״התחרפנת״; התגובה לוולבו תהיה ״בזבזת״ ״נסחפת״ וכו, אף שמדובר באותו כסף. בשכונה שלנו אגב יש יותר וולבו מבמוו או מרצדס.

לגבי שמירת ערך - אני לא חושב שהאלפא תשמור יותר מהגולף, משום שלוי יצחק קורע אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הג׳ולייטה מכוונת יותר לצד הספורטיבי כשהוולוו מכוילת להיות יותר קרוזרית. תאמין לי שאני אוהב את הוולוו s60 (מחזיק אחת כזו), אבך היא לא מתחרה ישירה של האלפא. לדעתי ה-v40t5 מתחרה מתאימה יותר וגם טובה יותר בסה״כ מהאלפא.

לא יודע אם טובה יותר, בעיני הן שקולות עם יתרונות בתחומים שונים. ברור שאם משווים מנוע T5 ל-1.4 היתרון לוולוו, אבל זאת לא באמת השוואה הוגנת. בהשוואה ל-T4 המנוע והגיר של אלפא עדיפים, כך גם ההתנהגות. הוולוו יותר נוחה ועדיפה בהרבה מבחינת עיצוב ואיכות פנים הרכב (פרט למערכת הקול המסורבלת למול היוקונקט הקל לשימוש). האבזור תלוי מחיר, מן הסתם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אני ממש לא מתחבר למראה ולנסיעה של הv40. מערכת הסאונד של הגולייטה המחודשת ממש טובה (לצרכיי לפחות, וביחס לקודמת).

הT5 כבר במחיר של תלתן.

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

בעיני, הוולבו ממש לא נחשבת כרכב של זקנים, אלא חלופה ראויה לרכבים המדוברים.

אני גם לא חושב שה170 היא כזו רכב ספורטיבי (יש כאן בעלים שדעתם מכובדת עליי שיגידו אחרת) לכן מיד קפצה לי ההשוואה לs60t5, שבעיני היא שלמה הרבה יותר. אבל כאמור זה עניין של טעם וריח.

עריכה: אם ברמת אבזור סבירה הוולבו מגיעה למחיר בתלתן אז אני מניח שהיא לא רלוונטית לבר72.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בעיני, הוולבו ממש לא נחשבת כרכב של זקנים, אלא חלופה ראויה לרכבים המדוברים.

אני גם לא חושב שה170 היא כזו רכב ספורטיבי (יש כאן בעלים שדעתם מכובדת עליי שיגידו אחרת) לכן מיד קפצה לי ההשוואה לs60t5, שבעיני היא שלמה הרבה יותר. אבל כאמור זה עניין של טעם וריח.

עריכה: אם ברמת אבזור סבירה הוולבו מגיעה למחיר בתלתן אז אני מניח שהיא לא רלוונטית לבר72.

אני מניח שמי שירצה אלפא ספורטיבית ילך על תילתן ירוק, כנ"ל גולף GTI.

מצד שני רכב ספורטיבי זה לא רק מנוע חזק...

פורסם
ההשוואה ל60 באמת לא במקומה לדעתי. לפחות לא בשבילי כל עוד אין לי נכדים :-)

בנוסף, בעוד שהתגובה לאלפא תהיה ״התחרפנת״; התגובה לוולבו תהיה ״בזבזת״ ״נסחפת״ וכו, אף שמדובר באותו כסף. בשכונה שלנו אגב יש יותר וולבו מבמוו או מרצדס.

לגבי שמירת ערך - אני לא חושב שהאלפא תשמור יותר מהגולף, משום שלוי יצחק קורע אותה.

לגבי הנכדים אתה בטוח? לך תדע :)

ואכן אלפא לא תשמור מחיר

קובי

:-)

פורסם

סתם שאלה - לא הייתה לך טויוטה קורולה מתישהו? או שעמדת לקנות והתחרטת?\

זכור לי במעורפל שכתבת עליה לא מעט..

ולענין השרשור - הגולף GTI יש לה היתרונות והחסרונות שלה אבל לטעמי יקרה מדי.

מה עם אוקטביה VRS? גם ככה תחזיק שנתיים או פחות אז מתאים לך מבחינת אחריות

וגם תקנה ביחד עם רועי,אולי ייתנו לכם הנחה נאה ;)

אומנם גם היא יקרה אבל כמו שרועי כתב "אם אפשר,אז צריך" :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מבין החמש דלתות, התלתן עשתה לי את זה הכי הרבה. לאוקטביה לא התחברתי בכלל. לגולף קצת יותר. לתלתן יש בעיית מחיר קשה. עוד לא הייתי בסיאט. לא יודע מה המצב אצל רנו - שהיתה גם טובה.

פורסם
לתלתן יש בעיית מחיר קשה.

מעניין שאתה כותב את זה.

באנגליה, QV ב-Spec הישראלי הנמוך (Monza, מחירה כ-220K ש"ח) עולה כמו שתעלה שם הפוקוס RS.

אחת שתאובזר כמו ה-Volante (כ-240K ש"ח), כבר תגיע ל-33K פאונד.

על פי השרשור שהיה על הפוקוס, ב-250K פה בארץ - הרבה קופצים על המציאה.

פורסם

הג'ולייטה qv גם מקבלת ציון אומלל עם ביקורת על המחיר בעיתונות הבריטית...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איל, עשה סיבוב (של יותר מ-10 דקות) על במוו סדרה 1. אני אהבתי גם את ה-116 הבסיסית. יש לי תחושה שתאהב. גם באספקט ההתנהגות.

• תוכן חדש...