Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ עד 180,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי כבר שרשור בנושא לפני יום וחצי, התקציב גדל מ150 ל180

אז עשינו נסיעת מבחן על הקשקאי, ספורטאג' והג'וק, הג'וק ירדה מהפרק לגמרי - צפיפות, רעש מטורף בלחיצה הכי קטנה רק בשיוט האוטו שקט והכי חשוב האוטו חלש מאוד.

כעיקרון כרגע ההתלבטות בין 3 :

קיה ספורטאג' [מנוע 2.0]

ניסאן קשקאי 1.2 טורבו/1.6 טורבו לא ידוע כרגע

מיצובישי אאוטלנדר

מחר נעשה את הנסיעת מבחן בבוקר על המיצובישי, אבל בכל אופן רציתי לשמוע ממכם יתרונות וחסרונות על ה3 ולדעת בגדול מה עדיף, ואם יש הצעות לג'יפים נוספים בשמחה.

פורסם

עוד אופציות -פורסטר , IX35 מנוע 2.0 , CX5 גרסה בכירה יותר, ראב 4 .

לדעתי אם אתה מחפש ביצועים אז עדיף לחפש רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית רגילה או רובוטית, לפחות עד עכשיו לא התרשמתי לחיוב מה3 מכוניות שניסיתי עם גיר רציף מבחינת האצה, לחסכון אני בטוח שזה תורם אם לא לוחצים. אחת מהן הייתה אאוטלנדר לפני המתיחת פנים, הגיר לא ממש מעודד האצה .

כמו כן הייתי מוריד את הקשקאי 1.2, הוא לא ממש מהיר.(עדיין שווה לעשות נסיעת מבחן)

פורסם
עוד אופציות -פורסטר , IX35 מנוע 2.0 , CX5 גרסה בכירה יותר, ראב 4 .

לדעתי אם אתה מחפש ביצועים אז עדיף לחפש רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית רגילה או רובוטית, לפחות עד עכשיו לא התרשמתי לחיוב מה3 מכוניות שניסיתי עם גיר רציף מבחינת האצה, לחסכון אני בטוח שזה תורם אם לא לוחצים. אחת מהן הייתה אאוטלנדר לפני המתיחת פנים, הגיר לא ממש מעודד האצה .

כמו כן הייתי מוריד את הקשקאי 1.2, הוא לא ממש מהיר.(עדיין שווה לעשות נסיעת מבחן)

עשינו עליה היום, יחסית למנוע 1.2 ו115 סוסים הוא טס, אפשרי לבדוק גם על ה1.6

בכל אופן הראב 4 מבחינת המראה ירד מהפרק, המיצובישי לאחר כמה בירורים גם כן ירדה מהפרק

המאזדה מחר נלך לנסיעת מבחן ונעשה קצת בירורים, הIX35 גם כן ירדה מהפרק מבחינת מראה

פורסם
עשינו עליה היום, יחסית למנוע 1.2 ו115 סוסים הוא טס, אפשרי לבדוק גם על ה1.6

יש בארץ דגם 1.6 אוטומט? כי עד עכשיו הדגם הזה היה קיים (בחו״ל) בגרסה ידנית בלבד.

פורסם
יש בארץ דגם 1.6 אוטומט? כי עד עכשיו הדגם הזה היה קיים (בחו״ל) בגרסה ידנית בלבד.

כן יש את הדגם 1.6 אוטומטי

פורסם

אתה יכול לנסות גם את הפולקסוואגן טיגואן, מרגיש קצת מיושן אבל איכותי וזריז.

אני מסמפט מאוד את המאזדה, רכב מאוד נעים ומלוטש.

פורסם
מחליף הטיגואן נצפה כבר בחול, זו הסיבה שלא ציינתי אותו.

טוב אז בגדול אחרי וויכוח עם אחד ההורים גם המאזדה לא באה בחשבון מיצידו

ההתלבטות היא בין הקיה [2.0] לבין קשקאי 1.2T/1.6T

כשה1.2T ברמת אבזור גבוהה [טקנה] - במחיר של 174,900

ה1.6T ברמת אבזור אמצעית [סנטה אס-וי] - במחיר של 179,900

והספורטאג' 2.0 ברמת אבזור בינונית+ [EX] - במחיר של 176,900

השאלה היא איזה משניהם עדיף, במידה והקשקאי עד כמה ההבדל בין סולר לבנזין משמעותי, ובמה הוא משמעותי ?

פורסם

שווה לך לבדוק מתי מתחיל השיווק של היונדאי טוסון החדש !! קראתי עליו כמה וכמה מבחנים בחו״ל והעסק נראה טוב מאוד ....לדעתי צריך להגיע לארץ הקודש בקרוב .

פורסם

אופציה שלא ציינת, ולדעתי שווה בדיקה היא הטויוטה ראב 4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדייין לא יצא לי לנהוג (או בכלל להיות בתוך הרכב) אבל אם הספורטאז החדשה טובה כמו שאומרים שהיא אז לדעתי זאת תהיה האופציה הכי טובה בתקציב שלך.

פורסם

יש מצב שהייתי ממתין לספורטאז' החדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...