Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים סתם לקחתם את זה לכיוון של ריחות. רועי מריח נהדר.

מה שקרה אתמול הוא שעבדנו על 3 מכוניות במקביל בחניון כורכר, ולצערי הייתה לנו רק מחצלת אחת.

רועי לא ביזבז זמן ונשכב על הכורכר והתמלא כולו באבק לבן.

ברוב הפעמים אין לנו איפה לשטוף ידיים או פנים בסיום העבודה. בד"כ בקושי נשאר כוח לקפל את הציוד ואת עצמנו, קל וחומר להחליף בגדים.

לנו כמובן זה לא מפריע, להפך. אבל מסתבר שצריך להתחשב גם בציבור...

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר זה נהיה שרשור הגיינה אישית, אני ממליץ על דיאודורנט רול-און לגבר של ניוואה:

0010689_-_500.png

יש כל מיני סוגים וריחות, שמה שמחבר בין כולם הוא שהם מחזיקים מעמד יום שלם, גם בזיעת הקיץ הישראלי.

רועי- אל תתבייש ותרחיב את השימוש אל מעבר לבית השחי במקרה שלך. אני עושה את זה לעיתים כשאני יודע שיהיה לי יום מאומץ, ואני מתפלא כל פעם מחדש כמה הדיאודורנט הזה עמיד.

כרגיל, חפש את מבצעי 1+1 בסופרפארם\חצי-חינם. ואני מצטרף לחברים מעלי שהמליצו להחזיק מכנס וחולצה להחלפה. מספיק שתשתמש בהם להגיע לעבודה ובחזרה, ותכבס אותם פעם בשבוע (מה לעשות וגם הם יסריחו בסוף...).

פורסם

אני רוצה להציג עמדה שונה קצת בקשר למקרה הזה.

גיבורים על חלשים. לא פעם ראשונה שאני שומע על נהגי אגד וגם עובדי ציבור אחרים שנהנים להראות שרירים להיטפל ולהתעלל באלה שנראים להם אנשים נורמטיביים שאפשר לטפס עליהם ולהתעלל בהם. אנשים עם חזות של ערסים, פושטקים ואחרים היו מקבלים יחס הרבה יותר יפה מכובד ואדיב.

אפשר לראות דוגמאות לזה גם על הכביש של נהגים ביחס כלפי נשים.

רועי, אתה יכול לנסות להגיש תלונה למשרד התחבורה כאן :

ובכלל המלצה שלי - תנסה להמנע כמה שאפשר מלהשתמש בתחבורה ציבורית המחורבנת בארץ, תשיג לעצמך רכב לפי היכולות שלך, עם הידע שלך במכונאות יהיה לך זול להחזיק אותו ולא תהיה תלוי באף אחד.

פורסם

מניסיון, הדרך הטובה ביותר לנטרול ריח הינה סודה לשתייה. מורחים בבית השחי מעט אבקת סודה ואין ריח בכלל.

זה הרבה יותר בריא מכל דאודורנט ואין כתמים בחולצה.

פורסם

מה שקרה אתמול הוא שעבדנו על 3 מכוניות במקביל בחניון כורכר, ולצערי הייתה לנו רק מחצלת אחת.

ברוב הפעמים אין לנו איפה לשטוף ידיים או פנים בסיום העבודה. בד"כ בקושי נשאר כוח לקפל את הציוד ואת עצמנו, קל וחומר להחליף בגדים.

תודה,הייתי צריך תגובתך הזאת בתחילת השרשור וגם אתמול לעובדי אגד.

אם כבר זה נהיה שרשור הגיינה אישית, אני ממליץ על דיאודורנט רול-און לגבר של ניוואה:

0010689_-_500.png

יש כל מיני סוגים וריחות, שמה שמחבר בין כולם הוא שהם מחזיקים מעמד יום שלם, גם בזיעת הקיץ הישראלי.

רועי- אל תתבייש ותרחיב את השימוש אל מעבר לבית השחי במקרה שלך. אני עושה את זה לעיתים כשאני יודע שיהיה לי יום מאומץ, ואני מתפלא כל פעם מחדש כמה הדיאודורנט הזה עמיד.

כרגיל, חפש את מבצעי 1+1 בסופרפארם\חצי-חינם. ואני מצטרף לחברים מעלי שהמליצו להחזיק מכנס וחולצה להחלפה. מספיק שתשתמש בהם להגיע לעבודה ובחזרה, ותכבס אותם פעם בשבוע (מה לעשות וגם הם יסריחו בסוף...).

היי,

אני מחר הולך לסופר פארם אני אקח את זה או לפחות אנסה את זה.

אני רוצה להציג עמדה שונה קצת בקשר למקרה הזה.

גיבורים על חלשים. לא פעם ראשונה שאני שומע על נהגי אגד וגם עובדי ציבור אחרים שנהנים להראות שרירים להיטפל ולהתעלל באלה שנראים להם אנשים נורמטיביים שאפשר לטפס עליהם ולהתעלל בהם. אנשים עם חזות של ערסים, פושטקים ואחרים היו מקבלים יחס הרבה יותר יפה מכובד ואדיב.

אפשר לראות דוגמאות לזה גם על הכביש של נהגים ביחס כלפי נשים.

רועי, אתה יכול לנסות להגיש תלונה למשרד התחבורה כאן :

ובכלל המלצה שלי - תנסה להמנע כמה שאפשר מלהשתמש בתחבורה ציבורית המחורבנת בארץ, תשיג לעצמך רכב לפי היכולות שלך, עם הידע שלך במכונאות יהיה לך זול להחזיק אותו ולא תהיה תלוי באף אחד.

היי,

אני מסכים איתך במאה אחוז, הסיבה שאני משתמש בתחבורה ציבורית היא שאין לי עדין רישיון, ללא סםק אחרי שאני אוציא אני אשתמש פחות.

אבל עדין אשתמש בה, בגלל כסף ואני רוצה להפחית זיהום אוויר עד כמה שאפשר.

אתה כל כך צודק לגבי גיבורים על חלשים, אני ניתקל בזה לא מעט.

מרק ו MOMO, אני משתמש בשמפו ומשפשף חזק עם היד או ליפה, בינתיים זה מנטרל.

רועי

פורסם

כן, תתפלא... אתה חיי עם הציבור וצריך להתחשב גם בו, מה לעשות? אל תקח קשה כן אני רק אומר את זה בקטע טוב.

הלוואי ויכלתי לטייל בין חנויות לשבת באוטובוסים להפליץ להקיא כל כולם ולטנף את הסביבה שלי כי.. ככה אני אוהב אבל מה, אני חלק מהציבור ;):evil::oops:

כמו שלא תציב רמקולים בומבסטיים בחלון לקריוקי ב 12 בלילה, כמו שלא תכנס מרוח בגריז לרכב של חבר או תכנס עם נעלי בוץ לבתים של אנשים שהם חברים או גם אם לא (טכנאי או מישהו שיגיע ככה יקבל בנימוס בקשה או להשאיר תנעל בחוץ או שיחפש את עצמו).

וכמו שלא נכנסים אחריי יום עבודה בגבס לשבת על מקומות ישיבה בתחבורה ציבורית שאחר כך אתה אני וכל אחד כזה או אחר יעשה בזה שימוש, למה לא להתחשב בציבור? אנחנו לא אגואיסטים וחיים רק עם עצמנו כן?

תקנה לך וילה עם שטח פרטי, S500 בחניה ותאמין לי שתוכל לעשות מה שתרצה ואיך אומרים? "מה שב** שלך".

עד אז? נוסע בתחבורה ציבורית? מסתובב בין אנשים? תתנהג כמו אדם מתורבת ולא כמו אחרון פועלי הפחם במכרה נטוש בסין עם כל הכבוד.

אני כן הייתי מעיר לאדם ועובר מקום אם אחד מסריח מאוד סליחה על הביטוי היה מתיישב לידי או מאובק כולו וכו', אל תשכח שזה עולה לאוויר, נכנס יופי לאף ומה, אני צריך לסבול? אומנם אני נוסע בתחבורה ציבורית ואין לי ברירה ושליטה על כלום אבל יש התנהגות מינימלית תרצה או לא.

לגבי חזקים על חלשים? אומנם נסעתי לא קצת שנים בתחבורה ציבורית וגם היום, עושה שימוש ברכבת... אם הנהג העיר או שזה הגיע למצב כזה?

כפי שהחבר אסף אמר, הבחור נשכב על הכורכר וככל הנראה היה מטונף מכל רגל ועד ראש כפי שהבנתי (וזה נכון אסף). אז מה מצפים? שהנהג יחליק את זה? נו בחייכם.

ותתפלאו יש הרבה פועלים בסרבלים או אנשים טכנאיים שנוסעים גם ברכבת וגם באוטובוסים אבל הם לא מטונפים עם כל הכבוד והמושב והמשענת אחריהם נשארת נקיה ! עבור הנוסע הבא.

גם ברכבת יש משמעת, רוצה לעלות עם אופניים חשמליים? רק בקרון מסויים. רוצה שקט? יש קרון שקט אבל תמיד יהיה את החמור התורן שידבר בפלאפון שלו על כל הקרון בעת שכולם בשקט.

יש כללים בציבור ואין ברירה, צריך לציית.

פורסם

רועי לא הסריח או רק היה מפוצץ באבק.

הסעתי אותו באוטו שלי עד לתחנה והוא ישב במושב שרק לפני שבוע עבר על ידיי ניקיון יסודי.

קצת שואב אבק אחרי זה וזהו.

אגב, דאודורנט של לייף ב10 שקלים בסופר פארם.

פורסם

אתם מערבבים אהדה חברית כתוצאה מיחסי עבודה בנוסף לבין הנורמות שיש בציבור.

אדם מלוכלך צריך לדאוג לנקיונו לפניי שימוש במתקנים ציבוריים עם כל הכבוד.

זאת הנקודה אף אחד לא יורד עליו או אומר שהוא לא בסדר - רועי אחלה ! אבל... לכלוך וציבור לא מסתדר.

פורסם

אני חושב שזה ברור לכולם... אתם חוזרים על זה שוב ושוב.

מגישים תלונה במספר רב של מקומות כותבים מכתב וזה הכל.

אף אחד לא העמיד את ישבנו הערום מול האנשים והכה אותו וכל זה תועד בוידאו כן? ניבולי פה מתרחשים ביום יום.

תשים לב שבכל פעם שזה נאמר, אתם אומרים אבל הם אמרו לו ככה. אנחנו יודעים והוצע לו הפתרון.

פורסם
תבין, אני לא נגד שימוש בדיאודורנט אבל אם תעשה לך מנהג קבוע להתקלח בבוקר טרם צאתך לעבודה (...)

מנהג קבוע מימים ימימה, אין כמן מקלחת קרה בחורף

כדי להתעורר :-)

כל אחד בנוי אחרת ויש כאלה עם ריח גוף (פוטנציאלי!) בעייתי

למרות היגיינה משובחת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רועי אני יודע שאתם עוזרים להמון אנשים בעבודתכם ועל כך ישר כח! אין ספק שאתה לא צריך לקחת ללב, ואת הלקח שלך למדת לקחת איתך תיק עם בגדים נקיים וסבון.

לגבי הדיאודורנט: אני נוהג שיהיו לי לפחות 5-6 חדשים בבית ואני מוכן לשלוח לך כמה בכיף מתנה עלי :)

אם אתה מעוניין שלח לי את הכתובת שלך לפרטי.

• תוכן חדש...