Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הסדרן זה כבר עניין אחר.

בסהכ נותן שירות מהסוג הנחות שנפל עלייך וניבל את פיו.

אתה יכול להגיש תלונה לאגד ולהגיש נגדו תביעה אזרחית, אין שום בעיה.

כמו שכל אדם יכול לגשת ברחוב או כל נותן שירות כזה או אחר לנבל את פיו ולאחר מכן לספוג את העונשים? בסהכ ניצל את היכולת שלו לדבר, מעבר לכך, אם אתה יכול, תכנס בו בתביעה אזרחית על השפלה או משהו דומה והגשת תלונה לאגד וכו'. תגרור את הסיפור על מכתב יפה וזהו... אין יותר מדי.

1+

רועי היקר יש כעת מבצעים בסופרפארם אתה מוזמן להסתכל באתר שלהם (עשרות מוצרים ב9 ש''ח ויש גם קופונים). אני מאמין שתמצא דאורדאורנט במחיר הגון וטוב.

גם אני עבדתי פיזי רוב חיי, וכאשר הייתי עובד במאפייה (התחום הכי מלכלך) הייתי מקפיד להביא לכל הפחות חולצה ונעליים להחלפה. אם וכאשר הייתי עולה מעט מלוכלך הייתי מעדיף לעמוד בנסיעה אבל במרחק כ"כ גדול כמו פ''ת-ירושלים זה לא הכי ריאלי ואני מבין אותך.

הקפד להביא איתך בתיק את כל הציוד לרענון. מכנס, חולצה, דאורדאורנט וכפכפים (או נעליים סגורות בחורף) וככה גם תחזור הרבה יותר רענן הביתה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי, קודם כל שפוט את מצב הניקיון לא לפי אמות המידה שלך או שלי אלא לפי אמות המידה של הציבור הרחב וכנראה שלא עמדת בסטנדרטים.

לגבי הסדרן, נסה לזכור איך דיברת. יכול להיות שנפלת על אידיוט אבל באותה המידה יכול להיות שהתחממת ודיברת קצת תקיף מידי. אם נפלת על אידיוט מחובתך להתלונן לא עבורך אלא עבור אלה שיבואו אחריך ולא יודעים להסתדר. התלונה נועדה לכך שאותו מסכן שיגיע בשבוע הבא אחרי שנשפכה לו עחינה על החולצה לא יתקע בתל אביב עד מוצ"ש.

ועיצה קטנה. תמיד תחזיק איתך תיק עם בגדים להחלפה. כשאני יוצא לשטח וגם במפעל תמיד יש אמתי תיק עם בגדי עבודה ועוד בגדים נקיים להחלפה למקרה הצירך ואני לא נוסע באוטובוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היי,

אני אנסח בעזרת חברי הכנופיה התותחים מכתב יפה,

ולעניין הניקיון, צודק, אבל איפה אתה קונה שניים ב- 20?

אני מצאתי רק AXE אחד קרוב ל - 20, אני נמנע רק מטעמי קמצנות להשתמש בו הרבה.

ב-you אפשר לקנות שני axe ב-24 ש"ח.

פורסם

לדעתי בלי שום קשר למקרה, לא היית מרגיש יותר טוב ונח אם באופן קבוע טרם יציאתך מהמוסך היית מחליף לבגדים נקיים יותר וכך להסתובב קצת יותר רענן מניחוחות וכתמי העבודה כשהנך ברחוב ובנסיעות עד הגעתך הביתה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני נמנע רק מטעמי קמצנות להשתמש בו הרבה.

ומה עם הציבור שאתה נמצא לידו? הוא צריך להריח כל מקום שהיית בו לפי ריח הזיעה שלך?

אין דבר יותר דוחה מלהיות בקרבת בנאדם שמסריח מזיעה. לא פעם אני מוצא את עצמי תופס מרחק פיסי, מאנשים מסריחים מזיעה. אפשר להזיע, זה טבעי, אבל אפשר למנוע את הריח המבחיל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

שבת שלום לכולם,

קודם כל תודה לכולם על התייחסות, ותודה לישה על הציטוט של התקנה, ללא ספק למדתי את הלקח שלי לאחר המקרה היום, לקחת תיק

עם מוצרי טיפוח או הגיינה, שלא לעבור על תקנות או לגרום לסביבה אי נעימות.

נהג לילה, אני דיברתי איתו בטון נמוך ומכבד, כמו שניתן לקרוא מההודעות בפורום אני מנסה תמיד לכבד את מי שמולי, וללא ספק אני אגיש נגדו תלונה.

דיסקו ידידי, שוב לא הייתי מודע שזה מפריע לאחרים עד היום כי אף אחד לא העיר\זז ממני, ניתן להבין שגם אני משתמש בתחבורה

ציבורית, ואף פעם לא הערתי, זזתי ממישהו שלא מריח טוב, או אוכל משהו עם ריח לא הכי נעים, כל אחד וריחו, אבל שוב לאחר המקרה היום

למדתי את הלקח, וביום ראשון אני אעדכן איפה קניתי וכמה עלה לי.

נ.ב תתחדש על הזכייה.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

מנסיון, דיאודורנט קליר ג'ל של ג'ילט. יקר אבל עושה את העבודה מצויין.

אתה לא צריך לרסס על עצמך בשמים למיניהם.

רק שהסביבה לא תריח אותך, והוא עושה את העבודה מצויין, ומי שיש לו אלרגיות לחלק מהחומרים שיש בדיאודורנטים - הוא מהטובים שבהם.

את האקס ודומיו תשמור ליציאות עם החבר'ה (לא יציאות לטיפול במכוניות!) שאתה רוצה לצאת בסבבה עם ריח טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לא חייבים דיאודורנט אם אתה דואג להתקלח בבוקר טרם צאתך לעבודה ומקלחת נוספת בסיום היום.

במקרה הגרוע רק אתה תריח את ריח הזעה שלך ולא הסביבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מצאתי רק AXE אחד קרוב ל - 20, אני נמנע רק מטעמי קמצנות להשתמש בו הרבה.

כמו כן היום לא הייתי במוסך ולא היה לי איפה לשטוף ידיים

אבל אין לי שום בעיה להסתובב עם הבגדים שעבדתי איתם כל היום.

חבר, מבלי להעליב, נראה לי שאתה צריך לעשות לעצמך איזה REALITY CHECK קטן, להבנתי אתה בחור צעיר, נקיון והיגיינה אישית זה א' ב' ואני נוטה לשער שאם יותר מאדם אחד אמר לך שאתה מלוכלך מדי מכדי לעלות לאוטובוס אז ייתכן שזה אכן המצב שהיה.

אם אתה יודע שאתה עוסק במלאכה שתגרום לך להזיע ולהתלכלך חובה עלייך להצטייד בתיק ובו בגדים להחלפה, דאודורנט וגם בושם זה לא מילה גסה.

אני יכול להמליץ לך על דבר מעולה- בקבוקוני בשמים קטנים, כמו אלה של הדוגמיות, ניתן לרכוש כאלה של מגוון בשמים.

אצלי בתיק באופן קבוע זרוקים 2-3 כאלה ומדי כמה שעות אם הזעתי או שהבושם ששמתי בבוקר התפוגג אני הולך ושוטף פנים ושם מעט בושם, זה גם נעים ומרענן עבורי ואני בטוח שגם נעים יותר לסובבים אותי.

מעבר לזה, כמכונאי אתה נכנס לרכבים של אחרים, לא מכובד ולא מקצועי להכנס לרכב שאתה מטפל בו עם בגדים מלוכלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא חייבים דיאודורנט .

חייבים, חייבים דיאודורנט.

למה אתה חושב שרק אתה מריח את עצמך? יש לך גלאי ריח עצמי שאין לאחרים?

אם אתה מריח משהו, תהיה בטוח שגם האחרים מריחים אותו.

לשעבר:

פורסם

קארספורום והמדריכים להתנהלות בסיסית בחיים... משעשע משהו.

כמאמר הפתגם, אם שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון. :-)

במעבר חד לפרקטיקה:

- מרק, השתגעת?!? אין דבר כזה. דיאודורנט נקודה, תמיד.

- אצלי שום דבר לא שורד יום שלם חוץ מסטיקים למיניהם שמחרבים חולצות. של axe עובד לא רע.

- לא עובד בעבודה פיזית, אבל בכל פעם שיש לי מעל מרחק מסוים לעבור ברגל במרכז המהביל - אני נושא חולצה להחלפה.

- דיאודורנט בפק"ל בין החודשים אפריל-נובמבר.

לגבי הסדרנים בארלוזורוב - יש מכל הסוגים, נחמדים וגסי רוח, אבל מניסיון רב שנים הם בגדול פועלים לטובת האזרח הקטן. במקרה הזה הם פשוט ראו בך מפגע מהלך ולכן ניסו לעזור למנוע מפח נפש לשאר הנוסעים באוטובוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
חייבים, חייבים דיאודורנט.

למה אתה חושב שרק אתה מריח את עצמך? יש לך גלאי ריח עצמי שאין לאחרים?

אם אתה מריח משהו, תהיה בטוח שגם האחרים מריחים אותו. - תלוי בעוצמת הריח וזה מאוד משתנה מאדם לאדם.

אני משתמש בדיאודורנט באופן קבוע אבל יישנם אנשים שאינם רוצים להשתמש בדיאודורנט מסיבות שלהם.

אני דואג להתקלח בבוקר טרם צאתי לעבודה ולפעמים אני מפספס את נושא הדיאודורנט ולשמחתי בדקתי כמה פעמים בסוף יום העבודה וריח הזיעה בבית השחי כמעט ולא מורגש.

אני לא עובד בעבודה פיזית.

בימים שאני עושה ספורט מחוץ לבית באיזור פתוח לאוויר החופשי אני מתקלח לפני הפעילות הספורטיבית ולא תמיד אני מורח דיאודורנט ואין לי שום ריח של זיעה חריפה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

במעבר חד לפרקטיקה:

- מרק, השתגעת?!? אין דבר כזה. דיאודורנט נקודה, תמיד.

- אצלי שום דבר לא שורד יום שלם חוץ מסטיקים למיניהם שמחרבים חולצות. של axe עובד לא רע.

- לא עובד בעבודה פיזית, אבל בכל פעם שיש לי מעל מרחק מסוים לעבור ברגל במרכז המהביל - אני נושא חולצה להחלפה.

- דיאודורנט בפק"ל בין החודשים אפריל-נובמבר.

תבין, אני לא נגד שימוש בדיאודורנט אבל אם תעשה לך מנהג קבוע להתקלח בבוקר טרם צאתך לעבודה אתה תגלה שעוצמת הריח של הזיעה שלך

תרד פלאים גם ללא שימוש בדיאודורנט.

לא אצל כולם כמות הזיעה דומה וגם הריח משתנה. יישנם אנשים שיכולים לחיות בלי דיאודורנט אם הם מקפידים להתקלח לפחות פעמים ביום.

פורסם
חבר, מבלי להעליב, נראה לי שאתה צריך לעשות לעצמך איזה REALITY CHECK קטן, להבנתי אתה בחור צעיר, נקיון והיגיינה אישית זה א' ב' ואני נוטה לשער שאם יותר מאדם אחד אמר לך שאתה מלוכלך מדי מכדי לעלות לאוטובוס אז ייתכן שזה אכן המצב שהיה.

אם אתה יודע שאתה עוסק במלאכה שתגרום לך להזיע ולהתלכלך חובה עלייך להצטייד בתיק ובו בגדים להחלפה, דאודורנט וגם בושם זה לא מילה גסה.

אני יכול להמליץ לך על דבר מעולה- בקבוקוני בשמים קטנים, כמו אלה של הדוגמיות, ניתן לרכוש כאלה של מגוון בשמים.

אצלי בתיק באופן קבוע זרוקים 2-3 כאלה ומדי כמה שעות אם הזעתי או שהבושם ששמתי בבוקר התפוגג אני הולך ושוטף פנים ושם מעט בושם, זה גם נעים ומרענן עבורי ואני בטוח שגם נעים יותר לסובבים אותי.

מעבר לזה, כמכונאי אתה נכנס לרכבים של אחרים, לא מכובד ולא מקצועי להכנס לרכב שאתה מטפל בו עם בגדים מלוכלים.

היי,

ראשית אתה לא מעליב אותי, אני אוהב לקבל ביקורות כמו שאני אוהב לקבל מחמאות.

לעניין שלי, כפי שכבר רשמתי כמה פעמים במהלך השרשור למדתי את הלקח שלי ואני אכן אקח איתי תיק קטן עם כל הציוד שהוזכר.

לגבי כניסה לרכבים של לקוחות, אני כמעט ולא נכנס בגלל שאין לי רישיון ואם צריך להתניע לצורך בדיקה אני שולח יד נקייה מבחוץ.

במידה והשארתי בטעות סימני אצבעות יש לי מיקרופייבר, עם ONR, כפי שכבר ציינתי בשרשור אחר.

מנהלים יקרים, נראה לי אפשר לשות את השם של השרשור למדריך להגיינה בסיסית, כמו כן חברי הפורום יעלו מבצעים ומה קנו וכמה זמן מחזיק,

ואיפה.

מרק ידידי, אני כמובן מתקלח, מעבר לריח הלא נעים כל הלכלוך והפיח על הגוף לא בריא.

רועי

• תוכן חדש...