Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב – סיאט לאון החדשה (1.2 DSG), מנובמבר 2013, עדיין באחריות. עד כה ללא תקלות מהותיות (היה איזה קרקוש בדשבורד שטופל לשביעות רצוני במסגרת האחריות לפני כשנה).

יום ראשון שעבר, חופשה משפחתית בירושלים, האוטו מתחיל לעשות בעיות, לא מגיב טוב ללחיצות על הדוושה, בהאצות ביניים לוקח לו כמה שניות לשים גז ולנסוע. שום נורה לא נדלקת. חשבתי שאולי בגלל החום שהיה ואוויר הפסגות הירושלמי הטורבו מתקשה. הגענו למלון (רמת רחל) בשלום.

בערב קופצים לכותל, נדלקת נורת מנוע כתומה (check engine), והמנוע מתחיל לקרטע ולגמגם בזמן עמידה. הגעתי לחניון הר ציון, טלפון למוקד של צ'מפיון, נאמר לי שאפשר להמשיך לנסוע עם הרכב (כל זמן שהוא נותן לך...) ולהגיע למחרת על הבוקר למוסך. נתנו לי כתובות של שני מוסכים רשמיים שלהם. הקרוב – מוסך צ'מפיון תלפיות, 4 דקות נסיעה מהמלון. בדרך חזרה למלון כל עצירה המנוע נחנק וגמגם ונאלצתי לדומם ולהניע את הרכב כל פעם.

בבוקר שני הגעתי למוסך, קיבלו אותי יפה, חקרו אותי על הבעיה, הבטיחו לטפל כמה שיותר מהר בהתחשב בעובדה שלמחרת אני צריך לחזור לחיפה...

שעתיים אחרי, קיבלתי טלפון עם עדכון שהבעיה היא חיישן למבדה (השתחרר, פגע בטורבו, את החלק הזה לא ממש הבנתי...יכול להיות שהוא ממוקם ליד הטורבו?), הוזמן חדש שיגיע רק ב 15:30, ולכן יטפלו בבעיה למחרת על הבוקר. למחרת בבוקר ב 07:45 טלפון, עוד שעה תגיע לקחת את האוטו.

הגעתי, הרכב טופל, הוחלף חיישן למבדה ואיזה צ'יפ שאחראי עליו (?) ובנוסף נעשה עדכון לתוכנת גיר (קריאת תיקון של היצרן). הכול תקין, מכיוון שהרכב עדיין באחריות לא שילמתי כלום. ראיתי שהמחיר המקורי על הקבלה היה 1900 שקל – לא זול, מזל שעדיין באחריות.

בכל אופן, שירות מצוין, גם הטלפוני כשהייתי לחוץ בלילה וגם במוסך עצמו, עדכנו אותי בסטאטוס הטיפול והתקלה תוקנה בזמן, בלי תשלום.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

• תוכן חדש...