Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא תגיע עם אותו הPowerShift שהגיע הקודמת. לא קיימת תיבה אחרת לאוטו זה (למיטב ידיעתי), חוץ מידנית.

פורסם

למיטב ידיעתי אתה טועה וזאת בדיוק הסיבה שהדגם החדש עוד לא הגיע - מחכים לגיר אוטומטי חדש שיחליף את הפיאסקו הנוכחי.

הגיר החדש אמור להיות אוטומטי רגיל, לא רובוטי ולא CVT.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

נכון להרגע לא משווקת תיבה אחרת חוץ מה-פאוורשיפט, לא באנגליה ולא בארה"ב.

הגיר בוידאו הוא דווקא ה- DSP6 הידוע לא תמיד לטובה.

בינתיים כבר מבערך ינואר אין מכירה של פוקוס בארץ

עריכה:

באינדונזיה הוצגה השבוע הפוקוס מתוחת הפנים מנוע 1.5 ליטר אקובוסט 180 כ"ס בסל"ד 6000 ומומנט 24 קג"מ ב- 5000 סל"ד (מוזר).

והחלק הכי חשוב - תיבת 6 הילוכים אוטומטית רגילה במקום הפאוורשיפט המושמצת

Along with the removal of the naturally-aspirated 2.0 litre mill, the much-maligned six-speed Powershift dual-clutch transmission has also been dumped, replaced by a conventional six-speed torque converter automatic.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני לא חושב שזה מעניין את "דלק" שאין פוקוס בארץ מינואר. יש להם בינתיים את המאזדה 3 / 6 שמחפות על החוסר בפוקוס ובמונדאו.

ביננו, הפוקוס הנוכחית לא מבריקה, שילוב של גיר גרוע, מנוע חלש ומשקל גבוה הופכים את חווית הנסיעה לרועשת, עצלה ולא נוחה. סופר את הרגעים עד לרגע שאחזיר את הפוקוס שלי לליסינג ( 60,000 ק"מ - הוחלף מחשב גיר,חיישנים, וכרגע נוסע על הקלאצ' השלישי).

פורסם

את הסיפורים על הפוקוס שלי הפורום לא יוכל לאכסן מפאת חוסר מקום...

בכל מקרה, כרגע בחו"ל לא ראיתי שום פוקוס (אנגליה, ארה"ב, גרמניה) שלא מגיעה עם הPowerShift. אם גם יכניסו ידני, אז היא תגיע לפה רק שנה הבאה, וגם זה מי יודע מתי. היא גם מגיעה עם מערכת הsync2, שהיא כבר EOL.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנוע ה-1 ליטר טורבו הרבה יותר חזק וחסכוני ממנוע ה-1.6 האטמוספרי.

אז אני כן מקווה לגרסת ה"גמדים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם TSI 160 וDSG7 בהתחלה קצרו שבחים בכל מקום. או כמעט כל "מכונית השנה באירופה" שהתגלתה כאוטו מתפרק.

עיתונאי שמקבל אוטו ליומיים גג זה משהו אחד, אדם מהיישוב שקנה את האוטו ממיטב כספו, וצריך עכשיו לחיות איתו, זה משהו אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי דעתי הבשורה הגדולה היא מנוע הדיזל עם תיבת כפולת מצמדים רטובים כמו במונדיאו.

בתימחור נכון (כמו הפלואנס) היא יכולה להיות הצלחה.

פורסם

ביננו, הפוקוס הנוכחית לא מבריקה, שילוב של גיר גרוע, מנוע חלש ומשקל גבוה הופכים את חווית הנסיעה לרועשת, עצלה ולא נוחה. סופר את הרגעים עד לרגע שאחזיר את הפוקוס שלי לליסינג ( 60,000 ק"מ - הוחלף מחשב גיר,חיישנים, וכרגע נוסע על הקלאצ' השלישי).

אני חושב שאתה מגזים. היה לי את הרכב בליסינג כשנה, אני חושב שזאת המשפחתית השקטה ביותר היום ואחת מהנוחות. המנוע ממוצע לקטגוריה והביצועים בהתאם, דומים לקטגוריה - מאזדה 3, יונדאי+קיה למיניהן, פלואנס 1.6, קורולה. כמובן שאין מה להשוות למנועי טורבו. לא אומר מילה על האמינות, אבל לא צריך להגזים. אני מאוד ממליץ על אחת כזאת עם גיר ידני.

• תוכן חדש...