Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגזים הרבה.

אותו הרכב שנת 12' עד 100k אפילו קלאצים לא החליפו, רכב שקט מאוד ונוח הרבה יותר מהאוקטביה חביבת הפורום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מגזים ולא נעליים.

עצם העובדה שבארץ חברות הליסינג מוכרות אותן במחירי ז**ת והיבואן האריך את האחריות על התיבה על מנת להקל על המכירה, בחו"ל, עצם זה שטכנולוגית פורד גנזו את התיבה בפוקוס והחליפו אותה בתיבת פלנטרית ובגיר עם הקלאצ'ים הרטובים, מוכיחה שהתיבה הייתה כישלון ללא פיתרון.

פורסם

לגמרי לא מגזים. אני עם דגם הספורט - רוחב צמיג 215, יש רעש צמיגים מעיק בנסיעה מנהלתית בכביש מהיר, בנסיעה עירונית הגיר עושה מה שבא לו, התוכנת מולטימדיה של פורד גרועה (לא מסך טאצ-מערכת סוני).

במבחני הרכב אומרים שהחדשה שקטה יותר והגיר והמנוע עובדים טוב יותר ומייצרים קצב זריז מבלי למשוך את המנוע לסלד גבוה, לכן עדייןה אני שוקל לקחת את הדגם החדש עם מנוע 1.5 ליטר מוגדש. תלוי במחיר בליסינג ובאבזור.

פורסם

כמובן שזה גם תלוי בצמיגים,אצלי ברכב החברה החליפה לצמיגי לינג לונג שקר כל שהוא ולא היה רעש מיוחד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כמובן שזה גם תלוי בצמיגים,אצלי ברכב החברה החליפה לצמיגי לינג לונג שקר כל שהוא ולא היה רעש מיוחד.

קונטיננטל פרמיום קונטקט 2 מקוריים, 60,000 ק"מ אבל הרעש היה מהיום הראשון. הרכב רחוק מלהיות שקט ונעים בדגם הנוכחי שלו

פורסם

מתן, אמרתי לך כבר פעמים רבות:

הפוקוס היא השקטה במשפחתיות, גם יותר מהגולף.

את שלנו קיבלנו עם ברידג'סטון ER300 והאוטו היה שקט להפליא. כשהחלפתי להנקוק K107, האוטו הפך שקט ונוח עוד יותר.

התלונה שלי לגבי המערכת מסתכמת בריבוי כפתורים ומסך מעט קטן. מעבר לכך, היא נהדרת. למעט הלאון FR, אין עוד מערכת שמע טובה יותר בסגמנט הזה.

המנוע / גיר בסדר מבחינת ביצועים. לא יוצאי דופן, אבל הביצועים בסדר גמור, בעיקר בידנית - שהייתה זריזה בהחלט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי הייתה פוקוס טיטניום 2.0, מבחינתי הפאק הכי משמעותי היה הגיר, וזה הרס את כל ההנאה מהרכב, שהיה מעולה מכל שאר הבחינות. מבחינת שקט - מאד שקט, בטח ביחס לאוקטביה שיש לי עכשיו. התנהגות כביש מעולה, הגה מצויין.

עומס הכפתורים בקונסולה מבחינתי היה יתרון, אני אוהב שהכל נגיש בלחיצת כפתור אחת בלי להוריד מבט מההגה ובלי להכנס לתפריטים וכו', שזה מה שקורה כשמצמצמים את מספר הכפתורים. טאצ' זה בכלל חסרון גדול בעיניי.

מבחינתי 1.5 טורבו עם גיר אוטומט טוב באמת, רצוי מאד עם פלאפים בהגה, יכול להיות אופציה מעולה בליסינג.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...