Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בזיהוי הבעיה והפתרון.

הערב קרה משהו במערכת שלא קרה בעבר.

כשהרמתי את הווליום (לא חזק, אבל לא חלש, רמת ווליום 21 בערך מתוך 35, alpine 9887) המגבר alpine pdx f4 שמגביר audison voce ak 6 אקטיבית נכנס לפרוטקשן.

כשכיביתי והדלקתי הוא פעל, והדבר חוזר על עצמו שוב ושוב כשמרימים את הווליום.

ניתקתי רמקול רמקול והרמתי את הווליום. המגבר נכנס לפרוטקשן רק כשהמידבאס השמאלי מחובר (לא משנה באיזו יציאה), ושוב, רק כשהווליום מגיע לאיזור 21-23 (תלוי בשיר).

אני מניח שהבעיה במידבאס, אבל האם זה קרה למישהו בעבר? מה הבעיה בדיוק? למה זה קרה דווקא עכשיו למרות שלא שיניתי שום דבר במערכת/רכיבים/חיווט? האם זה בר תיקון?

תודה מראש

פורסם (נערך)

תמיד הייתה מרים ווליום ככה? תבדוק שרק הוא מחובר תראה מה קורה, יכול להיות שהוא לא ממורכז ואז הוא מעמיס, מה שומעים מהמידבאס? האם הוא נשמע לך תקין? יש מצב גם שגיד קטן מגשר בין הפלוס למינוס , יש הרבה סיבות אני תבדוק ותודיע לנו

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

כן תמיד הייתי מרים ככה ווליום זה לא משהו מיוחד, וזה לא היה קורה. כשרק הוא מחובר קורה בדיוק אותו דבר.

מבחינת הגידים והחיווט הכל נראה בסדר גמור, בדקתי.

ובווליום יותר נמוך הוא נשמע לי בדיוק כמו הזוג שלו, שכמו שאמרתי לא עושה את זה לא בווליום הזה ולא ביותר גבוהה.

אם זה שווה משהו, בדקתי אם זה קורה גם כשהמידבאס מחובר פיזית אבל לא מנגן, כשסידרתי בפיידר של הרדיו דיסק שרק הצד התקין ינגן, וגם ככה התופעה לא מתרחשת. רק אם המידבאס השמאלי מנגן המגבר נכנס לפרוטקשן, גם ווליום גבוהה בלי שירים (pause) לא מכניס אותו לפרוטקשן.

• תוכן חדש...