Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פספסתם פרט "שולי"

Ships from and sold by MHCI.

כן זה יגיע לארץ, אבל תשכחו שמישהו יביא לכם את זה עד הדלת ויטפל במיסים ושאר הדברים.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

can you collaborate?

לא יודע מי אלו MHCI, אז המידע שלך מעניין וחשוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

1. elaborate

2. כל מה שלא נמכר ע"י אמזון עצמם (aka sold by amazon) לא יעבור את התהליך שאמזון עושים, שזה לשלוח את המוצר ארצה, לשחרר אותו מהמכס (+לדאוג לכל האישורים במידה וצריך) ולהביא לך אותו עד הדלת עם דואר שליחים.

שאתה קונה מ"סתם" מוכר כמו MHCI זה לא שונה מלקנות באיביי, המוכר לוקח כסף על המשלוח, כל מה שקורה מעבר בהגעת המוצר ארצה - בעיה שלך

3. 5 עמודים ועדיין אין מסקנה חד משמעית מה לקנות?! מה עם הסט של בוש GSR 18-2

כולל 3 סוללות ו LBOXX

עריכה אחרונה על ידי sh33p
פורסם

1. אופס :o נו, קורה

2. אוקיי, תודה, חידשת לי

3. נראה לי שעבור השימוש שלי כבר עדיף ללכת על המקיטה ב100$ (בהשוואה לסט שהצעת)

מזל שהגבת, כבר הייתי מוכן להזמין את הקומבו סט ההוא...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חברים, אין פה תחרות החבילה המפלצתית ביותר.

הבנאדם רוצה משהו ביתי. הכי טוב בשבילו זה מברגה יחידה 10.8.

מספיק חזקה, מספיק קלה, מספיק קומפקטית, ומספיק זולה.

כל השאר זה overkill עבורו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

וואו איזה דיון התפתח כאן...

מנסיון עם לא מעט רהיטי איקאה - למברגה עם קלאץ' יש יתרון ברגישות,

אתה בעצם יכול לכוון על מומנט נמוך מאוד, וללחוץ עד שהמברגה נעצרת, ואז לאט לאט להעלות את המומנט, עד להשגת תוצאה מדוייקת.

בעוד שעם מברגת אימפקט - היא נותנת מומנט קבוע, שלפעמים יכול להרוס הברגה בתוך סיבית עדינה למשל (או הברגה על דלת זכוכית).

שוב - כל זה בהנחה שמי שבונה, לא מנוסה בעבודות כאלה ולא עדין מספיק.

אימפקט גם דיי מגבילה אותך לביטים משושים בלבד, בעוד שבמברגה רגילה, אתה יכול לשים גם מקדח דק מאוד ללא תושבת משושה.

יצא לי לא מעט לעשות - כשהייתי צריך לעשות קידוח מוביל עבור הברגת בורג עבה במיוחד בעץ (אחרת העץ עלול להתבקע).

בקיצור - כמו שאמרו כאן, אפשר להסתדר בלי אימפקט, אבל יותר קשה להסתדר בלי מברגה עם קלאץ'.

בברכה!

יונתן.

פורסם

בנוגע למה שכתבו שאימפקט מגבילה אותך לביט משושה בלבד, זה לא מדוייק.

אצלי הוספתי 50 ש"ח ורכשתי פסנית הממירה ממשושה לעגול.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נכון יש את האופציה לתוספת הזו. למתאם בין משושה לפוטר רגיל. אבל לרוב הם עד קוטר פנימי של 10 מ"מ. והם הרבה פחות נוחים ממברגה עם פוטר. מכמה סיבות

1. זה מוסיף כ 5 ס"מ לעומק של המברגה. ולא תמיד יש לך את המקום.

2. זה הרבה פחות יציב ורועד יותר וזה מקשה על קידוחים דקים או מדוייקים.

3. זה משנה את יחס המשקל של הכלי. ובגלל זה הוא יכול לפול עם מנסים להעמיד אותו על הרגל (סוללה)

והכלי נופל. והמתאם / מקדח / תושבת משושה יכול להנזק.

4. לקדוח עם אימפקט זה לא נוח. כי אין לך שום רגישות למקדח. אין לך מעט שליטה על המהירות.

ובמידה והמקדח טיפה נתפס. הכלי מתחיל לדפוק והוא יעשה נזק למקדח. (מקדחים דקים) או לחומר כי הוא יקרע אותו.

5. בעוד שההבדל שלמברגה רגילה (מה שקראת מקדחה אלחוטית). יש את כל היתרונות האלו.

ולבית היא הרבה הרבה יותר נוחה. ומתאימה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

טוב מצטער על החפירות חבר'ה, אבל אני ממשיך -

כבר הייתי מוכן ומזומן להזמין את המקיטה ההיא ב100$, אני נכנס עכשיו לאמזון לבצע הזמנה, וקולט את זה.

אמנם פחות חזקה (12V), אבל מכל מה שנאמר כאן אני מבין שזה די והותר עבורי.

כבונוס יש את המקדחה, והסט מגיע עם 2 סוללות.

ב120$ אני לא ראיתי עדיין משהו שמתחרה עם זה (ההורים שלי יביאו איתם מארה"ב).

אראה אם יש למישהו תובנות מעניינות, אם לא אז אבצע הזמנה בערב...

עריכה: אוקיי משהו כאן הזוי, כשלוחצים על הלינק זה עובר משום מה לאיביי...

זה הלינק שאני מדבר עליו

http://www.amazon.com/gp/product/B005CQ1RGI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

סט ב120$, של מקדחה ומברגת אימפקט, 12V

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

זה סט דומה למה שיש לי 10.8V.

זה מעולה לבית. ואתה תגלה שהמקדחה (שהיא בעצם מברגה ולא מקדחה). תהיה הרבה יותר שימושית לך.

*** אתה חייב מתאם לחשמל כי זה 110V. ***

מבחינת נוחות שימוש זה יהיה הרבה יותר נוח.

מבחינת יכולות בעתיד.

המקיטה 18V. כמעט לא מוגבלת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם (נערך)

וואו !

תראו את ההודעה הקודמת שלי

כשאני עורך אותה, אני רואה את הלינק המקורי:

http://www.amazon.com/ gp/product/B005CQ1RGI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER (הכנסתי רווחים בשביל שתוכלו לראות את הלינק המקורי)

אבל הלינק שמודפס בפורום הוא לEBAY !

איזו אסטרטגיית שיווק מעניינת... רק במקרה קלטתי שהלינק שלי הוחלף.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

טוב חברים תודה רבה לכל מי שעזר.

החלטתי ללכת על הסט של מקיטה ב120$, שכולל מברגה רגילה ואימפקט, 12V לית'יום.

אני שם לינקים (ייתכן והם יובילו אל EBAY במקום אמזון כי יש 'עלוקה' שמחליפה את הקישור באתר):

זה הסט : [h=1]Makita LCT209W 12V max Lithium-Ion Cordless 2-Piece Combo Kit[/h]בנוסף רכשתי ממיר מתח, סט ביטים של מקיטה, ו"ממירים/מאריכים" (לא יודע מה השם המקצועי של זה)

סה"כ יצא לי קצת יותר מ$150, קרי 600 ש"ח בערך. מבחינתי זה נראה כמו תמורה מלאה לכסף, אפילו לא ממש חרגתי מהתקציב.

אם יש למישהו הערות/הארות, בנוגע לסט או לדברים שהזמנתי, נניח המלצה להחליף דברים מסויימים וכו' - אשמח לשמוע. יש לי יום/יומיים לעדכן הזמנה במידת הצורך.

בכל מקרה תודה רבה לכל מי שסייע !

פורסם

אחלה בחירה

תתחדש.

נ.ב. אני מעריץ אותך על היכולת שלך לנהל דיון בכמה נושאים בו זמנית.

מעניין איזה מברגות צריכים לקנות לפליטים שרוצים למחזר משכנתא :lol:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

חחחחחח :)

:mm_yeah:

(אם היית רואה את המודול שאני מפתח במקביל בעבודה, אז בכלל..)

פורסם

המתאמים שקנית הם מיועדים לבוקסות. ולכן במידה ואין לך שימוש בבוקסות. הם מיותרים. וב סט שקנית יש כבר מתאם אחד. אני הייתי קונה סט מקדחים hss. זה מיועד לקדוח מתכות. וזה אומר שזה יקדח הכול (כמעט).

נ.ב. תתחדש לא תצטער על הסט. ומזל שלא לקחת 18v. לשימוש בייתי זה אובר קייל רציני. ופשוט לא נוח.

• תוכן חדש...