Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב של עולה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה קטנה בנוגע לייבוא רכב של עולה חדש. האם צריך לתת לרכב רישיון חדש (לוחית זיהוי ישראלית) או שמותר להשאיר את הרישוי הזר?

תודה לעונים.

Audi A3 8V Sportback

פורסם

kompy טועה ומטעה קצת.. אם אני זוכר נכון אז במשך שנתיים הראשונות הרכב יקבל מספר לבן(מספרו המקורי) וכמו כן על בעל הרכב יוטל איסור למכור אותו באותן שנתיים

ורק לאחר מכן מקבלים מספר ישראלי

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
kompy טועה ומטעה קצת.. אם אני זוכר נכון אז במשך שנתיים הראשונות הרכב יקבל מספר לבן(מספרו המקורי) וכמו כן על בעל הרכב יוטל איסור למכור אותו באותן שנתיים

הבנתי.. kompy האם אתה מכיר את הנהלים האלו?

Audi A3 8V Sportback

פורסם

רכב ביבוא אישי, בין אם הוא ע"י תושב ותיק ובין אם הוא ע"י עולה חדש, חייב ברישוי ישראלי. אין כל נוהל אחר.

מה הקשר בכלל בין חובת הרישוי לבין הגבלת העברת הבעלות? גם תושב ותיק אינו יכול למכור רכב ביבוא אישי במיידי(מוגבל ל-12 ח'), האם רכבו לא יבצע רישוי ישראלי?!

1. נוהל למתן רשיון ביבוא אישי של רכב לעולים חדשים.

2. תהליך יבוא אישי של רכב בישראל.

3. נוהל למתן רשיון יבוא איש של רכב לאזר תושב ישראל ולתושב חוזר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
רכב ביבוא אישי, בין אם הוא ע"י תושב ותיק ובין אם הוא ע"י עולה חדש, חייב ברישוי ישראלי. אין כל נוהל אחר.

מה הקשר בכלל בין חובת הרישוי לבין הגבלת העברת הבעלות? גם תושב ותיק אינו יכול למכור רכב ביבוא אישי במיידי(מוגבל ל-12 ח'), האם רכבו לא יבצע רישוי ישראלי?!

1. נוהל למתן רשיון ביבוא אישי של רכב לעולים חדשים.

2. תהליך יבוא אישי של רכב בישראל.

3. נוהל למתן רשיון יבוא איש של רכב לאזר תושב ישראל ולתושב חוזר.

אין סתירה בין מה שכתבת למה שאני כתבתי. דיברתי על איסור המכירה שאכן קיים בין אם לעולה חדש ובין אם לאזרח ותיק

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
שלום לכולם,

שאלה קטנה בנוגע לייבוא רכב של עולה חדש. האם צריך לתת לרכב רישיון חדש (לוחית זיהוי ישראלית) או שמותר להשאיר את הרישוי הזר?

תודה לעונים.

זו השאלה

חייב ברישוי ישראלי.

זו התשובה הנכונה

ורק לאחר מכן מקבלים מספר ישראלי[/QUOTE]

תשובה לא נכונה בקשר למספר הישראלי , וכאמור אף אחד לא שאל על ההגבלה במכירה של רכב כזה

אין סתירה בין מה שכתבת למה שאני כתבתי. דיברתי על איסור המכירה שאכן קיים בין אם לעולה חדש ובין אם לאזרח ותיק

תראה מה ענית בתשובה הראשונה לגבי הרישוי.

פליק פלק לאחור מושלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע פעם היה ככה - מי שהיה זכאי לרכוש רכב עם הנחה במס קניה (עולים חדשים, נכי צה"ל וכו') היו חייבים להרכיב מסגרת לבנה ללוחית רישוי, וזה היה מתכון לניקור עיניים

http://www.nostal.co.il/Site.asp?table=Terms&option=single&serial=7755&subject=%EE%E5%F9%E2%E9%ED%20%E0%E1%E9%E6%F8%E9%ED%20%E5%F9%E5%F0%E5%FA&portal=%F8%EB%E1%20%E5%FA%E7%E1%E5%F8%E4#

MYSPAR%20LAVAN---.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל מה שכתבת נכון, אבל לא קשור

כי הרכב היה עם מספר רשוי ישראלי ולא נשאר עם מספר הרישוי הזר.

קרא את השאלה של פות"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...