Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב הקריטי אותו אתה מתאר... אפשר להסתדר גם בלי המדינה.

רק לא להתחיל להפיץ לחברים וכו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לצערי, אני אמנם מתגורר בבית פרטי - אך יש לנו גינה קטנה. לא יעבור זמן רב עד שתתפשט הבשורה - ויתחילו לבקר בשטח אורחים לא קרואים. מעבר לכך, מצבי הבריאותי לא יאפשר לי כרגע לגדל קנאביס בעצמי. אולי אם הייתה לי עזרה. אבל במצב הנוכחי? אני רוצה להיות עסוק בהחלמה, ולא מעוניין לחשוש שירדפו אותי - כי אני עושה משהו "לא חוקי" (מגדל את התרופה שלי).

הדרך לנצחון עוברת דרך החתימה על אישור התרופה, ולצערי, בעניין הזה - אין באפשרותי להתנתק מהתלות במדינה. אתם ממש עוזרים לי. כל אחד מכם שנכנס לפוסט בפייסבוק, ומביע תמיכה - מסייע לנו להתקרב לפתרון הבעייה. אני מעריך מאוד גם את כל ההודעות הפרטיות.

מצטער שלא עניתי לחלק מכם, אני מבטיח להגיב לכל השאלות בימים הקרובים. לא הצלחתי לאכול מאז יום ראשון בצהריים, ולמרות חוסר האנרגייה היחסי - בסופו של דבר אענה לכולכם. גם אם בקצב קצת איטי.

אני מרגיש שאתם עוזרים כמו בני-משפחה. סוג של משפחה שנייה.

תודה רבה לכם, על האכפתיות ועל הנכונות להירתם למחלמה -

בן.

עריכה אחרונה על ידי blavie

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מתנצל שלא מבין בפייסבוק

הייתי שוקל לפנות לעו"ד בקי בתחום שייבחן אפשרות של כתיבת מכתב התראה חריף .

גם לפקיד ממשלתי יש חובה לענות תוך X ימים כמדומני 14 יום, ואם לא עשה כן הוא עלול להיות אשם ברשלנות מקצועית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לצערי, אני אמנם מתגורר בבית פרטי - אך יש לנו גינה קטנה. לא יעבור זמן רב עד שתתפשט הבשורה - ויתחילו לבקר בשטח אורחים לא קרואים. מעבר לכך, מצבי הבריאותי לא יאפשר לי כרגע לגדל קנאביס בעצמי. אולי אם הייתה לי עזרה. אבל במצב הנוכחי? אני רוצה להיות עסוק בהחלמה, ולא מעוניין לחשוש שירדפו אותי - כי אני עושה משהו "לא חוקי" (מגדל את התרופה שלי).

עשה טובה לעצמך- ותקרא מידע ברשת על צורת גידול הקנאביס (רמז: ממש לא בגינה- אלא בתוך הבית, בחדר, עם ציוד מתאים).

שוב, לא הייתי שולל זאת. וגם לא דיברנו פה על גידול של חממת ענק אלא בכמויות קטנות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אתה נלחם בתחנות רוח, תפרסם בפייסבוק עד מחרתיים ,אלא אם יהיה כאן נס פרסומי שיגיע גם לחדשות, וגם אז לא בטוח שיהיה לך מענה.

אז אתה יכול לנסות להלחם ולכתוב מילים לריק ולקוות שמשהו יצא ואתה יכול להתחיל להציל את עצמך אקטיבית.

אולי לך אין כוח, אבל ההורים שלך? המשפחה הקרובה?

אני יודע שבתור אבא אם הייתי צריך לגדל לבן שלי בשביל שיחייה, הייתי עושה את זה מאתמול.

פורסם

שמע, אם קנאביס היה באמת מציל את החיים שלך - כנראה היית משיג אותו. אדם שנלחם על חייו יעשה הכל ובטח בסה"כ לגדל צמח קטן ומסכן בגינה. בטח כשהסיכוי שיתפסו אותך הוא אפסי (זה לא שהיית צריך לרצוח מישהו) ובטח כשהסיכוי שהשופט שיעמוד מולך ישחרר אותך במהירות לביתך (גם אם הסיכוי הקטן הזה שיתפסו אותך יתממש).

כל הסיפור שלך נשמע לי קצת פישי, מצד שני, יכול להיות שאתה ממש ישר (וטיפש - סלח לי) כמו סרגל וההמתנה והכבוד שאתה רוחש לרשויות "הצדק" והשחיתות הישראליות יהרגו אותך, הבעיה היא שאז כבר לא תוכל ללמוד את מוסר ההשכל מהסיפור הזה ולפעול אחרת.

פורסם

שבלול - אם אין לך מושג על מה מדובר, מה המחלה ומה מצבו של בן (ומספיקה התמונה בפייסבוק), או אם אתה חושב שמישהו במצבו מספיק ציני בשביל לפתוח בתחינות כאלה בשביל להתמסטל, באמת שאין לי מה להגיד לך. צריך הרבה אטימות ורוע בשביל לכתוב את מה שכתבת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

[ציניות] הרגישות האנושית פה מדהימה. [/ציניות]

בן,

נסה לשלוח את הפוסט שלך לצינור. נדמה שהם מזיזים דברים. אני ניסיתי לשלוח להם ואני לא מצליח. אולי אם מספיק אנשים ינסו הם יעלו את זה לדף שלהם ואז תהיה לזה חשיפה יותר גדולה מחדשות 2.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני דקות בערוץ 2 סיפור של חולה אחר.

בן אלף הרופא הזה.

תביעה משפטית נגדו אישית, נגד שר הבריאות אם יש כזה בכלל, נגד משרד הבריאות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בניגוד למנהגי, שיתפתי את הפוסט.

לדעתי העצות הכי טובות שקיבלת כאן זה להתחיל להתעסק בגידול התרופה בעצמך (פיתרון לטווח הקצר) והעצה של ישה על עו"ד (פיתרון לטווח הרחוק).

אל תמתין כמו אזרח למופת עד שהמדינה תתעורר. זה יכול לקחת הרבה זמן כי במצבים מסויימים ה"מומחים" האלה יעדיפו לשמור על השם המקצועי שלהם ולהגן על עמדתם מאשר להציל את החיים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שבלול - אם אין לך מושג על מה מדובר, מה המחלה ומה מצבו של בן (ומספיקה התמונה בפייסבוק), או אם אתה חושב שמישהו במצבו מספיק ציני בשביל לפתוח בתחינות כאלה בשביל להתמסטל, באמת שאין לי מה להגיד לך. צריך הרבה אטימות ורוע בשביל לכתוב את מה שכתבת.

אתה המצאת את ההגיג שבו נטען שאני טוען שהוא "רוצה להתמסטל", זה לא היה, לא נברא ואני לא חושב שזה המקרה.

קרא את התגובות עוד פעם ואולי תבין אחרת.

פורסם
שמע, אם קנאביס היה באמת מציל את החיים שלך - כנראה היית משיג אותו. אדם שנלחם על חייו יעשה הכל ובטח בסה"כ לגדל צמח קטן ומסכן בגינה. בטח כשהסיכוי שיתפסו אותך הוא אפסי (זה לא שהיית צריך לרצוח מישהו) ובטח כשהסיכוי שהשופט שיעמוד מולך ישחרר אותך במהירות לביתך (גם אם הסיכוי הקטן הזה שיתפסו אותך יתממש).

כל הסיפור שלך נשמע לי קצת פישי, מצד שני, יכול להיות שאתה ממש ישר (וטיפש - סלח לי) כמו סרגל וההמתנה והכבוד שאתה רוחש לרשויות "הצדק" והשחיתות הישראליות יהרגו אותך, הבעיה היא שאז כבר לא תוכל ללמוד את מוסר ההשכל מהסיפור הזה ולפעול אחרת.

אמירות אומללות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

מצטער אם זה נשמע פוגעני, הכוונות הן אך ורק טובות (קראו תגובות קודמות).

לי אישית זה פשוט נראה מאוד מוזר מכיוון שחייו של הבחור תלויים בצמח קטן ומסכן שכל אחד יכול לגדל בגינה בקלילות ללא כל מאמץ והוא בכל זאת מתעקש ללכת בדרך הישר למרות שמובן מאליו שהכיוון הזה לא יתפוס מים אלא רק יאדיר את הסבל הנפשי והפיזי.

אולי יש לו תקווה ברשויות הממשלה, אני אישית פשוט לא מאמין למילה אחת שיוצאת מהם והדבר האחרון שהייתי עושה זה לתלות את חיי בפקידים המושחתים האלו.

נושא הקנאביס קרוב אלי ולכן העובדה שכמה פקידונים שבאים ב9 והולכים ב9 ודקה מונעים ממנו את חייו והוא מחכה ומאמין בהם - מעצבנת אותי.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
  • שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...