Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע אני שוקל 50 קילוגרמים בגובה של 186 סנטימטרים, ואני חייב את עזרתכם כדי לשנות את המציאות הנוכחית במהרה - אלא אם אצליח למצוא עזרה, הבירוקרטייה תמוטט אותי, ותרושש את הוריי מכל אגורה. הפעם האחרונה שאכלתי - הייתה לפני שלושה ימים שלמים.

בפוסט הבא בפייסבוק, תיארתי את כל הבעייה -

אני זקוק לעזרתכם כדי לקבל את התרופה שלי - ונושא תפילה שתסכימו להירתם ולסייע, הכוח של הפורום הזה יכול להיות זה שיכריע את המלחמה. כל אחד ואחת מכם יכולים להוסיף עוד גפרור למדורה, ואודה לכם מקרב לב על כל סוג של תמיכה. אני חייב שמשהו ישתנה - או שיצפה לי גורל ממש רע.

נ.ב -

למנהלים,

אני מצטער שלא הוספתי את זה לפוסט הקודם, כפי שכתבתי שאעשה בזמנו - הוא די מסורבל, ואני מקווה שתמחלו לי על כך שבנוסף אליו כתבתי את ההודעה הזו. הקודם כבר בלתי-ניתן לעריכה.

בתודה רבה, ובברכת בריאות שלמה -

בן.

עריכה אחרונה על ידי blavie

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיתפתי את הפוסט שלך.

מקווה שהמערכת הבירוקרטית תבין את המצב החמור שאתה נמצא בו ואותו אדם (שד"א האם זה אותו אדון שנצפה בתחקיר באחת מסדרות התחקירים בערוץ 2 שאישר בסופו של דבר לגברת אישור של 180 ג' ?) יוציא את הראש השיכור מכח שלו מהחור ת*ת שלו ויחתום חתימה מזורגגת כדי להציל החיים, מה כואב לו זה מוציא אותי מדעתי מה העילה ללא לתת לבן אדם את התרופה שתציל את חייו.

פורסם

רפואה שלמה בע"ה. ליבי איתך! איך ניתן לעזור במצב כזה?

לפי מה שאני קורא עכשיו ברשת אני רואה שאין הרבה הבדל בין קנאביס רפואי לרגיל. אז למה המעבר לספק אחר כ"כ החמיר לך את המצב? אני אומר את זה כי (וכן, אני יודע שזה לא חוקי מה שאני אומר) אולי כדאי תקנה קנאביס רגיל בלי אישורים וכו', מדובר בעניין חיים ומוות.

על כל פנים, אני מאחל לך רפואה שלמה, החלמה מהירה ושתזכה לחיים נורמטיביים

פורסם
שיתפתי את הפוסט שלך.

מקווה שהמערכת הבירוקרטית תבין את המצב החמור שאתה נמצא בו ואותו אדם (שד"א האם זה אותו אדון שנצפה בתחקיר באחת מסדרות התחקירים בערוץ 2 שאישר בסופו של דבר לגברת אישור של 180 ג' ?)

תודה רבה! גם על השיתוף, וגם על איחולי ההצלחה. בנוגע לשאלתך, אכן - זה אותו הד"ר :|

DOESN'T WORK HARD

פורסם
רפואה שלמה בע"ה. ליבי איתך! איך ניתן לעזור במצב כזה? לשתף את הפוסט, ולשכנע אנשים אחרי לעשות את אותו הדבר - במידה ויווצר מספיק לחץ ציבורי, האחראים על המחדל יאלצו לתקן את העוולה...

לפי מה שאני קורא עכשיו ברשת אני רואה שאין הרבה הבדל בין קנאביס רפואי לרגיל. נכון, ברמת העקרון. אז למה המעבר לספק אחר כ"כ החמיר לך את המצב? ההבדל הוא בסטנדרט ואיכות הגידול. נאמר שקמח, מים, וסוכר - הם אותו הדבר, בכל סופר ומכולת. זה האופה שמייצר את העוגה הטעימה. כאן, לצורך העניין - מדובר בקנאביס, אבל האנלוגיה עדיין משרתת את המטרה. כאשר מגדל קנאביס, לא מקפיד על תנאי הגידול ( כגון שעות החשיפה לשמש, אדמה עשירה, הגנה ממזיקים, ועוד שלל משתנים) - נוצר מצב המקביל לכך שיקחו מתכון מבית מיקי שמו, האופה המפורסם, ויזרקו את הוראות ההכנה לעזזאזל. במקום לקבל תרופה, קיבלתי, במשך חצי שנה - תרופה שלא הצליחה לסייע באותה מידה. אני אומר את זה כי (וכן, אני יודע שזה לא חוקי מה שאני אומר) אולי כדאי תקנה קנאביס רגיל בלי אישורים וכו', מדובר בעניין חיים ומוות. העניין הוא שכמעט בלתי אפשרי למצוא תרופה באותה הרמה, ובכמות הדרושה. זה יהיה משהו פחות טוב - שיעלה הרבה יותר כסף. מעבר לכך, כפי שכתבתי בפייסבוק - הוריי כבר התרוששו מלהוציא את כספם בנסיון לצמצם את נזקי המחסור בתרופה.

על כל פנים, אני מאחל לך רפואה שלמה, החלמה מהירה ושתזכה לחיים נורמטיביים

תודה רבה!!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הקב"ה ישלח לך רפואה שלמה ומהירה באמת אמן!

אני ממש הצטמררתי לקרוא את הסיפור.

ליבי איתך ומאחל שוב, שהשם ישלח לך רפואה שלמה אמן.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לצערי אני מכיר מחבר טוב את משרד הבריאות והאישורים על הנ"ל, הוא היה צריך לממן מכיסו אלפי שקלים כל חודש עבור משהו שלא התאים לו כי משרד הבריאות לא הסכים לתת לו אישור, למרות שקיבל המלצות מכמה וכמה רופאים. פשוט אבסורד.

כרגע נסע לארצות הברית למדינה בה הנ"ל חוקי, אולי תחשוב על זה ברצינות. גם מבחינת עלויות ששם בטח מגוכחות עקב הליגילזציה וגם אולי לחפש פתרון רפואי אחר לטווח הארוך שאולי לא קיים בארץ.

לשאלת כולם, בקנביס הרפואי יש זנים מסוגים שונים שהשפעותיהם שונות ולכל מצב רפואי מתאים סוג אחר. זה חוץ מהאיכות כפי שהסביר פותח השרשור.

לגופו של עניין, כואב לשמוע דברים כאלה, האם אין פתרון אחר לטווח ארוך למחלה? האם זה אומר שתצטרך להשתמש בקנביס לשארית חייך?

פורסם

מה הבעיה? שייתן בראש, לא הספקתי עוד לקרוא אבל למיטב הבנתי חולי קרוהן זכאים לרפואי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שיתפתי, בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש לי חבר שסבל מהמחלה. אני מודע לכך שזה סיוט.

אצלו הוקלה הבעיה הבעיה עם ניתוח יקר. היום אנחנו לא כל כך בקשר.

בכל מקרה, שיתפתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...